30.12.10
17:16
Искам да ви питам след 1вото вземане след 6-8 часа ли да е второто или точно преди да си легна?Защото четох, че точно преди лягане, ако се пие, има по-голям ефект, макар и да е дори и 12 часа след 1вото вземане.
Добре, а ако 2рия прием ми е в 7 вечерта след като го пия (1 час след това) мога ли да ям.
Да ви попитам за Селмас да не правя нова тема . Какво точно му е предназначението , гледам е на креатинова основа пък и нещо не мога да му разбера приеме в тренировачни и нетренировачните дни . Ако може дайте ми малко инфо за продукта :)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43381
Да благодариш после на Solomon
казано от Mihal Palinski на 30.12.10, 17:16:
Искам да ви питам след 1вото вземане след 6-8 часа ли да е второто или точно преди да си легна?Защото четох, че точно преди лягане, ако се пие, има по-голям ефект, макар и да е дори и 12 часа след 1вото вземане.
2-ят прием да е 6-8 часа след 1-я. Успех
03.01.11
23:17
Аз също се извинявам, но да не отварям нова тема за Cellmass-a…
Въпросът ми е следния:
Кога е най-удачно да ми е 2-рия прием на Cellmass за деня, понеже вечер преди лягане пия Casein, а Cellmass трябва самостоятелно да се приема и на гладно? Иначе тренировката ми е около 15:00 часа и веднага след нея пия 1 мерителна лъжица Cellmass.
Удачно ли е да го пия веднага след ставане сутрин на гладно и след 30-тина минути закуската?
03.01.11
23:19
Както пише на опаковката - 6-8 часа. Ако ти съвпадат с казеина - изпий селмаса, изчакаи 30 минути и пий казеина :)
03.01.11
23:22
Мерси за бързия отговор, а за последния ми въпрос?
Сутрин след ставане на гладно ще е добре ли?
03.01.11
23:24
Щом тренираш около три значи трябва да го пиеш втори път (да предположим, че първия прием е в пет) в единасейт до 1 часа. Вечеряй в 20:30 и няма да имаш проблем. Опитай се да се придържаш към това, което казва производителя :)