Пътят на Сивия рицар - Кръв и Желязо

Темата е заключена.
Прескочи до:

Какво сме си казали с Ефо и какво ще правим с него много малко хора знаят. Нека така да остане. От утре се започва корективната работа със гаднички упражнения. Но какво да се прави - трябва да мина и през такъв период.

29.08.11
11:25

Хубаво де...никой няма да те насилва да ни въвеждаш в светото тайнство...просто споделяй как ти се отразява корективната работа...къде са ти били грешките...е такива безобидни неща:)

Грешките са били в неизползването на определени мускули и за 5 дни работа вече има голям напредък. Наблягаме най-вече на гъза и корема, а мобилност в раменете правим. Това е горе-долу. Просто правим най-трудното. Оттучваме тялото от нещо, за да го научим на друго.

Днес активно възстановяване. Корема и гъза ми гръмнаха...

Изометрични набирания, гребания с дъмбел, кръстовано качване на лежанка - все гадни работи. Накрая умрях от планковете...

Днес пак Active recovery и 3 лекции в дупката...

01.09.11
20:47

Може да си писал, но не видях. Какво правиш по време на active recovery-то?

Йога стречинги, активации за гъза и ротации с раменете.

Вземете тези пържени пилешки сърца със ядки и плодче за закуска. :) Да видим дали ще огладнея в близките 10 часа :D

Свърши се първата седмица корективна работа... Бах мааму, дано е плацебо, виждам как трапеца и раменете ми се смаляват със всеки изминал ден... Но то така е, като за рамене не съм дигал повече от 3 кила гиричка в последните 3 седмици :)

слабак :) ...ама ше заякнеш и вече очакваме да вземеш 4кг за външните ротации.

Аааа, ще се карам на Ефо - пускат се държавни тайни в пространството! :D
Няма как, бате... Като цял живот само вътрешни... Но след този месец започва избухването :)

03.09.11
11:29

Мале Теодоре, добре че не съм толкова зле като тебе и поне чета малко :D :D :D :D :D

Ефо нищо не е пускал. просто предположих :)

Следва мощно зареждане със 100 грама сладолед и много сладкиш от бисквити и кафе... ^^

И вече съм в комоцио от инсулина... :D

Утре се подготвя мощна вечеря от 1 кило пица и шоколад! :)

07.09.11
20:49

По повод?

Планиран чийтинг ;)

Идеята на преяждането с боклуци какво е? Най-вече си оправям психиката и ям храната, която по принцип неяждам. Второ, постоянно ъндърийтвам в последно време, повече от 2000 калории не мисля да приемам в нормални дни, та има едно хормонче - лепсин. Когато е много, тогава тялото значи е нахранено и си гори мазнинки и т.н. Когато е малко, демек при гладуване, то горенето на мазнини. Чийтинга е с идея да рестартираш цялата система отново. В T-Nation е обяснено всичко.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 08.09.11 16:16.

А да, през последните 3 седмици постоянно ъндърийтвам пък ставам по-як... Не знам как става това... :)

Изядох 350 грама сладолед, една огромна пица, грозде и не преядох... Гррррр, трябва да се заредя мощно следващата седмица. Сега очаквам отцикляне и яки резултати по време на мачовете събота и неделя, утре имам тренировка по план. Дано тия кортизолни ивенти ми свалят излишните мазнинки още по-бързо.

08.09.11
23:47

яж мекици ;)

Първите мачове от плейофите започват днес. Да видим кво ще стане.

И първа победа с много ^^, както вкарах 1/3 от точките на отбора ^^. Като за 4 месечна пауза добре ги нагърмях “D

Днес 1 час под 35 градуса жега теглене на гума, лупане с чук и суингове... Утре заслужен чийтинг със много спагети и едни сладкишчета ^^

А дали сладоледите Рафи не са най-хубавите на света? ^^

Днес малко нещица за гъз с дъмбелчета, ротации с рамене. Там ставам много як и ползвам 5 килограмови гирички. След това умиране на планковете.

Ten sure fire steps to stay a fat skinny whining twirp
2.Do the plank as your primary core exercice.

