Движение:
йога - 75 минути, МЦ практика, с малко помощ от Кари Оуерко
Храна:
- солена вода*
- каша* от полен*, клеева тинктура*, мед*, гуарана*
- шейк от чай от хвощ*, какао*, хималайски шилажит*, ашваганда*, мед*, кокосово масло*, рейши*
- домашно мюсли* с мед*
- зелен чай с жасмин и още някакви цветчета
- коктейл* от черен ванилов чай*, какао*, кокосова захар*, тинктура чага*, еликсир 33*
- салата от краставици, зелен лук, чери домати,зехтин; елда със сирене* и зелен лук; шоколадова лазаня* от зоя; няколко бисквитки с мармалад и 3 парченца тоблерон
- малко солети и 2 “сноуболс” (някакво сирене в зехтин)
Добавки:
без
Мнението беше редактирано от Margi на 03.05.16 18:50.
Движение:
МЦ йога, час
следобед нещо ми паднаха батериите, подремнах и повече от час не можах да отлепя
Храна:
- солена вода*
- смес от полен*, клеева тинктура*, лупеол*, гуарана*, лимонов сок, мед*
- домашно мюсли* с мед*
- репички, варени яйца с малко масло*, овче кисело мляко* с петмез от фурми; вафла чудо и суха паста; малко солети
- малко солети, половин корни...ям много боклуци в последно време...
Добавки:
няма
Движение:
йога - 30 минути, поздрави, пози от стоеж
няколко часа по-късно - rocking squat, суингове, колелце в няколко кръга
йога - 50 минути
Храна:
- солена вода*
- каша от полен*, клеева тинктура*, лупеол*, гуарана*, лимонов сок, мед*
- таханово бъркало* с какаови зърна*
- кафе* с кокосово мляко*, рейши*, мака*, индийско орехче, карамфил*, мед*
- сайдер
- зелена салата с ДК, зехтин, 3 варения яйца, шоколад, домашен десерт*
- парче домашна баница*
Добавки:
не ми се пият последно време Апчета ;) ...ама ще пия един цинк довечера, ако не забравя
Мнението беше редактирано от Margi на 06.05.16 08:44.
Движение:
на стадиона в Трявна - три и половина обиколки за загрявка. Мислех да бягам 800м, но ме успях да вдигна пулс и спрях на 400.
йога - час, доста баланси, практика на Карандавасана, около 6 повторения
цял следобед агро фитнес
Храна:
- кубинско кафе* с кокосово мляко*, мед*, тинктура от чага*
- йо гард*
- сайдер
- няколко листа зелена салата, таратор*, 3 бъркани яйца* с масло* и сирене*, шоколад, домашен сладкиш*, половин парче домашна баница*
- още малко таратор*, шоколад, половин оарче дом.баница*
Добавки:
няма
Мнението беше редактирано от Margi на 06.05.16 19:38.
