mnenie v tema na vanisher za pisaneto na kirilica

Темата е заключена.

12.03.05
18:20

10x за инфото Moderator. Българин съм признавам си.
Компютърът също е създаден от 1/2 българин но при положение че нещо е създадено да работи с латинеца и жси4ки програмни езици които са ми известни все още се пише на кирилица има ли смисал да да се тормозим взаимно ? защо прост не се сложи един plug-in който сам да конвертира всичко що е на Латинеца ??
не е много по темата и знам 4е ризкувамда получа дел/бан или зависимост от правилника както следва
а да и да си призная досега не съм си правил труда да чета правилника на нито един форум в които съм бил регистриран нито каквото и да било друго от този стил свързано с правила и тн. прочети_ме.тхт .
извиняваите ме от сега акосъм засегнал някого с думите си не е нарочно просто този пост възнамерявам да си го пусна и в другите форуми кадето съм регистриран.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 12:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1