Walk the Plank

Q: Many coaches put plank exercises for “core work” into almost every program they write. Is this a good exercise?
A: It’s a good exercise if you’re an eleven-year-old stamp collector and you don’t have a good work station. People in the know recommend this position if you’re having sex, and only then if you can exceed the one-repetition mark. It’s actually one of the core exercises on www.bitethepillow.com.

Seriously, the plank is something that you do in first grade phys ed. Maybe the side plank is okay for someone who’s clinically obese and can’t even get out of bed, but I never put it in my programs. It certainly doesn’t have value for the elite training population.

найс, а?

14.09.11
21:10

Не съм съгласен...попринцип ма право, че е за начнаещи и средно напреднали атлети, но за страничния изобщо не съм съгласен...начи сигурен съм че всеки силово трениращ пренебрегва тази зона на паласките...Който може да напраи 1 минута и половина - две страничен да ми се обади..и на двете страни...Предния клек натоварва достатъчно де... ама аз си прая ланк и се чувствам по-стабилен....

Мнението беше редактирано от Valleri на 14.09.11 21:11.

14.09.11
21:14

Чували ли сте за Въглехидрати с удължено освобожадване...... :Д:ДД: ебати рекламите дге...
п.с. ООо в твоя дневник ли го написах, извинявай....

Мнението беше редактирано от Valleri на 14.09.11 21:15.

Знаеш ли вчера, в чийтинг менюто колко такива изядох? :D

казано от valerious на 14.09.11, 21:10:

Не съм съгласен...попринцип ма право, че е за начнаещи и средно напреднали атлети, но за страничния изобщо не съм съгласен...начи сигурен съм че всеки силово трениращ пренебрегва тази зона на паласките...Който може да напраи 1 минута и половина - две страничен да ми се обади..и на двете страни...Предния клек натоварва достатъчно де... ама аз си прая ланк и се чувствам по-стабилен....

не съм успял да включа достатъчно сарказъм. просто се бъзикам със СивияРицар, че нали Поликин е на почит в тяхната зала. иначе за планка...няма общо с темата.

Сега на почит е едно малко листче, което започвам да мразя все повече и повече! ^^

14.09.11
23:13

Добре бе б.х го...да се чудиш кой да четеш и на кой да вярваш...Контрерас и Креси казват...яко планкове и вариации...други казват, че било смешно...Поликин казва едно, Тибенау друго..ДеФранко ги отрича всичките, Риптоу отрича ДеФранко...
Къде е истината бе Цецко...????
Кажи едно истинско упражнение за core, да взема да го правя...освен олимпийските....

И я да те питам...ти планк с 25кг. диск на гъза опитвал ли си...?

казано от slavko на 14.09.11, 23:13:

Д
Кажи едно истинско упражнение за core, да взема да го правя...освен олимпийските....

Мъртва тяга и келк  ;)

15.09.11
00:18

Колко яде бе, ае кажи??

Бе, и аз си мислех, че с клек и тяга се прави як корем, ама се оказа, че въобще не е така... Имам слаб корем, но много силни еректори... Истината отново е индивидуална, кой колко е висок, дължина на крайници, бла бла бла.
Валери - цяла голяма кутия май френд!

казано от slavko на 14.09.11, 23:13:

Добре бе б.х го...да се чудиш кой да четеш и на кой да вярваш...Контрерас и Креси казват...яко планкове и вариации...други казват, че било смешно...Поликин казва едно, Тибенау друго..ДеФранко ги отрича всичките, Риптоу отрича ДеФранко...
Къде е истината бе Цецко...????

И я да те питам...ти планк с 25кг. диск на гъза опитвал ли си...?

не Славко, не съм опитвал, но Данчо Кетлота прави с щанга 50+кг ;)

моля пак да прочетеш какво съм написал. не съм казал кое е правилно, кой е прави, какво да се прави и кой да се слуша.

15.09.11
15:24

казано от valerious на 14.09.11, 21:10:

...Който може да напраи 1 минута и половина - две страничен да ми се обади..и на двете страни...

Обаждам се :D ...на дясната ръка ми е малко по-тегаво заради операция, но на лявата мога да си стоя половин ден. Виж, предния планк по-ме мъчи, отново заради китките, но ако им сменям позицията - нямам проблем.
Извинявам се за спама :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1