Кой протеин е по изгоден ?

22.12.10
23:20

Здравейте !

Целта ми е ММ.

Та по темата:  Спрях се на два протеина и сега се чудя кой да си взема. Понеже сте по опитни на тема протеини тъй като може би сте пробвали някой от тези2 вида ще ви помоля да ми помонете.

1.. Scivation whey
2.. 100% Whey Gold Standard

Надявам се да ми препоръчате по добрия протеин.
Блгодаря на отзовалите се !!

23.12.10
00:04

Тоз пък, чак анкета пуснал. След като не те интересува цената взимаш Gold standart и бегаш да ставаш як, егати дилемата!

ПП Ако си беше направил  труда да прочетеш малко във форума едва ли щеше да задаваш подобен въпрос, но е много по лесно някой да ти поднесе информацията на тепсия а? Ако си беше направил труда да почетеш щеше да знаеш що е изолат и що е концентрат, щеше сам да сравниш двата протеина и да направиш правилния избор за себе си.

Мнението беше редактирано от Valdis на 23.12.10 00:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1