Утвърдени марки на пазара.

10

20.12.10
23:45

Хаха, надъхах се от другата тема и ето какво роди болният ми мозък :D Гледам, че всеки пуска мухата за марки, на които се доверява и реших, че това може да помогне на не толкова опитните :P
Айде споделяйте :).

Темата беше редактирана от 100il на 20.12.10 23:45.

21.12.10
00:50

Няма смисъл от тази тема, защото всеки ще намери аргументи в полза на марката, която ползва или продава.
Утвърдени са много марки, но аз бих посочил NOW и Solgar. Solgar е над 60 години на пазара, а NOW над 40. Красноречиво, нали?!
Оптимум, Унивърсъл, Ултимейт и т.н. също са имена в индустрията, но така погледнато може да се изредят повечето марки, които в момента са на пазара.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.12.10 00:53.

Както казаха по-горе-марки може да си пишем до безброй :). Аз ще споделя само, че имам приятел който е от около 10г. фитнес инструктор в Америка и на въпроса “коя марка хранителни добавки да избера” той  ми отговори, че сега,преди и след 10г. ОН ще си е най-добрата. А по мой лични наблюдения, ако ще залагаме на натуралното NOW е марката която трябва да търсим....

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 21.12.10 10:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1