16.01.11
22:54
НЕДЕЛЯ - 16.01.2011 Г.
Свободен ден от хранителен режим и тренировка
Надявам се да съм възстановила тялото си, за да мога идната седмица да тренирам пълноценно, защото миналата ми беше доста “слаба”.
Мислех да направя замервания утре, но ще ги отложа за следващия понеделник.
Като цяло - седмицата беше “шарена” - рязка смяна на настроение, самота и апатия в офиса, тежки казуси по магистратура, емоционална неувереност - което се отрази на хранителния режим и тренировките!
казано от Aktrisata на 16.01.11, 22:54:
НЕДЕЛЯ - 16.01.2011 Г.
Като цяло - седмицата беше “шарена” - рязка смяна на настроение, самота и апатия в офиса, тежки казуси по магистратура, емоционална неувереност - което се отрази на хранителния режим и тренировките!
Точно така стояха нещата и при мен :( Но имам добро усещане за следващата седмица :p Пожелавам ти да е пълна с много ползотворни тренировки и слънце!
17.01.11
09:08
Благодаря, Atom :)
На теб пожелавам слънчева и изпълнена с усмивки седмица!
А има ли усмивки - ще има и ползотворни тренировки ;)
казано от Madboy на 17.01.11, 12:31:
Снощи беше пълнолуние, май заради това всички не са у ред напоследък :D
В грешка си. На 19 е пълнолуДие. Чакам го с огромно нетърпение, защото и аз не съм У ред (headbang)
17.01.11
16:22
:D
Всички сме на въртележката :)
17.01.11
16:27
“Новият” Понеделник
17.01.2011 г.
Закуска
Мюсли с кисело мляко по изпитаната рецепта на баба :D
1 сочна зелена ябълка
Горчиво късо кафе за луд старт :)
Обяд
Вкусна пилешка пържолка на скара 60 гр.
Салатка - три средно-големи домата с 30 гр. бяло сиренце
Две пълнозърнести филиики хляб Вита
Бърза закуска: 50 гр. сурово кашу
Преди тренировка Lcarnitine
Тренировка
- 5 мин. кростренажор
- Махове и ротации
Първа тройна серия
- Клекове до прав ъгъл 4х20 повторения
- Силова серия абдуктори 4х20 повторения с тежест 40 кг
- Лека серия аддуктори 4х30 повторения с тежест 35 кг, 30, 30, 35 кг
Втора тройна серия
Бекекстензии (гръбни преси) 3х20
Янда коремни преси 3х20
Кик-бек с дъмбел от 4 кг 3х20
- 20 минути кардио на пътека под наклон - 2 км
Вечеря
Пуешко пушено филе 100 гр.
Салатка - два малки домата, половин краставичка, парченце сирене
Денят беше наистина “нов”!!!
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 17.01.11 21:27.
19.01.11
17:35
Вторник, който е преди сряда :)
18.01.2011 г.
Закуска
Мюсли с кисело мляко в съотношение 60/300 гр.
Портокал
Обяд
Пилежка пържолка около 100 гр. “умряла” на скара
Салатка - зелена чушка, два домата и половин краставица с парче сирене
Следобедна закуска
50 гр. сурово кашу и сок от черен касис
Тренировка - кардио ден
20 минути ходене под наклон - 2 км
10 минути стречинг
20 минути ходене под наклон - 2.5 км
10 минути стречинг
Вечеря
Омлет - 2 яйца размер L
Половината от краставичката, която “накълцах” на обяд с парче сирене
2 препечени фиилик хляб
Размисли и страсти - продължават болките в левия ми глезен. Затова и днес нямаше спринтиране, а ходене под наклон. Въпреки това, съм супер доволна от тренировката, особенно вторите 20 минути - ходенето под наклон беше доста “потящо”. Докато се катерех по онази пътека, си редях на ум доста мотивиращи мисли, това ми даде сили да не сваля темпото и наклона през цялото време.
