утре започва от днес :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.02.11
08:37

Да допиша за вчера

8.30 - две филийки домашен хляб, 50гр. шунка, 30гр. кашкавал ементал, 2 белтъка
11.00 - половин порция шкембе чорба
13..00 - 100гр. агнешко печено
16.00 - една обикновена бисквита
19.45 - люто кисела супа, салата от зеле

Днес -
8.30 - една филийка от моя хляб, 100гр. шунка, 2 белтъка, чай
11.30 - обикновена бесквита
13.30 - свинска вратна пържола, ок. 150гр., чушки, 5 големи варени скариди
17.00 - печени чушки
20.00 -

натам ще видим, сирене не съм яла доста отдавна и се чудя къде до го вмъкна.

Мнението беше редактирано от maxxi на 13.02.11 17:14.

15.02.11
20:45

Днес
не съм закусвала, нямах апетит.
9.10 - тренировка - отидохме с малкия, че нещо е настинал.
за това правих бицепс/трицепс в супер серии.
така - храната днес
11.30 - люто кисела супа
14.50 - зелена салата с риба тон, 20гр. пилешко месо варено
17.30 - две мандарини
19.45 - зелена салата с риба тон, 20-30гр. варено пилешко

3 пакетчета чай инхуа, вода - днес малко.
От днес ще каляваме волята - мъжът ми купи арменски сладки отново. Да видим до кога ще стоят затворени :)))))

Ами - това е. Иска ми се да изтрия последния месец от дневника, защото смятам храната си за ужасна. Нямам оправдание, просто много ми се ядеше сладко и си ядох.
Друго - струва ми се, че домашен, домашен, хлябът си е хляб. От утре го ограничавам. Също спирам и шунката и кашкавала. Ще видим.

лека вечер!

16.02.11
10:31

казано от maxxi на 15.02.11, 20:45:

От днес ще каляваме волята - мъжът ми купи арменски сладки отново. Да видим до кога ще стоят затворени :)))))

A като ги купува яде ли ги?
В нас се получава така, че като пазаруваме и мъжът ми все ще си хареса нещо сладичко в магазина и ще купи, а след това никога не го изяжда или съвсем малко, а мен ме дразни и изкушава. Когато пазарувам, щандовете със сладко не ме изкушават изобщо, но като има нещо в нас е друга песен.

16.02.11
13:02

Мда, и при нас е нещо такова. Той яде само шоколад. Аз не знам какво ми става тия две седмици - по принцип никога не съм налитала на сладко, какъв е тоя глад за сладко... ужасон някакъв.

16.02.11
13:22

Ниски са ти калориите, Макси, и затова е така. И аз не налитам на сладко, но на ниски калории и аз се сещам за сладки неща.

Мнението беше редактирано от Инис на 16.02.11 13:23.

16.02.11
13:28

Такаааа,
днес

8.30 - малка филийка с 30гр. шунка

9.15 - тренировка, гърди и гръб. 40мин. кростренажор
Много хубава тренировка се получи - бенг преси с 15кг! флайс с 6кг., пек бек - 15кг. За сравнение - преди бенг преси 13кг, флайс - 5кг., пек бек - 10кг.

13.00 - варено пилешко бутче, зелена салата, 50гр. пилешка супа с картофи, едно яйце
16.00 - три мандарини
16.30 - варено пилешко бутче без кожата- ок. 120гр.
20.00 - зелена салата с риба тон, подправена с лимон и мааалко олио /свърши ми зехтинът :((((/
2 чаши червено вино

До момента - 1.5 литра вода, 2 пакетчета инхуа

Чувствам се супер, но продължава зверски да ми су яде сладко. С огромно усилие подминавам шкафа със сладките.
Храната ще я дописвам, но тя ще е нещо от сорта - зелена салата с риба тон, варено пиле, не знам, нещо такова...

Мнението беше редактирано от maxxi на 16.02.11 20:43.

16.02.11
14:29

Според мен няма да ти се налага да ‘подминаваш’ шкафа със сладките ...ако е празен :P .Аз с тази тактика доста съм ги намалила :)

16.02.11
16:13

казано от eli_ile на 16.02.11, 14:29:

Според мен няма да ти се налага да ‘подминаваш’ шкафа със сладките ...ако е празен :P .Аз с тази тактика доста съм ги намалила :)

Когато живееш със сладкомани е трудно да се получи. Аз от противник на сладкото се пристрастих и доста усилия ми коства да се удържам. Е..ти химията зарибяваща. Ама не мога да кажа на 34 год.си мъж да не си купува сладко в собствената му къща, просто му казвам да не ми показва покупките си, докато съм във въглехидратна абсистенция. След 2 дни иминава

16.02.11
17:01

Еми да, точно така е. Както когато той си купува бял хляб, аз не мога да го накарам на сила да яде здравословно - да не си купува шоколад, да не яде гадните пелмени със сметана и масло и да не маже филии с ементал и масло... нито пък да го накарам да закусва...
Аз лично сама не си купувам, изобщо не припарвам до щандовете със сладко...
А пък като започнат да носят на малкия - хем съм им забранила, обаче нали знаете колок са досадни роднините...

