Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

27.07.16
13:01

казано от Мила на 27.07.16, 11:27:

Това е денят след прехода? Да не би да е лека форма на слънчасване, доста време сте били на открито.

Миналата година и аз след 2 дни на Вихрен, след като се прибрах вечерта се сдобих със същите симптоми. Усетих се, че съм слънчасала заради високата телесна температура без да ме втриса от студ (както се случва при грип).

Напълно е възможно - 9 часа без сянка на височина над 2000м не е за пренебрегване. Не изключвам и летен грип, понеже чувам доста хора са се натръшкали. Каквото и да е, вече отминава...само корема си усещам малко нестабилен и все още не ми се е върнал напълно апетита. Забелязвам, че ако ме съборят такива гадове,това винаги се случва преди или 1-2-ри ден от МЦ, когато имунитета е по-слаб...просто като наблюдение го споделям.
Иначе, имам два дни да се възстановя и отивам да ми вадят долен мъдрец.

27.07.16
21:11

Движение:
йога - час, без обърнати
всичко ми е на забавен каданс днес

Храна:
- шейк от какао*, елби вит*, малко мед*
- праскова
- праскова
- праскова
- студена супичка* с кисело мляко*,авокадо, краставица, копър; домашен кейл чипс*
- домашна сурова сметана* с боровинки* и мед*

Добавки:
без

Мнението беше редактирано от Margi на 27.07.16 21:45.

За снимката и позата,и ... ЕХАААААА (clap)  :) Страхотно!
После си представих как някой мен ме връзва така и как ще си остана форевър така..:D

28.07.16
09:51

казано от Маргарита Манева на 22.07.16, 17:39:

Купих го от студиото във Варна където хидя на курс. Бяха поръчали известно количество от Индия и сега много ме е яд че взех само един. Следващия път ще се примоля за ище един - два ако имат останали.
Тези които продават тук са на безумни цени или не стават за нищо.

Ако има излишък , и аз кандидатствам за един :)

28.07.16
20:20

Движение:
йога - 70 минути, все още ми е замаяно

Храна:
- сок от лимон, полен*, мед*, джинджифил
- малко пъпеш
- праскова
- още малко пъпеш
- басмати* с домашно масло*, домашна сметана*, люта чушка*; сладолед на клечка
- половин авокадо, малко дом. кейл чипс*, закваска* с нутела
- 2 хапки питка с маслини от СБА

Добавки:
адам’с, AK

Хванаха ме в поза. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 28.07.16 23:12.

29.07.16
17:43

Движение:
йога при Кристос, час и половина

Храна:
- солена вода*
- 1-2 ч.л. гхи* с мед*, какаови зърна*
- фреш от праскова
- шейк* от пъпеш, вода от зелен кокос*, карамфил*, малко мед*
- шейк* от вода от зелен кокос*, елби вит*, какао*, мед*
- приготвила съм,но не знам какво ще успея да изям от вечерята: шейк от кейл*, закваска*; 1 ;) яйце на очи* с малко кашкавал*; закваска* с нутела
- меденко*; 1/4 авокадо

Добавки:
АК, беналгин

Малко взе да ми омръзва да не мога да се храня - първо стомашните драми, тъкмо ми дойде апетита и днес ми извадиха мъдреца. Ваденето мина бързичко. Първата упойка не ме хвана явно. Докторът взе да напъва, усетих някаква болка, после ми стана някак приятно и ме вееше вятър в лицето, а се оказа че съм си припаднала и доктора ми пуснал някаква машинка с въздух. :D С втората упойка се получи по-добре и излезе с минута-две борба. Много гаден завит нагоре корен имаше гадът. Вкъщи постоях малко с главата надолу за да се оттече кръвта, после пробвах да жабуря с кокосово масло, но заради упойката и безчувствената лява страна, не се получи, така че утре сутринта - и без това, след справка с Радост се оказа, че е добре да минат 24 часа преди жабуренето. Сега упойката взе да ме отпуска и започна адски да боли.
Като цяло, доста тегава седмица ми се получи - първо МЦ, после повръщане и разстройство, накрая - вадене на зъб. Междувременно си водех по 3 практики дневно ( с изключение на вторник, когато имах температура)...нищо чудно че припаднах при зъболекаря. ;)
Ей това е вечерята, която не съм сигурна дали ще успея да изям. Ако не, ще пия още АК.