Движение:
до обед събираме на окосена трева и садене ма разни неща из двора
по обед йига, час
след обед още машко събиране на трева
имам мускулна треска по целия гръб
Храна:
- кубинско кафе* с кокосово мляко*, мед*, тинктура ота чага*
- таханово бъркало* с какаови зърна*
- коктейл* от лимонов сок, малко мед*, малибу, вода*
- салата от зелен лук*, ДК, зехтин + още 3 стръка зелен лук*, беше много вкусен ;) , 3 парчета домашна баница*, овчи кашкавал*, малко шпколад и домашен сладкиш
Добавки:
без
Движение:
на стадиона малко загрявка, 2 по 400 м през 3 минути + 200 м...времето беше приемливо като за мускулна трескаи насрещен вятър
йога, час
събиране на трева, градинарстване цял следобед в дъжда :)
Храна:
- кафе с кокосово мляко*, мед*, тинктура чага*
- около 30 гр суров шоколад на рокао...ям го четвърти ден, явно не струва, за да ми отнеме толкова време ;)
- тинктура от сибирски жен шен*
- сайдер, няколко листа зелена салата*, таратор*, 3 препечени фпх с овчи кашкавал*; домашни сладки*
- половин сайдер, зелена салата* със зелен лук*, краставица, домат, зехтин*; 15-тина гр сирене*, шоколад
Добавки:
без
Движение:
още малко събиране на окосена трева, след сутрешното кафе и преди отпътуване
йога - 40 минути, колкото да се раздвижа след 3 часа път,основно поздрави и стойки на ръце
Храна:
- кубинско кафе* с кокосово мляко*, мед*, тинктура чага*
- вода от зелен кокос* и половин линдт за да ме вдигне малко, вчера си ходих с мокрите от дъжда дрехи в студеното и вечерта и днес сутринта малко ми беше смотано
- тиквичка с кимион и зехтин*; пълнозърнести фусили* с козе сирене* и масло*; 1 и половина вафла чудо
- сок* от лимон, джинджифил*, мед*, вода*
Добавки:
витамин Ц, ниацин, по грам от всяко
Движение:
йога при Кристос, час и половина
Храна:
- шейк от чай ж.кантарион*, какао*,мака*,кокосово масло*, мед*, тинктура пасифлора*
- гватемалско кафе* с малко кафява захар
- шейк от зоя* с бадемово мляко,банан, мача, грахов протеин
- лъжичка полен*
- тиквичка с подправки и зехтин*; пълнозърнести фусили* с босилеков сос*; ябълков пай*, линдт, рообар
Добавки:
вит. Ц, метил Б9, ниацин
Движение:
йога при Кристос, два часа
Храна:
- шейк от чай ж.кантарион* и витекс,какао*, мака*, рейши*, мед*,кокосово масло*
- ок. 500 гр ягоди
- таханово бъркало* с какаови зърна* и полен*
- салата от краставица,копър, дом.оцет*, зехтин*; репички, пълнозърнести фусили* с гхи* и козе сирене*; няколко ядки в мед*, стафиди
- шепа накиснати орехи* и малко стафиди
Добавки:
вит. Ц, метил Б9, ниацин
“I’d rather live in a place where nothing appears to make sense but things work, rather than in a place where things make sense but don’t work.”
Nassim Taleb
Мнението беше редактирано от Margi на 11.05.16 21:36.
Може ли да ми препоръчаш някъв клип с йога за начинаещи?
Благодаря ти предварително. (F)
Може ли да ми препоръчаш някъв клип с йога за начинаещи?
Благодаря ти предварително. (F)
За начинаещи е важно да практикуват с учител, за да не заучават грешно нещата. После ми е много трудно да изправям криви хора,които си мислят че знаят. :)
ПП: Има някои подходящи видеа на добри учители,но са платени и пак изискват известна практика с учител и някои помощни средства.
Мнението беше редактирано от Margi на 11.05.16 18:31.
Движение:
сутринта - 20-25 мин поздрави, стойки на ръце, на една ръка и АМШ за да се събудя
следобед - още 40 мин йога
Храна:
- каша от лимонов сок, полен*, клеева тинктура*, гуаана*, лупеол*, мед*
- шейк от чай ж.кантарион*, витекс, какао*, рейши*, мака*, кокосово масло*, мед*
- шейк от конопено мляко*, конопен* и оризов протеин*, мукуна*, мед*
- таханово бъркало* с полен*
- червена салата с дом. оцет*, зехтин*смляно тиквено семе; козе сирене*, 2 и половина палачинки* с кокосово мляко*,лукума*, мескит*,моринга*,нахутено брашно*...налко рядка стана сместа, но пък вкусни се получиха; домашен шоколадов тарт*(от магазинчето до нас, където всеки ден едно момиче носи приготвени от нея сладкиши :) ...вчерашния пай също беше от там)
Добавки:
вит. Ц, метилБ9, ниацин
Мнението беше редактирано от Margi на 12.05.16 18:59.