Мнението беше редактирано от maxxi на 16.02.11 17:11.

16.02.11
22:15

Ами аз за това с мъжа които носи сладки изкушения ... проблем нямам -той се храни много по добре от мен :P .Аз съм тази която обикновенно копува junk .Ако имах желание да го слушам какво да ям ... сигурно нямаше да пиша във форума :) Но предполагам 4е с малки деца ви е просто невъзможно да не се копуват шоколади (wasntme)

16.02.11
22:28

Ако приемаш хранителния си режим, като нещо напълно обикновено и го превърнеш в част от твоето ежедневие няма да имаш желание да го нарушаваш и няма да мислиш за сладките изкушения.

Макси не мисля, че тази люто кисела супа, която ядеш е подходяща за целите, които гониш.

17.02.11
08:07

Да, карпи, така е. Махам я за месец.

Но сладко никога преди не ми се е яло тооолкова много. Както и да е. Мисля, че почти ми мина :)))

17.02.11
11:54

Днес -
8.30 - две тънички и мънички филийки от домашния хляб, 50гр. шунка, едно варено яйце цяло
11.45 - три сърми с кисело зеле и ориз, една филийка хляб, 50гр. шунка

9.25- тренировка в супер серии
15 мин загрявяне
1.клекове - учихме се да клякам без лост - то си се оказа не толкова лесна работа :)))))
1.1.римска тяга
2.напади
2.1.бедрено сгъване
3.бедрено разгъване
3.1.глутеус машина
4.абдуктор вътрешна част
4.1. абдуктор външна част
повдигане на краката от вис - 3х20 /като сравнение - в началото едвам правех 6-7/
къси коремни  - 3х30
странично сгъване на машината за хиперекстензии с 5кг. 3х30
30 мин. кростренажор

По време на тренировката зверски огляднях. 
Вода - литър и половина да сега.

Дописвам храната
Inis явно беше права, че поемам по-малко калории, отколкото трябва. Храната на обяд ме засити добре, не изпитвах глад, нито ми се ядеше сладко.

Сега /16часа/ си напарвих зелена салата с риба тон, подправена с лимон, която също ми дойде доста добре.
За вечерята не съм мислила, честно казано, ще я видим.
EDIT
Вечерята беше доста импровизирана - бях на откриване на изложба и не можах нищо друго да измисля -

20.00 - броколи с масло и чесън, два белтака и един жълтък.

Мнението беше редактирано от maxxi на 17.02.11 22:17.

18.02.11
16:58

днес
не съм тренирала, имам жестока мускулна треска на краката и задника, едвам ходя.

8.00 - хляб от моя, шунка - 2 парчета, ементал две парчета
11.00 - 50гр. мюсли фитнес, което задоволи жаждата ми за сладко
13.00 - пица от пълнозърнесто тесто, с фибри, ленено брашно, кайма Стара планина, маслини, кашкавал
15.30 - три мандаринки
17.00 - 50гр. от пицата
за вечера - зелена салалата с риба тон.
вода - 2 литра, чай инхуа - 2 пакетчета

18.02.11
17:20

казано от maxxi на 18.02.11, 16:58:

чай инхуа - 2 пакетчета

Що за чай е това? :)

18.02.11
17:41

ми някакъв уж за отслабване, на мен ми действа пургативно честно казано, за което и го взех, де.
Стомахът ми прави странни неща напоследък. По няколко дни не ходя, а ето - вчера май не пих от чая - днес - 6 пъти. Странна история.
Купих си фибри и ги слагам в тестото за хляба, надявам се да помогне.

18.02.11
18:06

Ясно, мерси.
Пробвай два-три дни на сурови продукти, добавяй пресен джинджифил в храната си. :)

18.02.11
18:26

да, аз отдавна си го мисля да направя едно прочистване със суровоядство за пет дни, но чекам да се постопли времето и мъжът ми да вземе заплата, хехе.
Ами на мен ми е странно това поведение на стомаха ми при положение, че пия достатъчно вода, ям всеки ден броколи или зелена салата... Нищо, де :))))

18.02.11
20:30

Може да е свързано с МЦ. При мен понякога се случва, без значение какво ям, после минава от самосебе си.