Прибрах се със силно главоболие, болки в цялото тяло и висока температура.... и следваше битка с температурата цяла нощ :(
19.01.11
17:46
казано от Aktrisata на 19.01.11, 17:35:
Прибрах се със силно главоболие, болки в цялото тяло и висока температура.... и следваше битка с температурата цяла нощ :(
Не е добре. Защо не се разделиш с тренировките за 3-4 дена. Щом те боли и глезена даже е препоръчително да спреш за няколко дена да видиш дали ще се пооправи, за да знаеш дали да търсиш медицинско мнение. Пиеш ли достатъчно вода? Трябват ти минимум 2 литра...за предпочитане 2,5-3л. Ако пиеш по-малко от това нищо чудно от това да е главоболието, температурата и болките в мускулите. И витамини ти трябват...въпреки, че ядеш доста зеленчуци е хубаво да си вземеш и отделно от аптеката. :)
19.01.11
19:42
Наистина не е добре :(
Цяла нощ се борих с температурата и главоболието. Ходих на доктор и ми изписаха имуностимуланти, които да ми помогнат да “прескоча” грипа.
Днес си останах за домашно лечение. Цял ден пия водичка, вече сигурно има 2.5 л. Сега се готви и ароматно гюведже :)
19.01.11
19:44
Днес съм малко анти-докторско настроена , внимавай какво ти изписват:)
2.5л вода хич не е много. Бързо оздравяване!!
19.01.11
19:47
Чак усетих аромата на гюведжето :D Много вода и много храна! Ще си бомба до няколко дена. Зарежи режима за няколко дена. Е, не скачай върху шоколада :D ...продължавай с качествените храни, но ги яж в малко по-големи количества. :)
19.01.11
19:55
“Болната” Сряда
19.01.2011 г.
Закуска
Половин кофичка кисело мляко
Няколко лъжички мед
Една ябълка и един портокал
Обяд
Пилешка пържолка около 100 гр.
Салатка - доматки, зелена чушка, краставичка и не на последно място - любимото ми сиренце
1 филийка хляб Вита
Следобедна закуска
Един портокал и шоколадова вафличка
Днес болничен от офиса и тренировките
Вечеря
Приготвено с много “любов” от снахичката гюведже
Сиренце, доматки, пуешко филе, 1 яйце и чубричка - мняммммм :)
Размисли и страсти: Когато съм под “домашен арест” непрекъснато ме нападат мисли за хладилника :)
По този повод да споделя един виц:
Две приятелки се събрали на кафе да си “поклюкарстват по женски”. Гостенката отворила хладилника и се натъкнала на плакат на гореща мацка като от корицата на “Maxim”. Изумена попитала приятелката си: “Ама за какво ти е това в хладилника?”
Отговора: “Това е новата ми диета - всеки път щом посегна към хладилника виждам какво тяло искам да имам, и ме мотивира да затворя вратичката с празни ръце.”
“Е има ли ефект” - продължила гостенката.
“Еми, какво да ти кажа - и да и не. Аз свалих 5 кг, но мъжът ми качи 10!” :D
19.01.11
20:06
(giggle) Вица е добър :D
21.01.11
18:13
Най-дългите Четвъртък и Петък ;(
Ще споделя само размисли и страсти: Два ужасно дълги дни, между четири стени. От имуностимуланти стигнахме до антибиотик. Ужасно главоболие и синусно възпаление. Имам чувството, че ще полудея вече :(
Изпитвам ужасна нужда да тренирам!
Искам да изляза навън и да изпия едно ароматно кафе!!!
:(
24.01.11
23:42
“Хремавият” Понеделник
24.01.2011 г.
