Лостове за изчистване

04.01.11
23:29

182 см , 17 год. 92 кг 1год и 1 месец стаж в фитнеса! Целта ми е да изчистя и да сваля около 6-7-8 кг и да се орелефя.И знам,че най-бързият начин са лостовете.Ако може някой по-напреднал и вече минал по такъв сплит да го сподели.Или поне ми кажете кои са важните упражнения и как да ги съчетая та да орефля и по колко серии и повториения
МЕРСИ !

Темата беше редактирана от a4o_a4kin на 20.01.11 19:09.

12.01.11
22:16

Никой ли нема да каже

21.01.11
13:42

Аз ще ти кажа, аз също съм лостаджия и не влизам в зала.За релеф правиш 5 кръга по 4 упражнения

10 набирания за бицепс
10 набирания за гръб нормален хват
15 кофички
20 лицеви упори

Това ти е 1 кръг от 4 упражнения, 5 кръга правиж задължително като почиваш  от 2 до 4 мин между кръговете

3 пъти седминчно правиш лсотове като 5 кръга са ти задълйителната тренировка след нея единия ден наблягаш на гръб примерно:

Понеделник:

5 кърга
3 серии пирамида 10 12 14 набирания за гръб нормален хват
4 сери лицеви упори за рамо ръцете почти до таза

Сряда:

5 кръга
3 серии кофички пирамира 10 15 20
3 серии на успоредка набирания за предно рамо

Петък:

5 кръга
3 серии набирания с тесен хват, ръцете една до друга пирамида 8 10 12 повотрения
4 серии лицеви на ръкохватки за рамо то е комплеск упражнение

П.С. корем нз как правиш може да правиш след лостове или в отделни дни с кардиото, но кардио трябва да има задължително 3 пъти седмично по 30мин. ако искаш да правиш релеф и мн стриктен хранителен режим за релеф храната ти е най-важна от всичко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1