Тренировка за издържане на изпит? Помогнете моля!

Прескочи до:

11.01.11
18:32

казано от alexandrov_84 на 11.01.11, 15:37:

И аз така знам,за лицевите,че е хубаво да се използва инерцията на тялото....бързи,цели,помпащи...Но не знам може би не зачитат някой ако не са цели,или не е толкова стриктен контрола /което ме съмнява/ :)

секи изпитващ е различен,например на мойта група изпитващия държеше да си изпънат и да са чисти а на другата грпа ги гледах направо пародия.
П.С.Поискал съм ти пълномощно.

12.01.11
08:58

Не вярвам след това да не ги режат с бройките ...
винаги махат едно 5 бройки (най-малко) от това, което си направил :)
Не им пука махат си бройки ии като ти каже примерно 45, а ти знаеш, че си направил примерно 50 ии като му го
кажеш той ти казва “не виждам някой да снима, тука не е биг-брадър”, съжалявам :D
Най-добре да си мълчиш, колкото ти каже - толкова, за да не станат по-малко :D

13.01.11
23:04

Ееее те тогава много гадно така да се правят да лъжат с бройките :( Аз нали уж си ги броя ! Тцтцтц лоши хора значи
П.С. Вчера си взвх маратонки за бягане и вчера и днес бях като куршум на стадиона ;)))

16.01.11
10:37

:X

Мнението беше редактирано от Димитър Г на 17.01.11 14:22.

GU

17.01.11
15:04

казано от alexandrov_84 на 11.01.11, 15:37:

И аз така знам,за лицевите,че е хубаво да се използва инерцията на тялото....бързи,цели,помпащи...Но не знам може би не зачитат някой ако не са цели,или не е толкова стриктен контрола /което ме съмнява/ :)

Скоро и аз ще се явявам на изпит за мвр,но пише че има коремни преси 55 бр.тук никой не спомена за тях
аз мисля,че ще се справя с лицевите,коремните тичането скока и осморката ще ги тренирам в момента съм 100 кг мисля да падна на 95 или до 90 ще видим за да ми е по леко.

18.01.11
06:37

Аз няма да имам коремни преси,но и да има... Ще се справя:) Важно е да се тренира,че голямо отсяване и отпадане било май май :(

18.01.11
10:48

Не разбирам кво толкова се шашкате за този смешен изпит.Осморка е супер елементарна и не нужна никаква специална подготовка,просто я направи няколко пъти за да свикнеш на самото изпълнение,нищо сложно.За да те успокоя същият изпит се полага и переодично вече и като си служител,и да ти кажа има хора на по 40+ години с по 15-20 години стаж и без никаква странична физическа подготовка които го взимат,та вие млади момчета които тренират не разбирам как може да се притеснявате.За да се подготвиш най добре за изпита прави един месец само тези неща които са ти включени в самия изпит докато спокойно покриваш нормативите без странични упражнения.

Мнението беше редактирано от Judo на 18.01.11 10:51.

GU

18.01.11
11:04

казано от gigitas на 18.01.11, 10:48:

Не разбирам кво толкова се шашкате за този смешен изпит.Осморка е супер елементарна и не нужна никаква специална подготовка,просто я направи няколко пъти за да свикнеш на самото изпълнение,нищо сложно.За да те успокоя същият изпит се полага и переодично вече и като си служител,и да ти кажа има хора на по 40+ години с по 15-20 години стаж и без никаква странична физическа подготовка които го взимат,та вие млади момчета които тренират не разбирам как може да се притеснявате.За да се подготвиш най добре за изпита прави един месец само тези неща които са ти включени в самия изпит докато спокойно покриваш нормативите без странични упражнения.

Аз знам как го вземат хора на 40 години като си вътре в системата винаги могат да ти надпишат 20 лицеви опори или да ти смъкнат 1мин от времето е така го вземат

18.01.11
11:11

Не бъди толкова сигурен!Пожелавам ти да станеш служител.И като се явиш на такъв изпит да те изпитва генерал Нонка Матова при -4 градуса и убийствен вятър да видиш дали ще ти свали от времето или бройката.:)

Мнението беше редактирано от Judo на 18.01.11 15:24.

GU

18.01.11
14:30

казано от gigitas на 18.01.11, 11:11:

Не бъди толкова сигурен!Пожелавам ти да станеш служител.И като се явиш на такъв изпит да те изпитва генерал Нонка Матова при -4 градуса и убийствен вятър :)

ха мерси за пожеланието

Мнението беше редактирано от Guletlaskacha на 18.01.11 23:34.

Аз не искам да ни пазят хора, които немогат  50 лицеви да направят и едва скачат 2,40!. Но това е друг въпрос..

18.01.11
20:24

И аз не искам да ме управляват некадърни политици,ама това е друг въпрос.А относно лицевите упори и скока от място,точно тези двете нямат абсолютно никакво приложение в работата.По скоро  бягането и не толкова на 800 метра а спринт на по 100-200 метра,те са решаващи при гонене на престъпник в градски условия.А специално за офицерите от Симеоново надали ще им е от полза което и да защото надали ще им се наложи някога да имат физическо натоварване в цялата си кариера,като 70% от тях виждат престъпник на живо само когато патрулиращите полицай вече са хванали.По голямата част я прекарват зад бюро заровени в бумаги.

Мнението беше редактирано от Judo на 18.01.11 20:24.

Ако имаш бърз спринт и скока ще ти е силен. А 50 лицеви са нещо нормално за човек в добра кондиция.

18.01.11
21:36

Прав си и за това не споря,но по принцип нямат никакво приложение в работата.

19.01.11
01:04

Така е наистина, и аз така знам,че офицерите не са в пряк контакт с престъпници мисля... Не са бойци или в геупа за задържане... Има толкова “плондери” с извинение,където от тумбак,не. Могат пръстите на краката си да видят,ама айде...
Аз не се плаша от самия изпит и тренирам всички неща в един ден на стадиона, а вечерта съм във фитнеса... Малко множко ми идва ама... :(

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1