Закуска
Мюсли с кисело мляко по изпитаната рецепта на баба
1 “космато” киви
Горчиво късо кафе за луд старт
Обяд
Салатка - 280 гр. царевица изцедена, 1 консерва риба тон в собствен сос изцедена, няколко маслинки и малко лимонче
Бърза закуска: днес я пропуснах :(
Преди тренировка Lcarnitine - пропуснах го днес. Т.к. все още възстановявам от вирусът, който борих последните дни :)
Тренировка
- 5 мин. пътека
- Махове и ротации
Първа тройна серия
- Лека серия абдуктори 4х20 повторения с тежест 35 кг
- Силова серия аддуктори 4х30 повторения с тежест 40 кг
Втора тройна серия
- Бекекстензии (гръбни преси) 4х20
- Янда коремни преси 4х20
- Кик-бек с дъмбел от 4 кг 4х20
- 10 минути кардио на пътека под наклон - 1 км
Вечеря
Пуешко пушено филе 100 гр.
Салатка - един домат, половин краставичка, парченце сирене
Размисли и страсти: Въпреки, че не бях тренирала последните 5 дни днешната тренировка беше доста силна и за моя радост не изпитах болки никъде по тялото си. Увеличих с още една серия повторенията на втората тройна серия - от 3 на 4. Не почуствах болки в гърба и кръста. Увеличихме интензивността при изпълнение на клека - без почивка при изправянето. Накрая се озовах просната на дюшеците, регулирайки дишането. Нямах сили за повече кардио, пък и нямаше смисъл да се претоварвам още първия ден след такава дългааааа пауза. :)
Аз лично ставам все по-доволна от тренировките си, но моя “учител” не споделя мнение - което надявам се е в положителна посока! :)
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 24.01.11 23:55.
25.01.11
00:04
Краткотрайни цели в тренировките:
1. Искам да увелича натоварването на коремните мускули, но не знам дали на този етап е правилно и под каква форма да е това?
2. Искам да сваля от областта на дупето и бедрата. Тази цел мисля, че се постига само с по-усърдно кардио.
3. Искам повече издръжливост при кардиото - имам притеснение по отношение на левия си глезен - надявам се болката, която изпитвам в него да отшуми след по-лекото натоварване тази седмица, за да мога да се върна към спринтовете и тичането.
Краткотрайни цели в храненията:
1. Искам да разнообразя храненията си - тук ми трябва съдействие. Режимът, който спазвам сега ми се струва правилен, защото губя килограми, но след вече близо 2 месеца и половина, имам чувството, че трябва да го разнообразя малко, защото е прекалено еднообразна храната, която приемам. Знам, че “Когато един отбор води в резултата не се правят смени”, но наистина ми трябват съвети от вас bb тиймъри.
25.01.11
22:39
Просто Вторник :)
25.01.2011 г.
Закуска
Мюсли с кисело мляко в съотношение 60/300 гр.
Ябълка
Обяд
Пуешко филе 100 гр.
Салатка - два домата, половин краставичка, парче сирене и 5-6 маслинки
2 филийки хляб Вита
Следобедна закуска
30 гр. сурови ядки
Тренировка - кардио ден
10 минути стречинг
10 минути стречинг
Вечеря
Чаша бяло вино
Половин кофичка кисело мляко 2.9 %
Размисли и страсти - Страхотна тренировка. Все още щадя глезена. Ходенете под наклон обаче беше с постоянна скорост и се изпотих доста добре. При стречинга никакви болки не изпитах. Втори ден съм много доволна от това, че не усещам болки никъде по тялото :) Странно, но нямам апетит втори ден.
Тази вечер нямам физически сили и много ми се скипнка :( Вчера все пак си легнах към 2 ч. и съм спала само 4 часа.
Манчестър и Бербо - брилянтни :) 2-0 после 2-3 :D
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 26.01.11 12:35.
Здравей :)
Прочетох ти дневника и се амбицирах да започна подобен режим. Успех! Ще следя резултатите ти:)
26.01.11
09:11
Здравей, Маги.
Фитнеса в Лозенец?!? :)
Моят режим и тренировки са доста “женствени”, както се изказа един от приятелите във форума :)
Абонирай се за темата и УСПЕХ :)
Бате Митко ги възроди на Манчестър!