18.02.11
20:51

ами не знам, чаят съдържа: листа от гинко, чай от полифенони, млечна захар, зелен чай и др.
препоръчва се за:
хора с удебелени вътрешни органи
хора, които дълго време не могат да отслабнат /като мен :))/
хора, натрупали кг. след отслабване
хора с излишно количество течности в организма
хора, натрупали кг. след раждане или с възрастта
хора с необичайно добър апетит
хора с бирено коремче
хора с наследствена предразположеност /към какво не пише/
хора, водещи пасивен начин на живот
вероятно съдържа и сена, като гледам ефекта...

Препоръчителната му доза е от 3 до 5 пакетчета дневно 30 мин. преди ядене, но аз не го спазвам, тъй като това би означавало да вися цяла нощ в тоалетната :)))) просто искам малко да се прочистя.
Хмъ, панацея някаква, явно, за всички дебели :))))
Хаха! Добре са уцелили таргет група!

Мнението беше редактирано от maxxi на 18.02.11 20:57.

18.02.11
21:18

не знам какви са тия чайове, нямам им особено вяра на тях честно казано. Майка по едно време беше почнала да ги пие, но в крайна сметка се отказа. Когато почва някаква диета ( а това е няколко пъти годишно при нея :D ) си взима хапчета сенаде, на тревна основа са, само че не знам в БГ как точно ще се казват. Аз си предпочитам дуфалак при необходимост, няма привикване, пиеш 3-4 дена по едно пакетче за да се раздвижат чревцата и забравяш за проблема.

18.02.11
21:30

това сигурно е сена - сенаде. Сената е много агресивна, обаче, аз не я харесвам. И аз си взимам обикновено дуфалак. С него няма проблеми - не ти раздува стомаха, но по принцип не е хубаво да се прибягва към такива средства.
Аз разбира се, че не вярвам, че този чай ще ми стопи мазнините по някакъв вълшебен начин.

18.02.11
22:37

казано от maxxi на 18.02.11, 21:30:

Аз разбира се, че не вярвам, че този чай ще ми стопи мазнините по някакъв вълшебен начин.

Ама го купуваш и го пиеш :D

Има чайове и напитки, които спомагат за топене на мазнините. Но да разчиташ само на тях, или само на кардио, без да се храниш както трябва, е все едно да започнеш втора работа на минимална заплата, жена ти да не излиза от молО и да си мислиш, че ще забогатееш. То ясно, че приходите ти ще се увеличат, ама като не смогват на разходите е все тая :)

18.02.11
22:55

E, ми да! Разчитам повече на психологическия ефект, нали знаеш, както когато си купуваш тесни дънки и след една седмица те са ти ок. ма не щото си отслабнала, а щото те са се отпуснали :)))))))))))))))))))))))))))))))))

18.02.11
22:58

казано от Oranje на 18.02.11, 22:55:

Има чайове и напитки, които спомагат за топене на мазнините. Но да разчиташ само на тях, или само на кардио, без да се храниш както трябва, е все едно да започнеш втора работа на минимална заплата, жена ти да не излиза от молО и да си мислиш, че ще забогатееш. То ясно, че приходите ти ще се увеличат, ама като не смогват на разходите е все тая :)

Добро сравнение! мисля, че съъъъвсем малко ми трябва да се въведа в прилично фитнес хранене. Просто има няма още два-три дни. хахха! Да видим! А по-деструктивно нещо от МОЛ-овете едва ли има... По-добре не пускай жена си там! или я пусни с минималната заплата...

Мнението беше редактирано от maxxi на 18.02.11 22:59.

казано от maxxi на 18.02.11, 22:58:

казано от Oranje на 18.02.11, 22:55:

Добро сравнение! мисля, че съъъъвсем малко ми трябва да се въведа в прилично фитнес хранене. Просто има няма още два-три дни. хахха! Да видим! А по-деструктивно нещо от МОЛ-овете едва ли има... По-добре не пускай жена си там! или я пусни с минималната заплата...

Аз профилактично съм си взел жена, която не я влечат парцалките ;)
Колкото до храненето - не гледай да е прилично и да не е за два-три дни. Може да е много неприлично, важното е да работи за теб. А най-важното е да се превърне като част от деня ти, не просто от време на време да е “правилно” и да се гордееш, че еди-кога си не си си взела бонбон или си устояла на торта...

