Купувам 2 дъмбела разглобяеми

Темата е заключена.

29.12.10
22:36

Търся да закупя 2 дъмбела разглобяеми задължително ! Килограмите може да варират от 10 до 30 всеки.Дайте оферти като цени и килограми.

От Пловдив съм.Мога да купя само от Пловдив окръг или от София!Не ми трябват оферти от други населени места освен ако няма да можете да ми предложите вариант за доставка която няма да е скъпа.

30.12.10
13:27

казано от Andrey Petkov на 29.12.10, 22:36:

Търся да закупя 2 дъмбела разглобяеми задължително ! Килограмите може да варират от 10 до 30 всеки.Дайте оферти като цени и килограми.

От Пловдив съм.Мога да купя само от Пловдив окръг или от София!Не ми трябват оферти от други населени места освен ако няма да можете да ми предложите вариант за доставка която няма да е скъпа.

Здравей,два разглобяеми дъмбела по 27кг-общо 54кг-един дъмбел се състой от 10бр диска по 2.5кг+лост и две гайки-27кг-два такива-127лв
като цяло с доставката.Ако имаш интерес пиши на скайп- ivo_123430
Весело посрещане на новогодишните празници.

Мнението беше редактирано от ivo iordanov на 30.12.10 13:28.

31.12.10
13:03

Писах ти по скайп за допълнителна информация.Все още чакам оферти от други хора също.Ще напиша ако съм закупил и не търся повече !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1