Вкарай плодове, търси рецепти в интернет. Не е хубаво да зацикляш на храната, защото все пак сме хора и имаме емоционална система, не само отделни мускулни групи. Може да е реклама, но пробвай с тази страница http://www.gotvetesmen.com - една позната от София я разработи и мога да ти гарантирам, че всички рецепти са тествани и страхотни на вкус. Тя също е привърженик на здравословното хранене и ще откриеш и много полезни съвети за разнообразно хранене :)
Здравей.
1. Как точно искаш да натовариш коремните мускули повече? За тях е достатъчно да тренираш със собствено тегло.
2. С клековете надали ще свалиш в тази област, за пример ти давам скиорите(първо това ми идва на ум), в този спорт всичко почти се залага в краката. Загледай се и виж какви бедра и дупета имат скиорките :D.
Ако искаш активна маса, вместо пасивна - ДА, но ако търсиш чисто козметичен ефект, като отслабване, сваляне на номер, то ще трябва да включиш малко по-различни упражнения.
3. Внимавай с глезена. Тичането по асфалт или цимент натоварва много ставите и костите. Най-добре е на трева или на стадион, където пистата е от специален материал. Просто твърдата повърхност връща обратно почти същата сила без загуба.
А за яденето, само гледай да е здравословно. Прекаленото ограничение не е хубаво нещо. Крайностите никога не водят до нещо хубаво и красиво. ;)
Почти всяка една храна може да се замести от друга с подобни характеристики, ако не и всяка.
26.01.11
16:26
http://www.youtube.com/watch?v=_sbQgies3h8&feature=BF&list=QL&index=2
Нещо хубаво за споделяне :) (party)
27.01.11
09:02
Сряда
26.01.2011 г.
Закуска:
Мюсли с мляко и 1 портокал
Обяд:
100 гр. пуешко филе
Салатка - 2 домата, половин краставица и парче сирене
2 филийки хляб Вита
Следобедна закуска:
1/2 корни + 1 сусамка / за повдигане на тонуса/
Вечеря:
Салата Капрезе
Тренировката
В сряда по програма, тя се състои в:
- 5 минути кардио за загряване - умерено темпо на пътека
- 5 минути разгряване - китка, рамене, лакти, кръст, крака
Силова тренировка - първа двойна серия
- Вертикален скрипец - силова серия с тежест 35 кг 4х8 повторения - редуване с външен и вътрешен захват
- пек-дек - лека серия с тежест 15 кг - 4х12 повторения
Загряваща тренировка на двата уреда х 20 повторения с минимална тежест - тя не се брои в описаните 4
Втора двойна серия
- Хоризонтален скрипец - силова серия с тежест 25 кг - 4х8 повторения
- Хоризонтален бенчпрес на машина - лека серия с тежест 20 кг - 4х15 повторения
Трета двойна серия
- Раменно разгъване с дъмбели 3 кг - 4х12 повторения
- Бек пек: 4 х 15 с тежест 10 кг
28.01.11
11:45
Петък - ден на майстора! :)
http://vbox7.com/play:e27b26a2
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 28.01.11 16:53.
29.01.11
11:44
Набързо “четвъртък”
27.01.2011 г.
Закуска:
1 банан + 1/2 кисело мляко Верея 2,9 %
* Нямаше мюсли, защото не го бях приготвила от предната вечер!!!
Обяд:
1 малко парче торта + 1 фреш от портокал
* Обяд е силна дума - кафе с приятелка в обедната почивка.
Следобедна закуска - 1 корни
Тренировка:
20 минути пътека
10 минути стречинг
и край
* Последните четири дни, нямах пълноценен сън по 4 часа на нощ, развалих и храненията и резултатът беше - нямах сили за тренировка + отпадналост, умора, дискомфорт на душата!