Движение:
...пристигнах във Варна сутринта, хапнах, легнах да си доспя, разходих се, полежах на плажа, пих кафе с позната от София, после още една позната от София седна с нас...когато сме там не успяваме да се видим на кафе, добре че поне във Варна идваме от време на време. :) Така и не стигнах до вечерната йога, но така или иначе, събота и неделя съм по 8 часа на курс.
Храна:
- шейк от чай ж.кантарион*, витекс, какао*, мака*, рейши*, тинктура пасифлора*, мед*, кокосово масло*
- авпкадо
- 2 чапати* с маслинова паста и 2 с мед*
- комбуча, кейл чипс*
- фреш ябълка
- 10-тина гр чипс (по-скоро гризки) от мунг дал*, 30 - тина гр веган шоколад*
- още 3 чапати* с маслинива паста и 1 с мед*
Добавки:
няма
Мнението беше редактирано от Margi на 13.05.16 22:30.
Движение:
сутринта на стълбите на Почивка
2 спринта от последната площадка до горе + 2 х 4 ХСПУ...три пъти пивторено
йога с Олга, общо 6 часа практика
Храна:
- ягоди
- крем* от авокадо, физалис, мед*, половин черен линдт
- сайдер, елда с козе сирене и гхи*, домашна пица*, виенски вафлички
- през деня - около 500 мл кокосова вода*
Добавки:
няма
Мнението беше редактирано от Margi на 14.05.16 21:29.
Движение:
йога с Олга, 4 часа
Храна:
- лъжичка полен*, разтворен във вода
- шейк от чай ж.кантарион*, какаова паста*, готу кола*, рейши*, мед*, зехтин*
- мус* от авокадо, ягоди, полен*, малко мед*; половин черен линдт, малък суров бар* с физалис
- коктейл* от бейлис, калуа и кокосова вода*
- салата от краставица, авокадо, копър, звхтин*, оцет, дом.пица*, маслинова паста, домашен кокосов тарт*
Добавки:
няма
Мнението беше редактирано от Margi на 15.05.16 19:35.
Движение:
йога - около 50 минути, Суря Намаскар и опити са това на снимката, което го задържах за цели две секунди ;) Не е това, което трябва, но като за първи успешен опит, е приемливо.
4 серии от суингове и rocking squat с 16-ката, колелце от колене
Храна:
- лъжичка пчелен прашец*
- чай мача*
- шейк от кафе*, конопено мляко*, мача*, рейши*, готу кола*, мед*, MCT oil
- мача*
- салата от краставици, тиквичка, копър, дом.оцет*, зехтин*; жасминов ориз* с гхи* и подправки; оризови сладки със зелен чай, шоколад*, домашен кокосов тарт*
- малко от “чипса” от мунг дал, още едно парченце от кокосовия тарт*
Добавки:
пробиотик (от кокиче)
Може би трябваше да се спра след втората доза мача....това, което обичайно бих вместила в час и половина йога, сега се помести в 50 минути, всичко ми беше лесно, обаче ми беше на по-бързи обороти и баланса ми пострада. ;) После се прибрах, размятах пудовката, сготвих, изчистих и вече нямам търпение да стане време да водя втората си йога за деня. :D
Мнението беше редактирано от Margi на 16.05.16 21:29.
Движение:
йога при Кристос,час и половина
Храна:
- лимонов сок с полен*,клеева тинктура*, лупеол*, мед*
- шейк от кафе*, рейши*, мача*, готу кола*,кокосово масло*, мед*, MCT oil
- още половин мача чай*
- 30-тина грама домашен шоколад* с лиофилизирани червени боровинки*
- остатъка от вчерашния ориз* (около половин купичка), японски сладки, кокосов тарт*...като цяло - доста сладки + не-малко колкичество от мунг-даловите гризки
- сайдер, половин салата в хепи от киноа,годжи бери,спанак и др.; бразилско хлебче
Добавки:
метил Б9, пробиотик
Гледах една графика за сравнение на антиоксидантите в мача и нормален зелен чай, и според нея се оказва, че вчера съм погълнала еквивалента на 30 чаши зелен чай. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 17.05.16 21:36.
