25.12.10
13:26
Здравейте в едно сайтче за добавки намерих ето този стак: Axis HT, ZMA, ADAM Men’s Vitamins какво мислите?Да добавя и,че ще се завръщам в залата след малко повече от година прекъсване преди това съм тренирал 3 години като 1.5 от тях си беше баш както трябва никога не съм целял изчистено тяло плочки и така нататък,но все пак да е рамките на нормалното.Тогава бях 80кг и съм качил 12кг мазно и сега с ъм 92 та трябва да сваля някой друг килограм.И другото ми питане е да препоръчате някаква евтина и сравнително добра храна понеже съм студент и финансите ми са ограничени,а и пари за бензин давам понеже съм далече от университета,но мисля да започна да ходя с градския странспорт и да оставя колата да си стой пред квартирата.А тренировките ще започна 1 седмица кръгови и после си почвам сплит.Отделно ще ходя и 2-3 пъти в седмицата на плуване понеже си го имам като задължителен спорт в университета,но лошото е,че е много рано в 7ч. сутринта.Та това е кажете за стакчето.
29.12.10
17:34
мойто мнение е да заложиш на доказано работещи неща като трибулус и ЗМА
30.12.10
10:36
При условие, че не си тренирал повече от година, съветвам те да правиш леки кръгови тренировки поне месец. Дай време на тялото си да се адаптира.
Ако финансите ти са силно ограничени - съветвам те да не ограничаваш качествената храна за сметка на суплементите.
Иначе това, което си избрал е добро.