Какво да купя?

27.12.10
12:10

Здравейте : ) мисля да направя едно стакче докато не са изтекли промоциите но... нз какво да купя мисля да взема 1х Целлмас 1 протеин - Фарма whey и 1 азотен бустер - Hot Blood как мислите? и вторият вариант вместо целлмас Сизеон НОВИЯТ айде казвайте че нема време :Д : ) с вторият вариант мисля че повече ще кача но нз... сизеон ми се струва по добър???

27.12.10
14:48

Вторият вариант повече ми харесва. Само Hot Blood ми се струва, че е колкото да има и някакъв буустър... Все пак ще е добре да кажеш години, стаж, килограми, опит с добавки...

27.12.10
15:06

казано от Martin Tomov на 27.12.10, 14:48:

Вторият вариант повече ми харесва. Все пак ще е добре да кажеш години, стаж, килограми, опит с добавки...

:) :) :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1