Движение:
йога при Кристос, 2 часа
Храна:
- лимонов сок с полен*, клеева тинктура*, мед*
- шейк от чага чай*,какао*, мед*, мака*, кокосово масло*
- чай мача*
- половин доамшен шоколад* (около 40 гр)
- червена салата със смляно тиквено семе, зехтин*, дом.оцет*; жасминов ориз* с подправки; лимецови вафлички* с гъбен сос* (от пачи крак и шийтаке); кокосов тарт*; малко шоко бадеми, един бонбон със зелен чай*
- коктейл* от джин, ликьор отлиста от кока, японски сайдер
- редче линдт
- по една хапка, за проба от два вида италиански сирена - съвсем безвкусен прокиш (puke)
Добавки:
пробиотик
ПП: София можела и да не е толкова противна, стига човек да гледа отвисоко на нещата. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 18.05.16 22:34.
Движение:
суря намаскар със стойки на ръце - 20-25 минути
останалата йога - 70 минути
Храна:
- мача лате* (с кокосово мляко*)
- мача*
- салата от краставца, тиквичка,копър, домат, лук,зехтин*; 2 спринг рол-чета* с авокадо, тиквичка, краставица, копър; остатъка от вчерашния ориз*(2-3 хапки) остатъка от гъбения сос*; лимецови солени вафлички*, солети, линдт - ок. 70 гр вероятно; домашен кекс*
- малко саке от сладки картофи, няколко хапки сурова торта* (с кашу, годжи бери, сусам и др.)
Добавки:
пробиотик, ниацин
Това мога за сега и това правих днес. Вече имам мускулна треска на раменете.
Мнението беше редактирано от Margi на 19.05.16 21:42.
Движение:
йога - час
Храна:
- мача лате* (кокосово мляко*)
- 20-тина грама домашен шоколад*
- домашна сурова торта*
- салата ДК, зелен лук*,зехтин; малки картофки, задушени, с копър*; 20-тина грама от безвкусното италианско сирене с червен пипер на зърна (смлян); около половин линдт
Добавки:
метил Б9,пробиотик
Днес си прегледах посевите, добре вървят, дори маката е поникнала. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 20.05.16 20:08.
Движение:
Днес го писах дъждовен (какъвто си беше всъщност), половин ден в леглото пред лаптопа, за да свърша неща, които в София все отлагам и от които свърших малко по-малко от половината. Малко си прекопах посевите и после пред телевизора.
Храна:
- топла солена вода* с лимон
- матча лате*
- домашно супер мюсли* накиснато в мега силен чага чай*
- полен* в лимон с мед*
- малибу с вода от кокос*
- салата от краставица, тиквичка, лук, домат, зехтин*; жасминов ориз* с гхи* и подправки с малко соев сос, тънко парче домшен кекс* с манов мед*, редче линдт, гризки от мунг дал
Добавки:
ниацин...пробиотиците се оказа че съм забравила в София
Движение:
една обиколка загрявка на стадиона
2 х 400 м -1.41 и 1.38
йога - час и 15 минути,но много се разсейвах за приказки, успях сама (без стена, в случая - Слави), да “завържа” Адхо Мукха Падмасана, не стоях повече от 3 секунди, но засега - толкова
Храна:
- лимонов сок с полен* и мед*
- матча лате* (кокосово мляко*) с мед*
- лъжичка гхи* с мед* и смляно тиквено семе
- още едно студено мата лате*
- малко ягоди
- малибу с лимон и солени гевречета със зехтин
- салата ДК и лук със зехтин*; тиквички с копър, лук и зехтин*; малки задушени картофки с копър*; сурова торрта*; редче индт*
Добавки:
ниацин
Движение:
йога - 80 минути
Храна:
- лимонов сок с полен*, мед*
- чага чай* с какао*, мед*, кокосово мляко*, матча*
- студен матча лате* с кокосово мляко* и мед*
- лъжичка гхи* с мед*, матча*,тиквено семе
- малко ягоди
- сайдер
- салата от магданоз*,копър*, краставица, домат, зехтин*; 2 пресни моркова*,1 пресен чесън*, жасминов ориз* с подправки и козе сирене*; 1 хапка сурова торта*, 1 вафла РК
- по-късно - от вчерашните гевречета
Добавки:
ниацин и пробиотик (оказа се че все пак съм го сложила в багажа ;) )
Вчера беше пълнолуние, и понеже спим на практика в гората, животинки и птици бяха полудели и имаше всякакви звуци, които обичайно не чуваме. Отидохме на късна разходка в гората да търсим сови и кукумявки - не намерихме. :(
Мнението беше редактирано от Margi на 23.05.16 17:34.
