Muscletech cell tech hardcore kreatin

20.12.10
10:38

Здравейте,

искам да питам дали някой го е пробвал и дали има впечатления . Благодаря предварително.

20.12.10
13:27

искренно се надявам някои да ти отговори защото и мен ми е любопитно дали прехвалените продукти на Масълтеч раБотят
фирмата засега ме е впечатлила само с големите ресурси които хвърля за реклама и с впечатляващо високите си цени....

20.12.10
14:02

Пил съм един два техни продукта. Спестете си парите. Голяма им е рекламата, иначе като качество е около нивото на повечето реномирани марки, дори и под тях. Аз лично бих предпочел Гаспари, БСН, Контрлед Лабс и т.н.

20.12.10
18:46

Според мен не може да е скапана фирмата,щом спонсорира Джей Кътлър, Бранч Уорън, Декстър Джексън, Джони Джексън, Трой Алвес.

20.12.10
18:53

Хахаха...те ги спонсорират за да си правят сами рекламата, понеже повечето от подрастващите виждат някой по-голям батка и си казват: “ааа тоя пие мъсълтеч, затова е толкова нацепен, ще пия и аз отсега нататък тоя бълвоч”... Пита за мнение, аз съм ги пил и ти го дадох, ако ти се пръскат пари или си баро-гъзаро давай, здраве да е !

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 20.12.10 18:53.

KR

20.12.10
19:28

преди дни преклучих голямата кутия на цел теч моя съвет е дай си парите за нещо на по достъпна цена и си вземи още протеин.Не ше е лош но Кре-Алкалин с мн протеин ще ти свърши повече работа.Единствения плус е че ти дават тениска:D

20.12.10
20:03

Мъсълтеч според мен е добра марка,макарче не съм опитвал продуктите им!Но съм се насочил и аз натам.Чувал съм от приятели които са ги ползвали че нямат грешка и заслужават надутите си цени! :)

20.12.10
20:25

Eдин приятел остана предоволен точно от този продукт, после исках и аз да си взема, но ми се видя много cash.

20.12.10
23:33

хаха “ааа тоя пие мъсълтеч, затова е толкова нацепен, ще пия и аз отсега нататък тоя бълвоч” не мисля така,просто казвам
че щом са спонсорирани 100% ги пият и ми е пределно ясно че ползват и други медикаменти.

23.12.10
12:09

Бих предпочел някоя друга матрица, има много по-добри за тея пари.
Пълен боклук е тая креатинова матрица. Навсякъде в ревютата я плюят.
Съдържа креатин, малтодекстрин (евтини бързи въглехидрати) и 200мг алфа-липоева киселина.
Не е за преди тренировка - храните с нисък ГИ са много по-добър източник на енергия от бързите въглехидрати.
Толкова пари за такава глупост...По-добре си сглобете Селтек сами ако чак толкова сте запалени да го пробвате:
Алфа-липоева киселина 200мг от аптеките се продават на хапчета мисля, че са 100хапчета за около 25лева.
500гр креатин монохидрат 30лв?
и това = 100дози Селтек като боцкате и медец след тренировка.

Мнението беше редактирано от asdator на 23.12.10 12:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1