13.03.05
13:25
така..не съм приемал стероиди до сега
почти на 18 съм .. тренирам близо 2 години..
висок съм 176см
тежа 83кг (лятото свалям на 78-79кг)
пил съм до сега само креатин и амино..
казаха ми за анавара че е много добър избор..
тва за което искам да ви помоля е да ми кажете дали има смисъл да го приемам само него за около месец само в тренировачните дни...+амино 2700 на универсал...???? и да ми дадете примерна схема с по колко хапа на ден!
П.С..забравих да кажа целта ми не е да качвам много а просто да кача силата и малко обем...който обаче да се запази..?
10х предварително!
13.03.05
14:29
да бе аз разбрах ама виш по-горе че питам за конкретни неща!
ае чакам мнение!!! :P
мисля че ще е добре ама трябва да го пиеш всеки ден а не само в тренировачните дни
извиняваите за невежеството ама в България има ли анавар ?!? имам предвид анавар а не нещо което е произведено в някое мазе ?!? щото аз съм чувал че анавара е едни огромни суми .......... пак може и да са ме излагали
13.03.05
15:21
а бе виш аз мога да си намеря ... не е проблем..
иначе се произвежда в бразилия и италия..
ама се пак никой още не ми каза дали конкретно тва дето питам????
айде бре хора :P :cry: :P
ем братле незнам ама аз тука гледам едни цени .... дет уж за същото става вапрос
pack: 5 x 30 tabs each tab 10mg 279 EUR
13.03.05
17:56
x_3_mar братле..еми в нета погледнах и пишеше 30таб. (2,5мг едната) = 50лв !
ама .. незнам..много ми се иска да пробвам ама мноо пари идват!мерака ми е за 1 месец ползване на анавар като зимам 4 таб. на тренировка и то само в тренировачните дни..+ амино ..
еми незнам да го *** :twisted:
13.03.05
20:46
С 4 табл по 2,5 мг не съм чул някой да е постигнал нещо, даже не съм чул някой да е постигнал НИЩО :D
Препоръчителната дневна доза е 20-40 мг и то в комбинация с друг стероид защото иначе няма да получиш никакъв ефект. Пък и отзивите които са стигнали до мен е че не струва при качването на маса и сила, а е най-добре да се използва при релеф...
Но ако си твърдо решил ти препоръчвам един цикъл от една много яка за мен книжка - СМЕ:
[code:1]The second cycle most commonly
employed was a bit more aggressive than this but personally I used Primobolan Depot
100-mg twice weekly (Mon. & Thurs) stacked with Oxandrolone SPA. This cycle
provided good strength gains and improved muscle mass with quality. However, my main
goal was to harden the new mass acquired from my first cycle. Oxandrolone provided an
increase in Phosphocreatine (CP) production and storage which translated into an
increase in strength and improved nitrogen balance. The strong anabolic qualities of
Primobolan Depot improved lean muscle mass to a respectable degree. I gained 6-8 LBS
of lean mass during this brief cycle with improved body composition. Again, antiestrogens
were not necessary nor were HPTA stimulating compounds. This was due to
Oxandrolone’s lack of aromatization at any dosage. It also did not decrease HPTA
function which was commonly confirmed by my own and other reported experiences.
Primobolan Depot does not aromatize either and only slightly decreased HPTA function
at higher dosages. I utilized a diet providing 1.5-2g of protein and 18-20 calories per
pound of body weight daily. Post-cycle retention of new quality mass excellent.
*Oxandrolone is a c17-Alfa-alkylated compound and liver toxic. However, in lower dosages
for brief periods, toxicity is low-moderate. Primobolan Depot is only slightly liver toxic
when administered in higher dosages.[/code:1]