Движение:
една обиколка за загрявка, малко подскоци и разтяжки
400 м - 1.38
150 - 29 сек
йога - час
Храна:
- матча лате* (кокосово мляко*, мед*, джинджифил*)
- малко накиснати орехи*
кубинско кафе* с матча*, мед*, и гхи*
- малко накиснати бадеми*
- сайдер
- салата (като вчерашната), ориз* (като вчерашния), с чили сос, половин линдт
Добавки:
пробиотик, ниацин
Снощи имахме спасителна акция, в която не съм сигурна дали спасихме двете кучета на съседа, таралеж с големината на футболна топка, или собствения си спокоен сън. Като цяло, таралежа беше на топка в техния двор, кучетата се опитваха да го хапят и подскачаха при всяко убождане, и вдигнаха страшна врява в 22.30. Отидохме въоръжени с фенер, ръкавици и храна за кучета и отнсохме таралежа до гората. Оставихме му дори краставичка, но после се оказа, че таралежите обичали повече мляко. ;) На сутринта беше офейкал без да си докосне почерпката. :)
ПП: Честит 24-ти май. Това е един от малкото празници, които си струва да се отбележат. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 24.05.16 20:22.
Движение:
йога при Кристос - 2 часа
Храна:
- полен* с лимонов сок, клеева тинктура*, лупеол*,мед*
- шейк от бадемово мляко* (вместо вода - чага чай*), матча*, мака*, кокосово масло*,мед*
- ягоди
- 2-3 кайсии
- салата като (не от) вчерашната; пълнозърнести макарони* със сос* от пачи крак и шийтаке; половин овче мляко* със сладко от зелени орехчета*; малко баунти, 2-3 солени гевречета
- суров десерт* от бадеми*, матча*, мед*, какаова паста*, мед*; лучен хляб от Добрев с кашкавал*
Добавки:
вит. Ц, Адамс, ниацин, пробиотик, цинк
Мнението беше редактирано от Margi на 26.05.16 05:45.
Движение:
сутрин -Суря Намаскар (през стойки на ръце), стойки на ръце (различно изправяне),ХСПУ, повдигане на таза с хавлийката под ходилата
по-късно сутрин - йога,час и малко
Храна:
- вълшебното бъркалце* с пчелен прашец*
- матча латте* с кокосово мляко* и мед*
- още една доза от същото
- фреш от моркови с черен пипер и малко зехтин
- салата ДК,зехтин; жасминов ориз* с доста подправки* и чили сос; от вчерашния суров матча-шоко десерт*; овче мляко* с ягоди и мед*
- останалите две хапки от вчерашния лучен хляб
- половин шепа сурово кашу
Добавки:
ниацин, пробиотици, цинк
Не знам дали съм споменавала, но пак ще се повторя евентуално. ;) Докато бях на старата си работа и всеки ден ме духаха климатици, всяка сутрин се изтъркулвах от леглото сгъната под прав ъгъл и ежедневно имах болки в целия гръб, които изчезваха единствено в деня след диклофенака. Два месеца след като спрях да ходя там, гърбът ми започна да дава признаци на живот, 6 месеца по-късно се получи един приличен прогрес в движението на гръбнака назад, в случая с Дви Пада Випарита Дандасана (снимката).
