Пътят на Сивия рицар - Кръв и Желязо

Темата е заключена.
Прескочи до:

Успех отвъд голямата вода!

10.05.11
15:02

гледай си кефа, изкарай си парички, разходи се и разгледай интересни местенца и те чакаме на есен:)

Стака е готов, само трябва да си го поръчам. Най-вероятно ще лупам стаминката. :)

Е, пичове. Стигнахме, живи и здрави, сега лупаме анимал пак и правихме яко лежанка и набирания. Кило телешко за 13 лева... Готино пътуване, след час и малко почвам бачкане, ще готвя извънредно джънк фууд! :) Отивам да си готвя яйцата и телешкото, че изглеждат мега вкусно.
П.С - Бахти яката държава...

Охо, разказвай, разказвай. Подробно ББ лято по щатско искаме. :)

13.05.11
18:20

Направо нямам търпение да стигна и аз до “държавата на неограничените възможности”...

Завиждам ти адски положително брат.. :) пфф.. добре, че съм се ориентирал с английски.. така ще имам шанса да изляза и аз от тая шибана държава..

13.05.11
18:30

Абе САЩ не е това ,което виждате по филмите.Стига сте се вживяли ; )

13.05.11
18:40

Не е, но е 100 пъти по-добре от България( ако нямаш носталгия) :D

13.05.11
18:40

Момчета, събудете се малко... USA не е някаква приказка с красавици и лъскавина.

*Цонев

От тая “шибана държава” можеш и без английски да си биеш шута, братко. Аз оставам тук!

балкански нрав, красиви мацки, безпаричие, гоуфове на по 30години, ужасни улици и софийски мутри... ама мен си ме кефи.. оставам тук ! ;)

Витаней, само да се изуча и заминавам, братко ;)
ПП - айде да не се отклоняваме от дневника на момчето :)

Вито, остави ги да се радват като малки циганчета на пържола :)

13.05.11
19:12

Много сте забавни, наистина. Още малко кажете че България има по-добра икономика и по-добри заплати от САЩ. Никой не може да ме убеди че САЩ е лоша страна, ама абсолютно никой.

Естествено, че не е така, но с детските си мозъци преиначавате много нещата.

13.05.11
19:40

Много ясно, че не е приказка, ако някой си мисли така е в голяма грешка.Обаче пък възможности в пъти повече от България... апък и никой не Ви кара да ходите вие, какво толкова подскочихте... :D

DO

13.05.11
19:55

детска радост бенгалски огън.

13.05.11
21:21

Последен мой коментар по темата:

Забавни сме, защото сме ходили и сме виждали. Да, възможностите са много, да САЩ не е лоша страна, но зависи за какво отиваш.

*СиленСлаве

НЕ знам на колко години си, какъв ти е житейският опит, какви са ти познанията за живота като цяло, но все пак ще отбележа: Не всичко в живота е пари, надявам се да го разбереш. Можещите хора успяват навсякъде.

*Калоян Цонев

Искрено ти пожелавам да откриеш това, което търсиш, дано нямаш поводи да се сетиш за моят пост :).

Идеята ми е, че е меко казано тъпо да определяте така България. Може да не ви харесва, може да не оправдава вашите очаквания, да не задоволява вашите нужди. Има 2 варианта: заминавате и търсите златната рибка или си налягате парцалите и помагате за доброто на страната, кой с колкото може. Да, България не е цвете, да имали сме славно минало, на което сме бегла проекция, но с тази нагласа няма да стигнем по далеч.

Аз бях в USA, видях им начина на живот, видях каква храна ядат и погледите им като не исках да завра чинията с пържени картофи в устата си, въпреки, че работех в кухня, видях как от излишни килограми хората използват някви малки електрически колички, за да се придвижват, видях идеалите им и стремежите им (липсата на такива...), видях градовете им (Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Филаделфия, Чикаго).

И все пак, повтарям, USA не е лоша страна, зависи за какво отивате, но моля, без такива изказвания.

Отново се извинявам за поста си, ако бъде изтрит, няма ни най-малко да упрекна модераторите.

По-здрави!

DO

13.05.11
21:30

ще си позволя и аз да спамна,с извинение...
ще го резюмирам така:
за историците Италия е центъра на Римската Империя,за хората на изкуството Италия е средновековна архитектура,художници  творци и т.н.,за хора с икономически,дипломатически,технически познания и интереси Италия е родина на редица концерни,икономически взаимовръзки и т.н.,за  разни фолк кифли Италия е киснене по кафетата и обикаляне на магазините.

излишно е да питам какво е САЩ за тези момчета изказали се по-горе...

Мнението беше редактирано от donsir на 13.05.11 21:31.

Извънредната работа на тоя грил ми счупи половия орган... Няма толкова отвратително нещо, такава отвратителна кафява мазнина... И само пържени картофи и бургери, нищо друго... Никаква хигиена не поддържаме, не ни и пука. Ама е гадно... Сам в кухнята, нагоре-надолу... Добре, че само тоя уикенд съм там, а след това си почвам нормалната работа... Сайзона е доста добро нещо, няма умора, възстановяваш веднага. Суперпъмп-а не ме друса, но дава фокус, анимал пака си е класика. Сега ще смятам Стаминката да съм готов за утре, другиден... Както се казва по благоевградски “Аре уа!”.
П.С. Не са толкова дебели.
П.С. 2 Бати яката зала имат за някакво градче с 2500 души...

