19.12.10
23:11
Аз съм на 17 години почети вече .Занимавам се доста интензивно с Муай Тай или ако не ви говори нищо кикбокс с лакти и колена общо взето Тренирам в момента по 6 пъти в седмица в залата Имам само неделя за почивка . С времето за една година качих от 60кг на 69 в момента , но уви трудно ги разпределям на всякаде по тялото си (не искам да си мислите че през този период не съм тренирал напротив допълнително ходих и на лостове супер много ) но уви всичко ми утива в крака и в дупе и сега имам малки рамена и много голям таз което за еедно момче е много смешно Знам че има много такива теми но е индивидуално , а вие момчета сте доста разбиращ, а и зарибени пропуснах да кажа че съм 1.80 и че пия соев изолат .Искам да нзам някои основни неща като дали ще мога да кача маса след като се потя толкова много и как да успея да не ми се трупа на едно и също място,също има ли файда от соевия ми изолат . Ако ми дадете пример за някакви програми + подходящ за моето телосложение хранителен режим ще ви бъда благодарен