Работодателите ми ме уволниха, защото имах “наглостта” да споделя в публичното пространство, че се чувствам зле от условията си на труд (явно не е нещо, което искат да се знае ;) ). Сега понеже нямам работодатели, и хората, с които работя, споделят моята неприязън към изкуствения въздух, си споделям на воля. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 26.05.16 21:10.
26.05.16
22:56
Честито :D Един мой приятел го уволниха поради сходна причина :D
Честито :D Един мой приятел го уволниха поради сходна причина :D
Вече половин година мина от тогава. :)
Просто сега си давам сметка за това колко по-добре се чувствам физически (а и психически) за това време и колко бавно тялото се възстановява.
Климатиците ни правят кекави, това е. Не може навън да е 40 градуса, а вътре да е 21. При това на място където хора тренират. И да не се отваря нито един прозорец.
Мнението беше редактирано от Margi на 26.05.16 23:08.
Движение:
йога, час и половина
Храна:
- бъркалцето* с полен
- матча лате*, обичайната, с добавена мукуна*
- чай ройбос* с малко ладу*(имахме днес размяна на шоколад за ладу :) )
- коктейл* от лимон, кафява захар*, билков ликьор
- салата ДК, лук, зехтин; ризото* а микс горски гъби*; овче к.мкляко* с дом.сладко от горски ягоди*, още ладу*
- солени гевречета
Добавки:
ниацин, метил Б12
Намерихме на пазара в Банско чичото с гъбите и билките, когото предното идване изтървахме, а имаше смърчкули. Засилих се с всичка сила, ама малко ме спря ценат от 1000 лв за килограм сушени. :( Взех си микс, където също има смръчкули, челядинки, майски и още някакви.
Мнението беше редактирано от Margi на 27.05.16 19:04.
Предполагам, тези гъби ги взимат най-хубавите ресторанти, ако искат да правят някакъв специалитет на седмицата. Иначе при тази цена ... :)
Надали. Бяха в 2-3 разфасовки от по 10 гр и човека сам ги събира, така че количествата са ограничени. Гъбата наистина е рядка и скъпа, но 10 лв за половин порцийка супичка... Нямам база за сравнвние, защото досега не я бях срвщала да се продава. Нищо де, опитах я в микса, който си взех - наистина е вкусна. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 27.05.16 22:38.
28.05.16
00:14
За скъпото - скъпа стана последните 3-4 години, а за рядкото - въобще не е рядка, само да знаеш къде да я търсиш. Аз съм брал торби смръчкула докато разхождам кучетата :)
Пък и тва 1000 лв/кг сушена е смехотворно висока цена, нереална. За около 300 я продават хората.
За скъпото - скъпа стана последните 3-4 години, а за рядкото - въобще не е рядка, само да знаеш къде да я търсиш. Аз съм брал торби смръчкула докато разхождам кучетата :)
Пък и тва 1000 лв/кг сушена е смехотворно висока цена, нереална. За около 300 я продават хората.
Аз я търся основно по пазарите. :D Честно казано, не смея сама да бера гъби, въпреки че за смръчкулата пише, че няма отровни двойници.
300 е съвсем приемлива цена, но за съжаление другаде не съм виждала да я продават. Ще прослушаме и неделния пазар, има още един-двама гъбари, които съм виждала там, но не излизат всяка седмица.
И аз заподозрях че 1000 е малко туристическа цена, при положение, че в микса, който взех имаше немалко количество смръчкула, а струваше 2лв/10гр.
28.05.16
11:00
50 гр за 16 лв има в Билла. 1000 лева са си отвсякъде туристическа цена :)
А смръчкула би трябвало да има даже и някъде на Улеите. Тя е рядка дотолкова, доколкото обича изгорели в предходни години места и да не са силно тревясали.
В Била влизам веднъж на 4 месеца...както и в другите големи супермаркети. :D Вероятно затова не съм ги виждала. :)
Иначе за Улеите вероятно си прав. По това, което четох очевидно имаме добри условия за смръчкули. Виждала съм доста видове гъби там, които не познавам. А в двора май имаме майски гъби...ако правилно съм ги разпизнала...както казах, не ги бера. :)
Много обичам гъби, но последният път, като ядох диви, брани уж от професионален гъбар, после имах психосоматични симптоми на отравяне. :D
Ясно е, че не е било от гъбите, но нямам никакво желание да повторя.