14.05.11
20:58

Не мога да разбера защо една камара хора тука подскачат като ощипани девственици... Като не ви харесва, решението е просто - стойте си тук.

Витане, точно 2 години по-малък от тебе съм, нямам нужда от лекции. НЕ всичко в живота е пари, но с пари живота е много по хубав.
Всичко, което казваш е вярно, но сред всичките негативи казваш че си видял големите американски градове и сякаш не са ти харесали....  Ами всеки си избира какво да харесва, но ако Ню Йорк(примерно) не ти хареса, не знам кой град ще ти хареса.

Айде със здраве на всички, който не му харесва си седи в България!

14.05.11
23:43

Америка е тъпа, хората са задници. За какво са ти пари като нямаш социални контакти?  А може би си си самодостатъчен...

Сори, Грей, жив и здрав.

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 14.05.11 23:44.

Първите 500 долара отиват в банката и заминават веднага! :)
За 200 долара - 2 х-фактора, 2 маюфюжънчета. едно мицелар кремче и 500 грама бета-аланин.

28.05.11
20:05

Качи снимки като почнеш да озверяваш и снимки на Хамериката. По-здрави!

DB Dead Lift / Hang Clean / Push Press / Squat

Five rounds of (5 рунда от):
5 Dumbbell deadlifts (5 х мъртва тяга с дъмбели)
5 Dumbbell hang cleans (5 х обръщане от стоеж с дъмбели)
5 Dumbbell push presses (5 х пуш преси с дъмбели)
5 Dumbbell squats (5 х клек с дъмбели)

Increase the load each round. Rest as necessary between rounds (Увеличавате теглото на дъмбелите всеки рунд. Почивка между рундовете колкото е необходимо)

Пускането/изпускането на дъмбелите по време на рунда слага край на рунда, а рунда се счита за неуспешен.
15/20/20/22.5/22.5 Забравих за условието всеки рунд да се качва тежестта.

http://www.xtrainingequipment.com/EXF-Rings_p_8.html Какво мислите за тези халки?

06.06.11
10:02

казано от GreyKnight на 04.06.11, 22:25:

http://www.xtrainingequipment.com/EXF-Rings_p_8.html Какво мислите за тези халки?

Имам същите, доволен съм.

Kak ste hora? Sujalqvam Che pisha na Latinica no itoucha nqma kirilica. Interesni neshta se sluchvat tuk.pari se pravqt, zob ima trenira se qko. Kvo staa po bg

09.06.11
05:52

Как върви стака с ArA ? Някакви оплаквания откъм стави ? Надявам се си стакнал ArA + L-Carnitine, наскоро попаднах на статия в bodybiulding.com където се упоменаваше синергитичното им действие. Първа година ли си в САЩ ? Интересни са ми впечетленията ти досега какви са. :) УСпех

ArА не взех, защото всичките ми други добавки са ми анти-възпалителни, но като се прибера ще я пробвам. Да, за първа година съм в Щатите. Сега е време за Crossfit!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.06.11 16:04.

Row 20 cal
30 burpees
20 kg dumbell ground to overhead 40 reps
50 toes to bar
30 meters walking lunge 20 kg plate overhead
50 meter sprint
My time 16 min

Стакван сайзон макс, модерн бцаа+протеинова матрица+анимал пак и булет прууф на мъсъл фарм. Удачно ли ще е да вкарам и анимал кътс, за да доизчистя допълнително?

10.06.11
08:16

казано от GreyKnight на 09.06.11, 22:58:

Стакван сайзон макс, модерн бцаа+протеинова матрица+анимал пак и булет прууф на мъсъл фарм. Удачно ли ще е да вкарам и анимал кътс, за да доизчистя допълнително?

Да вземеш да вкараш и малко акъл? Нещо много взе да те влече тъмната страна...
Ама к’во ти разбирам аз... :x

10.06.11
14:07

Тъмната страна не наричате ли стероидите?Че тук такива неща няма...

Какви сте злобари всичките!

Модерация: Кирилицата е задължителна! За втори път ти превеждам пост. ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.06.11 16:31.

10.06.11
16:26

казано от GreyKnight на 10.06.11, 15:48:

Kakvi ste zlobari vsichkite

Ахахахаха! Сега съм злобар?
Аха...

Ех, рицарю! А другите строго профилирани и несвързани със спорта съвети и инструкции изпълняваше дословно... :D

Мнението беше редактирано от Vic на 10.06.11 16:27.

10.06.11
16:44

най-сериозното нещо което до сега съм пил е креатин :D нямам и намерение да се хвърлям на някакви добавки най-много да си купувам omega-3 и това мисля че е достатъчно... един път ако се завъртиш с тия шитни и после става така че без тях не можеш :) в този случай съм с бате Вики на 100%!

Модерация: Кирилицата е задължителна!
Условия за ползване

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.06.11 17:05.

10.06.11
18:01

ProXxX я ми кажи като е в америка как да пише на кирилица... боже боже...

Помислено е и за това. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1