Вечеря:
1/3 сандвич от KFC + средни картофки + малко кола
* За първи път храната не ми беше вкуска! Нещо, което си позволявам толкова рядко, го оставих на третата хапка - е имаше кой да му се израдва :)
Филм - Такъв е живота :)
29.01.11
11:48
ПЕТЪК - Денят на усмивката :)
28.01.2011 г.
Закуска:
1 портокал + 2 сухи пастички с ванилия :)
Кафе в офиса - не помогна да се събудя
Втора закуска - малка баничка с кашкавал и една малка боза / не бях хапвала подобно нещо от месеци/
Трета закуска - пурички с карамелов крем - мисля, че пакетчето, което изчезна в стомаха ми беше около 120 гр.
Обяд
2 филиики Вита
1/2 краставица + 30 гр. сирене
100 гр. пилешка пържола
Следобедна закуска - 30 гр. сурови ядки - микс
Тренировка - “бутащи”
5 мин. загрявка на пътека + махове и ротации
- първа двойна серия - хоризонтален бенчпрес на машина: 4 х 8 с тежест 25 кг и придърпване на вертикален скрипец: 4 х 15 с тежест 30 кг /загряваща серия 1х20 с минимална тежест/
- втора двойна серия - с дъмбели на пейка полулег: 4 х 15 с дъмбели 4 кг, 3х5 кг
- трета двойна серия - трицепсово придърпване на скрипец 4х12 с тежест 25 кг в комбинация с бицепсово сгъване с дъмбели от 4 кг 4х24 / Опитах с дъмбели от 5 кг, но не се получи/
Нямаше кардио и днес!
Вечеря:
Както каза мама - днес съм на свободна семейна диета :)
Пилешка пържолка от бут / около 100 гр/, умряла на скара
Пържени картофки / около 100 гр/
Парче сирене и малко кетчуп
Размисли и страсти:
Последните два дни съм меко казано разочарована от себе си! Тотално си развалих храненията, а и не успях да въстановявам пълноценно между тренировките, най-вече малко и некачествен сън! Причини няма да споделям, защото ще са си чисти оправдания!
Стягам се, събота и неделя почивка от залата! В понеделник ще направя замерванията, за да видим прогреса - въпреки, че не залагам големи надежди. Този месец с няколко думи беше низ от променливи настроения, професионални колебания, тежък грип, казуси по магистратура, планиране на цели 2011 г., два дни с пълна каша в храненията, малко сън и т.н. НО, вече се стабилизирах и от понеделник всичко влиза в релси, защото до рождения ми ден не остана много време - а трябва да свалим поне още 2 кг до тогава!!!
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 29.01.11 12:00.
31.01.11
14:04
Неделята със силно главоболие
30.01.2011 г.
Закуска
Домашна баничка = забранен грях / но беше в наистина малки количества/
1 портокал
Обяд
Салатка
100 гр. зелена къдрава салата
2 варени яйца L размер - ситно нарязани
1 малък домат
1 краставица
3 маслинки
лимонче
Следобедна закуска
1 зелена сочна ябълка
1/2 корни
Вечеря
Салата Капрезе
22.00 ч
2 чаши червено вино за сладък сън :)
31.01.11
21:43
Понеделникът, с безкрайна оперативка |-)
31.01.2011 г.
Закуска:
мюсли, кисело мляко и канела в комбинация 60/300/1 гр.
1 киви
Ароматно кафе с моята сладка кръстница :)
Обяд
Салатка
280 гр. царевица
1 консерва риба тон
4 маслинки
1 домат
5 листа къдрава салата
лимонче
Следобедна закуска
Фреш от портокал 0.5 л
Сурово кашу 30 гр.
