Натурални стимулатори на растежния хормон

20.12.10
23:15

Здравейте,

Интересува ме чували ли сте дали някой от посочените по-долу продукти се продава в България?

HGH Advanced
GenF20 Plus
GenFX
GHR 1000
HGH Energizer
Provacyl

Всички до един са натурални стимулатори на растежния хормон.

Интересувам се предимно от първите два - HGH Advanced и GenF20 Plus.

20.12.10
23:36
#1

Ще следя темата с интерес защото се  интересувам ,също  така обаче, може да споделиш на каква възраст си и  какво целиш с използването на такива добавки?

Има някакъв саит на провацил  но като искаш да го закупиш те препраща към чуждестранният http://provacyl.hit.bg/

не виждам другите марки които си изписал да се продават онлаин в България (след 10 минутно ровене) разбира се може би греша


има обаче един продукт подобен на това което търсиш който се предлага онлайн - fitness1.bg/applied-hgh-up/

дано да съм бил полезен дори и малко

21.12.10
12:38
#2

Аз съм на 40 без няколко месеца. Мисля февруари и март да направя един цикъл с Mass FX + Hard FX + X-factor + kre-alkalyn + beta-alanine + много протеин, глутамин, BCAA и Amino 2700. Искам да добавя и някакъв добър стимулатор на растежния хормон. Не бях чувал за HGHup, но ще го разгледам. Благодаря.

KR
krali_marko

21.12.10
22:24
#3

и аз сам му хварлил мерак на този продукт но се колебая мейду него и silabg.com/bg/7530-LG-SCIENCE-GHENERATE.html кой от двата да е.Някой ако ги е пробвал да сподели с какво впечатление е останал

22.12.10
12:29
#4

дженереит е много хубав продукт на много доБра цена
и е деиства страхотно на потентноста това мога да го заявя със сигурност!

22.12.10
18:27
#5

Днес си купих от sila.bg две опаковки HGHup. Мислех да взема и две опаковки X-factor, но се оказа, че няма и не се знае кога точно ще бъде доставен от вносителя.

KR
krali_marko

22.12.10
19:16
#6

и аз го чакам х-фактора и не искам да започвам стака без него.Антов12 удачно ли ще е за този стак -mass fx + hard fx +tst + x_faktor + slin sane-да прибавя и аз hgh up

22.12.10
19:31
#7

А някой знае ли в кой бг сайт се предлага х- фактор че май навсякаде е на промоция а дефакто никаде го няма ;)

HE
head_hunter

22.12.10
20:55
#8

Все едно ми говорите за орален прием на разстежен хормон :D
Цирк - големи хора, а още вярват на подобни обещания от страна на производители на добавки.
Такива формули се въртят от години на пазара, но до този момент - нищо. Някои даже след толкова години още се опитват да ги продават. Тея дето не залагат на трите аминокиселини са написали “Proprietary blend” и защо ли не съм изненадан. Със същия успех можете да вярвате в Дядо Коледа, но пък кой знае по Коледа ставали чудеса ;)

22.12.10
23:07
#9

Head_hunter, да ти кажа честно до вчера и аз бях доста скептичен относно подобен род добавки. Има доста статии по въпроса за неефективния орален прием на растежен хормон, но тук става въпрос за увеличаването му по косвен път.

Аз си бях намислил стак Mass FX + Hard FX + X-factor, но за съжаление X-factor няма и не се знае ще има ли, няма ли да има. Halodrol-a на Gaspari, също продукт с арахидонова киселина, нещо не ме кефи. Затова реших да се насоча към стимулатор на РХ и после Kse препоръча HGHup.

Разгледах съставките на HGHup и се порових в PubMed, където открих някои изследвания, които ме карат да мисля, че този продукт може би ще свърши работа за повишаване на нивата на РХ. Две са съставките, които в случая ме заинтригуваха.

Първата е Л-Допа извлечена от Mucuna Pruriens. Статия за Л-Допа има и в този сайт. В PubMed oткрих няколко изследвания, в които се казва че оралният прием на Л-Допа действително увеличава нивата на РХ.

Втората е Хуперзин-А. За който му се чете, Хуперзин-А действа като увеличава нивата на невротрансмитера ацетилхолин. Високите нива на ацетилхолина възпрепятстват освобождаването на хормона соматостатин, а пък соматостатина е хормон, който пречи на производството на хормон на растежа, т.е. малко соматостатин, повече РХ.

Така или иначе вече си купих 2 опаковки HGHup и ще ми бъде жал да не ги ползвам.

HE
head_hunter

23.12.10
10:02
#10

Нямам вяра на изследванията - все пак са субективни.
Преди време се интересувах от растежния и всичко свързано с него, но сега съм далече от тая материя :)
Дано поне този продукт не е прах в очите. Стискам ти палци това нещо да работи.
Ще чакам да споделиш ефект, а и още повече, че не си на 15-16.
Темата е добра и ще следя развитието - най-после тема различна от обичайните бози.
Самостоятелно ли ще приемаш продукта или в стак с нещо?

23.12.10
10:05
#11

Mass FX + Hard FX + HGHup + kre-alkalyn + beta-alanine.

20.05.11
00:54
#12

Искам да попитам може ли да се комбинират кре-алкалин,бета-аланин,аргинин и този LG SCIENCE GENERATE има ли ефект и наистина ли е безопасен за това да не ти развали собственото производство на тестостерона.

20.05.11
19:08
#13

Няма да ти го развали

20.05.11
23:24
#14

OK Благодаря ти,значи ще опитам и аз че имам интерес към него.

Препоръчани продукти
apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforum-blockforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-new-postforum-recommendforum-subscribeforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1