16.12.10
15:12
Така така значи нов съм в тренирането на мускули и ми е кеф да махна ненужното на корема а й да направа мускъли естествено ако може някой да ми обясни какви упражнения да права ? какво храна да ям ? и вс останало. Ще съм много благодарен на добри отговори
16.12.10
15:14
в тоя студ и тоя сняг кви’ лостове е пич...
16.12.10
16:33
казано от kristiancho на 16.12.10, 15:14:
в тоя студ и тоя сняг кви’ лостове е пич...
мен това не ми е проблем лостове има на 5 метра от моя дом :)
16.12.10
19:19
Правиш всичко в 1 ден набирания, кофи, лицеви, корем. Корем можеш да правиш вис на успоредката или във вбокс напиши ” 8 минутна тренировка за коремни плочи”. Тренирай през 1-2 дена.
Мнението беше редактирано от Ачо на 16.12.10 19:20.
16.12.10
20:17
казано от achkos на 16.12.10, 19:19:
Правиш всичко в 1 ден набирания, кофи, лицеви, корем. Корем можеш да правиш вис на успоредката или във вбокс напиши ” 8 минутна тренировка за коремни плочи”. Тренирай през 1-2 дена.
Искам да попитам защо всичко в 1 ден ? защото разгледах други теми и има всеки ден различни части се тренират в различни дни или просто за начало така се почва ?
16.12.10
20:36
Натоварването на лостове не е чак такова като в зала. Както искаш. Може и разделно. Всичко е по твой избор. :) Аз преди тренирах разделно, но видях, че ми става леко и започнах всичко в 1 ден. :)
Е аз мога да се счупя и с разделно трениране, но не е това въпросът. Аз рядко разделям, защото не виждам смисъл от това, ако някой вижда, нека го прави. По-скоро разделям типове тренировки.
16.12.10
21:41
Благодаря за отговорите :) значи за програма разбрах, а сега каква храна да ям ? Първо искам да махна излишното от корема а после мускулна маса
17.12.10
00:23
Доколкото се вижда потребителят е начинаещ, което означава задължително всичко в един ден, но не повече от 2-3 серии на упражнение и не повече от 2-3 тренировки седмично.
17.12.10
09:15
Повечето хора знаят, че на лостовете могат да се правят само 2 вида кофички, 3 вида набиране и 4 вида лицеви опори. И затова им е трудно да ги разделят. Иначе въпросът е разделянето е как да моделираш умората така, че да не претренираш. Т.е. може и по няколко пъти на ден да тренираш, а може и с 2 пъти седмично само да претренираш. И оттам - да нямаш положителния ефект, който търсиш.
11.01.11
09:14
Здравейте.Тренирал съм година и половина във фитнеса но реших ,че набирането на лостове е много по ефективно защото от фитнеса само наедрявам без никъф релеф ...И да ви питам ако правя всеки ден по 100 наибрания и 400 лицеви и 200 коремни 1 месец ще има ли някакъв ефект ?
Реших да пиша тук за дане правя нова тема
Проблемът с релефа не е че, тренираш във фитнес, а че не ядеш правилно.
А за това, което питаш - може и да има, може и да няма... аз лични не бих подходил така. Лостовете предлагат голямо разнообразие, не се ограничавай само с 3 упражнения, третото от които - според мен излишно. Сто набирания на тренировка звучи всъщност доста добре, но не и 400 лицеви - ориентирай се към по-трудно упражнение, което няма да ти позволи толкова мн повторения, не мисля че има смисъл от това :)
11.01.11
11:17
Проблемът е ,че няма лостове наблизо вкъщи имам 1 но той става само за набиране нито за силови нито за друго ... А в место лицеви мога ли да правя лицеви надолу с главата облегнат на стената ? Искам просто малко да имам трейнинг докато почна вече наистина да тренирам на лостове.
надолу с главата тренираш рамото, а в класическия вариант гърди, така че едното не замества другото. Всяко едно от тези упражнения ще ти помогне да си подготвен за лостове, каквото и да значи това ;)
14.01.11
22:16
Аз тренирам зимата в залата, а лятото на лостовете....зимата некак ми е гадно на лостове, в тоя студ не може да се тренира!
Малко е като мазохизъм, независимо познавам хора които са всеки ден на лоста!!!
Всичко е до желание и воля!!!
Успех,
Георги.;)