Вижте какво намерих за Трибестана

30.12.10
19:16

В българия трибестана е 35лв в онлайн аптеката иначе незнам по аптеките на каква цена е, но тази която е онлайн е по скъпа мисля защото на един друг продукт бях видял бая големичка разлика както и да е да продължа по темата исках да проверя в bodybuilding.com kak стоят нещата и се натъкнах че там българския трибестан е 34 долара и ми се стори, че е бая голяма разликата. В тоя Трибулус има 61% сапонини, а в трибестана пише само над 45%.

28.03.11
18:56

Знаеш ли що е такава разликата в цената? Щото скапаняците от Софарма (нищо лично) българската суровина (сиреч БГ Трибулуса) я праят на хапове и я продават в чужбина щото е верно много качествена. за това в bodybuilding.com е 33 долара или там колко беше, а тука е 35 кинта, шото от софарма купуват скапан китайски или индийски (някъде от азия) трибулус, дето е нискокачествен и от него правят БГ трибестана, който също е некачествен. Бях намерил из нета преди месец някакъв американски трибулус който беше 1000мг 60 хапа за нещо като 25 долара (тва си стига за месец-два) и ги бях питал какъв е източника, те си ми казаха - азиатски... за това е разминавката в цената :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1