13.03.05
15:30
Искам да попитам Креатинът може ли да си го смесвам с протеиновият шеик и да ги пия двете наведнъж? :wink:
29.03.05
16:57
Не съм убеден че смесването на креатина с протеиновия шейк е добра комбинация...намалява се усвояемостта на креатина, която и без друго не е много висока. По-добре веднага след тренировка креатина с 40-50гр прости въглехидрати и 20-30 мин след това шейка.
По-здрави!
Зависи от протеина.Ако е суроватъчен се усвоява много по бързо.А и защо да пречи на усвояването на креатина.И без това с него трябва да се поемат прости въглехидрати.
29.03.05
21:01
[quote author=“FTF”]Зависи от протеина.Ако е суроватъчен се усвоява много по бързо.А и за6то да пречи на усвояването на креатина.И без това с него трябва да се поемат прости въглехидрати.
За тебе суроватъчния протеин прост въглехидрат ли е :?: :shock: :shock: :shock:
Не исках да кажа това.просто много хора познавам които вместо креатин и глюкоза зимат креатина с протеин.пък и нали на протеините си пише да се зима до 20-30мин. след тренирожка.кав ще му е ефекта ако го земеш по касно
29.03.05
21:51
двете са съставени от аминокиселини (и протеина, и креатина) и все си мисля че това затормозява малко или много усвояването им. Както и да е - не е болка за умиране ако ги пиеш заедно...но най-добрия начин да ги приемаш разделно :lol:
30.03.05
18:11
аммм за кво му е на човек протеин
здраво ядене и работата готова
ако греша някои да ме поправи
крашер ти виждал ли си някой ама много голям дебелак(мноо мазен) по улицата или на плажа.е на тва му викам аз здраво ядене и нищо друго.
30.03.05
18:26
е ти ако си съставиш няква система на хранене и си изчисляваш сичко кот поемаш и си наясно кое каде са трупа.....
тряя просто по сериозно отношение към хапването
30.03.05
19:05
относно креатина да попитам аз
нещо може ли да го замести
в смисъл ако не вземам креатин ко тряя да ям за да има същия ефект както ако земам
31.03.05
09:44
[quote author=“CRACKER”]относно креатина да попитам аз
нещо може ли да го замести
в смисъл ако не вземам креатин ко тряя да ям за да има същия ефект както ако земам
по 1.1kg телешко на ден ще ти даде 5 гр креатин дневната доза и след 5 дена най-вероятно ще имаш проблеми, а и май ще ти излезе доста по-скъпо