19.12.10
10:31
реших да поизчистя малко и си купих L carnitine Gel , L carnitine на капсулки , SCIVATION Whey Protein / 10 lb , UNIVERSAL Carb block——>(http://power-beauty.com/index.php/podaruci/podaruci200/carb-block.html) какво мислите трябва ли да си купя и аминокисилини и клемботерол или да почвам да чистя вече ;?
и на мен ми е интересно да чуя мнение ,на някой от форума за тези добавки ,които ,,блокират,, въглехидратите
19.12.10
11:53
казано от brusakch на 19.12.10, 11:24:
и на мен ми е интересно да чуя мнение ,на някой от форума за тези добавки ,които ,,блокират,, въглехидратите
еми аз още нищо от тези работи не съм пил но предполагам C blocker-ите нямат толкова голям ефект :) на мене ми ги дадаха като подарък с протеина :)
Мнението беше редактирано от shakethatboobies на 19.12.10 12:02.
19.12.10
11:59
Килограми, стаж, години? Как можем да мислим каквото и да е без такава информация? Единственото, което мисля е, че не си за кленбутерол. Факта, че не знаеш дори как се пише ми говори, че 2 реда не си прочел за него, явно само си чувал от изключително надеждни източници. А и по принцип обсъждането на такива продукти не се толерира особено тук.
19.12.10
12:06
казано от Martin Tomov на 19.12.10, 11:59:
Килограми, стаж, години? Как можем да мислим каквото и да е без такава информация? Единственото, което мисля е, че не си за кленбутерол. Факта, че не знаеш дори как се пише ми говори, че 2 реда не си прочел за него, явно само си чувал от изключително надеждни източници. А и по принцип обсъждането на такива продукти не се толерира особено тук.
какво трябва да ти кажа бе приятел освен че имам да свалям малко целта ми е да изкарам най-долния ред плочки не ми е за друго просто мн съм се вманиячил да направя 6 плочки (сега имам 4 )
19.12.10
12:11
Нищо не трябва да ми казваш.
19.12.10
12:48
казано от Martin Tomov на 19.12.10, 12:11:
Нищо не трябва да ми казваш.
усещам че целта ти е да ме дразниш ама няма да стане намери си друга тема написал съм кленбутерол грешно ? да и какво в бързината е нормално да сгреша не всички са безгрешни като тебе извинявай.
19.12.10
13:46
Целта далеч не ми е да те дразня. Така като гледам май по-скоро е да си губя времето с глупости...
Казах ти, ако си зададеш по по-подходящ начин въпроса може и да получиш търсените от теб отговори. Защо мислиш, че досега няма нито един? Не си казал стаж, килограми, години, как тренираш, как се храниш, обаче ние тука трябва да се сетим дали да вземеш и клен... Епа ‘зимай.
19.12.10
14:16
казано от Martin Tomov на 19.12.10, 13:46:
Целта далеч не ми е да те дразня. Така като гледам май по-скоро е да си губя времето с глупости...
Казах ти, ако си зададеш по по-подходящ начин въпроса може и да получиш търсените от теб отговори. Защо мислиш, че досега няма нито един? Не си казал стаж, килограми, години, как тренираш, как се храниш, обаче ние тука трябва да се сетим дали да вземеш и клен... Епа ‘зимай.
стаж : 1 година
килограми : 70
години : 16
как тренирам : ами с 2 думи ще ти кажа че тренирам до предела на силите си , за мене или ще правя нещо като хората или изобщо няма да го правя
как се храня : по 4 5 пъти на ден не ям никакви буклуци и избягвам въглехидратите
висок съм 1.77 е това е
ПС: нямам никакви проблеми с финансите за това препоръчваите ми още неща за чистенето :)
Мнението беше редактирано от shakethatboobies на 19.12.10 14:20.