Движение:
йога, околи 50 минути
две разходки, общо към 4 часа:
- от края на Банско до Ситан кале - много приятна горска разходка, с денивелация около 300 м за час ходене. На връщане - плаж до Глазне и къпане в 10 градуса вода;
- от х. Вихрен до ез. Окото - 120 м за 20-тина мин ходене, връщане - боси. Това все още е частта от Пирин, която става за босо ходене. ;)
Храна:
- поленово бъркало*
- шейк от японски зелен чай*, кафе*, готу кола*, мед*, кокосово масло*, малко кокосово мляко* (сега като го написах ми изглежда страшен бъркоч, но всъщност беше вкусно и добро като комбинация) (всъщност зеления чай трябваше да е матча, но като го отворих се оказа че не е :( така е, като не можем да четем на японски...)
- половин авокадо, лъжичка мед*, 2 редчета линдт
- сайдер
- салата ДК, авокадо, зехтин*; доядох со ризотото с гъби* от вчера, защото нямах симптоми на отравяне :D ; овче к.мляко* с дом.сладко от червени боровинки*, 2 хапки ладу*, редче линдт
- половин препечена филийка черен хляб с кашкавал*
Добавки:
пробиотици
Мнението беше редактирано от Margi на 28.05.16 20:13.
За вчера
Движение:
Суря намаскар, 15 минути
Бягане по наклон (ски пистата, на снимката), 6 отсечки общо, различна дистанция, нямам представа колко + ХСПУ
следобед 20-на минути йога
голямо пътуване: Банско - Пловдив, Пловдив - София, прибрах се на парцал, лошото е че тази седмица няма време за почивка
Храна:
- поленово бъркало*
- шейк от яп.зелен чай*, кафе*, готу кола*, мед*, кокосово масло*
- лъжичка таханово бъркало*
- още 3-4 лъжички от горното*
- 2 варени яйца*, малко домашен шоколад*
- сайдер, солети
Добавки:
пробиотик
Мнението беше редактирано от Margi на 30.05.16 07:05.
Движение:
Суря намаскар
по-късно йога, час
най после си напомпих гумите на колелото и ставам независима от трафика ;)
Храна:
- пленово бъркало*
- матча лате*
- матча*
- около половин кило ягоди
- зелена салата с рукола и дом.оцет*, зехтин*, ризото с горски гъби*; кисело мляко* с дом.сладко от боровинки*, рообар и 2 хапки баунти
- малко кисело мляко* със сироп* от малини
Добавки:
пробиотик, ниацин, вит. Ц, адамс
Мнението беше редактирано от Margi на 30.05.16 22:33.
Движение:
сутринта - суря намаскар и малко пози от соеж 30-40 минути
следобед - ресторативни 20-тина минути
помежду - разходка из Витоша
Храна:
- поленово бъркало*
- кокосово матча лате*
- домашно супер- мюсли* с мед*
- сайдер, чери домати; от вчерашното ризото с горски гъби*; бисквити бел вита с течен шоколад*
- половин шепа сурово кашу
Добавки:
пробиотик, ниацин
Миналата година докато обикаляхме из горите се озъртах за брези и чаги без никакъв успех. Днес отидохме на разходка из Витоша и още със слизането от колата, първото нещо, което видях беше една малка чага. :) Изчоплих си малко с ножчето. Имаше и по-големи, но доста по-нависоко. Та, първата ми набрана гъба е чага...макар и две шепички. :) За да дам представа за находката си, ще поясня, че в брезови гори, чага може да бъде намерена на една от 20 000 брези, а веднъж събрана, гъбата израства отново за около 40 години. :)
После навръщане към вкъщи минах през гъбения магазин до нас и жената ме почерпи с една торбичка брашно от смръчкула. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 31.05.16 21:50.