Вечеря
Бъркани яйца
2 яйца L размер
100 гр. червена чушка
150 гр. домат
Зеленчуците първо изпържих на тефлонов тиган и после добавих яйцата
2 препечени филийки хляб Вита
30 гр. сирене
Преди тренировка Lcarnitine
Тренировка
- 5 мин. пътека
- Махове и ротации
Първа тройна серия
- Силова серия аддуктори 4х20 повторения с тежест 40 кг
- Лека серия абдуктори 4х30 повторения с тежест 35 кг
Втора тройна серия
Бекекстензии (гръбни преси) 4х20
Янда коремни преси 4х20
Кик-бек с дъмбел от 4 кг 4х20
- 30 минути кардио на пътека под наклон - 3 км
Размисли и страсти: Супер доволна от тренировката! Изключително важно поне за мен е настроението, с което прекрача прага на залата - то определя силата на тренировката. Много положително на усмивката ми действа разговор с приятелка, вървейки към фитнеса - горещо го препоръчвам! А когато има и кои да ти се усмихне чаровно там е още по-мотивиращо!
Айде оставям ви на въртележката............. :)
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 31.01.11 21:50.
01.02.11
09:36
http://soundcloud.com/ross-7/sets/ross-spassoto-radio-show/
01.02.11
16:36
казано от Aktrisata на 31.01.11, 21:43:
Размисли и страсти: А когато има и кои да ти се усмихне чаровно там е още по-мотивиращо!
Ем, че то това си е част от тренировката. А ако вземе и женското да ми смигне, товаря лежанката и съм цар :D :D :D Ххахах...мале днеска адски ме е напушило на смях и лигня :D М/у другото виждам, че отново се засилваш с пълна пара. Отново го има онзи чаровен поетизъм в думите ти :D И недей да съжаляваш за 2-3 дена с нарушен режим. То лошото идва когато тези 2-3 дена се превърнат в 2-3 години. Аз онзи ден така се намуах с баница и кисело мляко, че свят ми се зави и не можех да дишам...и то за вечеря...но пък не съжалявам. Максимално се насладих на мазничкото, което капеше от устата ми (rofl). Трябва да има и такива моменти ;) Айде умната! 8-)
01.02.11
16:39
:D :D :D
И на мен ми е лигаво тия дни, усмивката не пада от лицето ми - хихиххи - заразно е!
01.02.11
16:42
казано от ProXxX на 01.02.11, 16:36:
А ако вземе и женското да ми смигне, товаря лежанката и съм цар :D :D :D
Хммм, ти къде тренираш? Да се опитам да те направя цар :D
01.02.11
17:08
Тренирам в един смешен фитнес в зона Б-5. В комплекс “Спортна София”. От към 10-11-ти другата седмица мисля да си взема карта за “Флайс” до Халите, че там тренира един friend и с него да си вдигаме заедно, но още не съм го решил твърдо :D
02.02.11
11:09
Вторник
01.02.2011 г.
Закуска
Мюсли с кисело мляко
1 портокал
Сутрешно кафе + 1 киви
Обяд
Купена салата - съдържание:
Зелена салата
Соеви кълнове
Царевица и маслини
Общо около 250 гр.
Царевичен хляб
Следобедна закуска - 1 вафла 40 гр. + 1 сусамка
Към 19:00 - 1 сусамка - за да избегна припадък
Вечеря
Свинска пържола на скара - около 120 гр.
Малко бял ориз със зеленчуци
Малко снежанка
2 чаши червено вино
Тренировка - нямаше!
03.02.11
09:00
Сряда
02.02.2011 г.
Закуска
Мюсли с кисело мляко
2 кивита
Обяд
2 пилешки шишчета
Салата
2 домата
1/2 краставица
сирене окол 30 гр.
