Muscle warfare nmda

KR

16.12.10
23:05

някой да го е пробвал изглежда доста обещаващ-като се има в предвид цената.По добър ли е от тази на Hard FX Power Pack

Темата беше редактирана от krali_marko на 17.12.10 11:36.

17.12.10
00:44

Основната активна съставка в Muscle Warfare NMDA e Д-аспартамова киселина, която се преработва от тялото в Н-метил-Д-аспартат, като е добавен и Н-метил-Д-аспартат в готова форма.

Основната активна съставка на X-factor е арахидоновата киселина.

Muscle Warfare NMDA и X-factor действат по различен начин.

17.12.10
01:04

Ако искаш да ползваш продукт съдържащ Д-аспартамова киселина, с най-голямо съдържание е TST Powercell (доста повече от Muscle Warfare NMDA). TST обаче се продава само заедно с Mass FX или Hard FX. Може би Anabolic/Athletic Xtreme са решили да го продават така, защото ако Д-аспартатът се приема самостоятелно не би имал кой знае какъв ефект.

KR

17.12.10
11:32

Благодаря ти антов12 че не ме нахока за глупаво зададеният въпрос :) Само в tst ли има в големи дози д-аспартовата киселина.Би ли ми препорачал някой продукт на по сносна цена

17.12.10
12:51

В Hard FX също има Д-аспартамова киселина. Тя е една от двете основни съставки. Другата съставка е ароматазния инхибитор 7-MF, който пречи на свободния тестостерон да се превръща в естроген. http://www.athleticxtreme.com/arsenal/hardfx/

KR

17.12.10
13:47

A между двата кой би ми препоръчал хард или мас

17.12.10
14:11

Има много добри отзиви от стакването на двата продукта, друг е въпроса дали можеш да си го позволиш. Другото което трябва да се има предвид, е че една опаковка няма да ти стигне за нормален цикъл, аз лично не съм ползвал въпросните,  но от това което съм чел по чуждите форуми са необходими поне по две опаковки от продукт така, че си ти си прави сметката.

ПП Надявам се, че като си правиш сметката за стака прибавяш фактори като, повишената нужда от белтъчини, аминокисилини, и т.н., защото за да работи подобен продукт би трябвало да има достатъчно градивен “матрял” за целта.

Мнението беше редактирано от Valdis на 17.12.10 14:21.

KR

17.12.10
16:13

Именно че ми трябват 2 опаковки.Пак с тези коледни намаления мога да си ги позволя.А за „градивният материал“ запасил сам се с 4 кг суруватка и с 2 казеин.А за да баде пъзела подреден напълно заколихме 1 теле ;) (сега всеки ден,всеки час,навсякаде има Матрял :D - реплика от близкото минало).Пък за аминки сам се спрял на гаспари амино макс

17.12.10
16:20

Двата продукта действат по различен начин.

Hard FX повишава количеството на общия тестостерон (чрез Д-аспартамова киселина) и пречи на превръщането на тестостерона в естроген (чрез 7-MF).

Mass FX повишава количеството на свободния тестостерон (чрез divanila-a, който пречи на секс-хормон-свързващия-глобулин да се свърже със свободния тестостерон) и който всъщност влияе върху мускулното нарастване, както и повишава чувствителността на рецепторите в мускулните клетки (чрез 25-R-diol) към свободния тестостерон.

Ето защо Valdis е абсолютно прав, че двата продукта заедно правят много добър стак.

Ако си около 20 год. (т.е. много общ тестостерон), можеш да си спестиш Hard FX.

За добър цикъл ще ти трябват 2 опаковки Mass FX (3 ако си 90+ кг) и 2 опаковки Mass FX. И двата продукта са по 125 лв., но май сега има промоция в sila.bg

KR

17.12.10
16:24

Mass FX + Hard FX + X-factor + Slin-Sane това беше ми препоръчал антов12 в 1 тема и ме заинтригува и реших за след нова година да си направя 1 пълен цикал (като mass fx или hard fx мисля да го заменя с някой пак от по горе посочените).Александър Маринов ми предостави 1 мн добра коледна приемлива цена на целия стак

17.12.10
16:28

Ако нямаш възможноста да стакнеш MASS със HARD FX поразрови се малко за инфо по чуждите форуми за това как действат поотделно , аз съм се интересувал основно от стака. Очаквам да споделиш резултатите след края на цикъла (а защо не и по време на цикъла)

KR

17.12.10
16:32

аз даже  за този цикал специално ще направя дневник по подробен с снимки преди и сега (само да мине новогодишният запой :D и се почва сериозн режим)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1