19.12.10
14:50
Попринцип добавки като ‘’кленбутерол’’ в този форум не се обсъждат. Карб блокерите се вземат тогава, когато наистина се налага - например около Коледа и Нова година, когато знаеш, че ще си прецакаш режима - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35239#p-321597 - можеш тук да прочетеш за какво точно служат карб блокерите. Л-карнитин гел - глупост, а л-карнитина на капсули ако не се приема по 2-3 грама(лично споре мен и повече) няма да има смисъл много от него.
Ех, тая мания със плочките... 177см. 70кг. само плочки ли искаш да си, като отслабнеш ?
19.12.10
15:04
казано от Mila Ch на 19.12.10, 14:50:
Попринцип добавки като ‘’кленбутерол’’ в този форум не се обсъждат. Карб блокерите се вземат тогава, когато наистина се налага - например около Коледа и Нова година, когато знаеш, че ще си прецакаш режима - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35239#p-321597 - можеш тук да прочетеш за какво точно служат карб блокерите. Л-карнитин гел - глупост, а л-карнитина на капсули ако не се приема по 2-3 грама(лично споре мен и повече) няма да има смисъл много от него.
Защо не е позволено да се обсъжда кленбутерола :O
ПС : пак казвам за тея карб блок лаина ми е през ..... просто ми ги дадоха като подарък към протеина ; )
ПС2:добре нещо друго да ми препоръчате да си взема... креатин аминокиселини ? казваите
Мнението беше редактирано от shakethatboobies на 19.12.10 15:06.
19.12.10
15:07
казано от Едуардо на 19.12.10, 15:04:
Ех, тая мания със плочките... 177см. 70кг. само плочки ли искаш да си, като отслабнеш ?
брат аз не на празно съм го взел този протеин да не губя мусколна маса , да не говорим че като правя и тренировки с тежести след кардио няма да загубя много мускол да не кажа изобщо никакъв.
Мнението беше редактирано от shakethatboobies на 19.12.10 15:57.
19.12.10
15:08
извинете за triple поста мишката ми е бъгава
ПС: казах всичко за себе си и пак същата работа нищо ново знаех си че така ще стане за това и не ги казах в началото :Х някои ще се заеме ли да ми обясни ако не за кленбутерола то дали е добре да си взема аминокисилини и креатин
ПС: е тука 1 др форум викат че зеления чаи помагал отиам си купя афк :Д
Мнението беше редактирано от shakethatboobies на 19.12.10 16:23.
19.12.10
16:29
Както се повтаря във всяка втора тема и съм сигурен, че знаеш, основното при чистене, а и при качване, е храненето. Ако твоето е добро, не виждам смисъл от купища добавки, още по-малко пък медикаменти (такъв род продукти не се обсъждат тук, а в gohard.org в отговор на въпроса ти по-горе). От гела и аз не виждам смисъл, л-карнитина не го пести, аз пия по 3-4грама ацетил л-карнитин, който обикновено се равнява на десетина грама от другия. Креатин единствено ако не искаш да ти паднат много силовите постижения, за свалянето няма да ти помогне. Може евентуално едни ВСАА да вземеш за около кардиото. И направи кардиото след силовата тренировка според мен, не обратното.
19.12.10
16:49
казано от Martin Tomov на 19.12.10, 16:29:
Както се повтаря във всяка втора тема и съм сигурен, че знаеш, основното при чистене, а и при качване, е храненето. Ако твоето е добро, не виждам смисъл от купища добавки, още по-малко пък медикаменти (такъв род продукти не се обсъждат тук, а в gohard.org в отговор на въпроса ти по-горе). От гела и аз не виждам смисъл, л-карнитина не го пести, аз пия по 3-4грама ацетил л-карнитин, който обикновено се равнява на десетина грама от другия. Креатин единствено ако не искаш да ти паднат много силовите постижения, за свалянето няма да ти помогне. Може евентуално едни ВСАА да вземеш за около кардиото. И направи кардиото след силовата тренировка според мен, не обратното.
ми брат просто имам мн пари сега и мисля че няма да е лошо да ги накупя сичките ама .. :Д а колкото до храненето мисля че се справям добре да. значи ще си взема само ВСАА и започвам да чистя ;)