3 маслини
Следобедна закуска
30 гр. кашу + 1 корни
Тренировка
- 5 минути кардио за загряване - умерено темпо на пътека
- 5 минути разгряване - китка, рамене, лакти, кръст, крака
Силова тренировка - първа двойна серия
- Вертикален скрипец - силова серия с тежест 35 кг 4х8 повторения - редуване с външен и вътрешен захват
- пек-дек - лека серия с тежест 15 кг - 4х12 повторения
Загряваща тренировка на двата уреда х 20 повторения с минимална тежест
Втора двойна серия
- Хоризонтален скрипец - силова серия с тежест 25 кг - 4х8 повторения
- Хоризонтален бенчпрес на машина - лека серия с тежест 20 кг - 4х15 повторения
Трета двойна серия
- Раменно разгъване с дъмбели 3 кг - 4х12 повторения
- Пек Бек: 4 х 15 с тежест 10 кг - Ти хормони ми разказаха играта тези дни - упражнението се казва ПЕК БЕК :)
Кардио 1,5 км под наклон на пътеката
Вечеря
Салата
2 домата
1/2 краставица
50 гр. сирене
2 препечени филийки хляб ВИТА
Размисли и страсти:
Доволна от тренировката, въпреки че вчера пропуснах кардиото! Раменното разгъване и пек бек продължават да са ми трудни за изпълнение! Поредния ден, в който апетитът ми беше изострен, но за разлика от вчерашния не си позволих сладки изкушения! Причината, че мога да изям цял слон е ПМС. / добре, че нямаше слонове наоколо тези дни :D/
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 03.02.11 11:29.
03.02.11
11:24
Само едно въпросче:
- Какво е това упражнение ” бек пек”? Ще се радвам да науча нещо ново от артистичната младеж.
И една констатация:
- Наистина имаш артистични заложби. Предричам ти бляскаво бъдеще. Успех!
03.02.11
11:31
Пек - бек :)
Благодаря за орисията - надявам се, че поне като актриса в тоя живот ще успея :D / както всяка жена /
03.02.11
13:56
Четвъртък
03.02.2011 Г.
Закуска
Мюсли с кисело мляко
1/2 портокал
Сутрешно кафе в офиса, преди лошите “паяци” да дойдат и да ни нарушат спокойствието :)
Обяд
Пилешка пържола филе на скара
100 гр. зелева салата с моркови
100 гр. зрял фасул с лютеница и лук
Нещо за споделяне: Човек е силен, когато около него има хора, които да го подкрепят; е успял, когато има кой да го оцени; е щастлив, когато има кой да му подари усмивка; е обичан когато има кой да го обича; е вечен, когато има кой да го помни!!!
Докато си жив и дишаш ти решаваш и от теб зависи дали ще си печелещият или губещият в играта!
:) ... продължаваме с анализа на конкуренцията... ;)
....
Тренировка - не се състоя!
Вечеря - нямаше
THE END
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 04.02.11 08:29.
04.02.11
13:25
”Шареният” Петък
04.02.2011 г
Закуска
Мюсли с кисело мляко
2 портокала
Кафе в офиса, поднесено с бисвитки :) и изпито с усмивки :) :)
Red Bull - избягвам го по принцип, но към 11,30 направо заспивах на бюрото, пишейки анализ (yawn)
Обяд
250 гр. броколи, запечени със зехтин
110 гр. пилешки карета на скара
Следобедна закуска - 30 гр. сурово кашу, около дозина бисквитки :)
.....................
Тренировка - “бутащи”
5 мин. загрявка на пътека + махове и ротации
- първа двойна серия - разгъване с дъмбели от полулег: 4 х 12 с дъмбел 4 кг и придърпване на вертикален скрипец: 4 х 15 с тежест 30 кг /загряваща серия 1х20 с минимална тежест/
- втора двойна серия - с дъмбели на пейка от лег: 4 х 12 с дъмбели 4 кг в комибинация с хоризонтален скрипец 4х15 с тежест 20 кг
- трета двойна серия - трицепсово придърпване на скрипец 4х12 с тежест 20 кг в комбинация с бицепсово сгъване с дъмбели от 4 кг 4х24
Не остана време за кардио!
След тренировка - 3 домашни курабийки с пълнозърнесто брашно
Вечеря - няма и тази вечер - не чувствах глад, пък и днес меко казано “прекалих” с бисквитките :)
Размисли и страсти: Веки край, поставя ново начало!
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 04.02.11 20:56.