18.02.11
23:12

Мда!
точно към това се стремя - да не се гордея, че не съм си взела бонбон :)) То сладкото по принцип не ми е любимо, ама виж въглехидратитеееееее..... банички, пицички ...
Мммного съм гладна след тренировка :(( Вчера по време на кардиото започна да ми стърже даже...
А за жената - случил си, значи. Радвам се за теб!

казано от maxxi на 18.02.11, 23:12:

Мммного съм гладна след тренировка :(( Вчера по време на кардиото започна да ми стърже даже...

То май няма д съм първият, който казва, че не ядеш достатъчно. Ама ти си знаеш де...

18.02.11
23:52

казано от Oranje на 18.02.11, 23:17:

казано от maxxi на 18.02.11, 23:12:

То май няма д съм първият, който казва, че не ядеш достатъчно. Ама ти си знаеш де...

А, да бе знам, то аз ако знаех...
Лошото е, че аз даже имам чувството, че много ям...

19.02.11
11:19

Днес не знам дали ще имам време да ида до залата. По-скоро - не.
Сутринта разглеждах подробно таблицата с хранителните стойности на отделните храни.

9.00 - 150гр. пица от пълнозърнестото тесто с кайма и маслини, 3 белтъка. Споменах ли, че много ми е жал за жълтъците, щото яйцата са домашни :((((
Нататък ще видим.

Maxxi, и на мен ми е жал за жълтъците, защото и моите яйца са домашни... не знам какво да ги правя! И според мен ти също не се храниш достатъчно, но смятам, че ще се оправиш! Целувки и успех! (sun) (sun) (sun)

19.02.11
12:09

И според мен ти също не се храниш достатъчно, но смятам, че ще се оправиш! Целувки и успех! (sun) (sun) (sun)

Мммм, вие сигурни ли сте в тая работа?
защото аз се чувствам доста сита през повечето време с изключение на времето след тренировка...
Благодаря за пожеланията!

19.02.11
15:52

казано от maxxi на 19.02.11, 12:09:

И според мен ти също не се храниш достатъчно, но смятам, че ще се оправиш! Целувки и успех! (sun) (sun) (sun)

Мммм, вие сигурни ли сте в тая работа?
защото аз се чувствам доста сита през повечето време с изключение на времето след тренировка...
Благодаря за пожеланията!

Според мен се храниш напълно достатъчно.

19.02.11
17:52

И аз мисля 4е си се храниш добре... нали затова има тоооооколкова много разли4ни режими на хранене ,за да задоволяват разли4ни потребности.Ако този върши работа за теб ... карай си с него (y)

19.02.11
18:36

Еми не, не се храня “добре” все още. Но твърдо съм го решила, нама да нарушавам режима от днес. Тоест - вчера и днес ще станат вече два дни. :)))
И честно казано - аз НЕ вярвам в тая теория, дето не ядеш и качваш кила. Няма такъв филм. Моите изводи от грешките, които допуснах до сега са, че мазнините се качват от неправилно съчетаване на храните и от неуместни храни, като шоколад, вафли, джънк, а не от недостатъчни калории. Сори, ама това мисля.

Мнението беше редактирано от maxxi на 19.02.11 18:38.

20.02.11
09:53

Та, вчера
9.00 - 150гр. пица от пълнозърнестото тесто с кайма и маслини, 3 белтъка.
12.00 - 2 жълтъка, три сърмички с кисело зеле, кайма и ориз
16.30 - ананас /плод/, кисело мляко 2%
20.00 - варено пилешко бутче, задушени броколи със зехтин и чесън

Днес
10.00 - 3 белтъка, 2 жълтъка, 70гр. овесени ядки със сирене
нататък ще дописвам
13.00 - 50гр. ориз с гъби, 100гр. месо
15.30 - грейпфрут
19.30 - варено пиле с някакъв треволяк /или броколи, или зелена салата и двете страаашно са ми писнали вече, та ще видим/

След разговора си с Oranje вчера прецених, че мога да ям и жълтъците, тъй като в останалите хранения нямам много мазнини.

Мнението беше редактирано от maxxi на 20.02.11 16:16.

20.02.11
11:32

Жълтъците засищат много :)

21.02.11
09:11

Лелеее!
Какво чудо ми се случи нощес...
Не излязох от тоалетната. Вероятно вирус. Страхотно ме боли коремът - така не си спомням да ме е болял в близките години. И не спира, бе...
Та - днес съ м на препечени филийки, няма как.
Хубав ден и успешна седмица!

21.02.11
11:34

Или те хваща инхуато със закъснение :D:D Най-вероятно е това :) Изяж един лимон и ще ти мине.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1