Мнението беше редактирано от Margi на 29.07.16 22:11.

30.07.16
20:18

Движение:
почивен
Бях на част от уъркшопа на Дилан Уорнър...не че очаквах нещо кой знае какво, но беше доста разочароващо. Голямо его, през една част от времето гледахме какво може той, без да е в състояние да научи нито един от участниците дори на правилна техника на Чатуранга. Това е чалгата в йога. Сори. Не искам да съм хейтър, но е така. Участниците също бяха адекватни на ситуацията - букли, мигли, силикони и полупрозрачни клинове в ярки цветове.

Храна:
- солена вода*
- студено какао* с вода от з.кокос*, мед*, мукуна*, гуарана*
- шейк от пъпеш, кокосова вода*, кардамон, малко мед*
- кокосова вода*, 20 гр суров шоколад*
- половин праскова
- коктейл* от узо, лимон и мед*
- купичка таратор* от закваска*; домашни тиквички* със зехтин* и копър; 2 яйца на очи*; овче мляко* с мед* и джинджифил; половин линдт
- няколко печени кестена*
- половин филийка вита със зехтин* и сминдух

Добавки:
шатавари

Две седмици не сме си наглеждали градинката и се оказа че сърните са ни опасли броколите, а маката е поизсъхнала, поне видимата част. Доматите са започнали да зреят, има тиквички и зелвн боб, също и няколко пиперки. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 30.07.16 20:35.

31.07.16
01:37

Тази година чувам с доматите положението е много зле, заради скапаното време. Явно ти си на по специално място .. :) Вместо да си копаш градинката, що ходиш на чалгойога ?

31.07.16
10:06

Тази година е скапана за повечето култури. Ние не отглеждаме такива количества, че да ни бърка чак толкова. Имаме да си нарежем салатка един път седмично като ходим натам и да си вземем още за една-две салати за София.
Колкото до чалгойогата - отидох да си сверя часовника, тъй като от две години не съм ходила при никой освен моите двама учители. Без да се имам за голямата работа, мога да заявя, че мога да преподавам доста по-ефективно. А за сравнение на Дилан с учителите ми и дума не може да става...би било обида.

31.07.16
12:32

казано от Маргарита Манева на 30.07.16, 20:18:

, а маката е поизсъхнала,

От къде взимаш семена за засяване?
:)

31.07.16
13:49

От амазон ги бях поръчала. :)

31.07.16
19:50

Движение:
йога на стадиона, час и половина, с малко приказки помежду
стойки на ръце - 3х около 35-40 секунди
ХСПУта

Храна:
- през деня - половин диня на порции
- кейл чипс*; коктейл (като вчерашния); малко таратор* със закваска*, салата от домати* и пиперки* (от градината), зехтин*; 2 яйца* с тиквичка* и сирене*; овче мляко* с мед*; руски шоколадови бонбони, които всеки път когато ми се случи да ям се чудя защо са такъв повод за гордост у руснаците

Добавки:
шатавари

Днес спря да тече кръв от извадения мъдрец, но втора вечер ме боли лявата половина на главата.

Мнението беше редактирано от Margi на 31.07.16 21:24.

01.08.16
20:00

Движение:
йога 75 минути, още ме боли челюстта като стоя с главата надолу и особено когато прилагам усилие за да се изправя на ръце
колелце от колене и ХСПУ

Храна:
- кафе* с кокосово масло* и мед*
- вода от зелен кокос*
- таханово бъркало*
- домат* и кръгъл зелен боб* на пара (от градината и двете), 3 филийки вита с гхи* и гарам масала*; овче мляко* с кокосова захар*
- сайдер
- закваска* с малко нутела

Добавки:
шатавари и беналгин (пия го всяка вечер откакто ми е изваден зъба...не е спряло главоболието)

Мнението беше редактирано от Margi на 03.08.16 06:52.

02.08.16
23:19

Движение:
йогата я разделих на три части днес, според ангажиментите ми за деня, сумарно се получи към час и половина

Храна:
- диня
- диня
- диня
- 20-тина грама кедрови ядки с лъжичка мед*
- домати от градината* със зехтин*; салата от кейл*, дом.тиквичка*, сирене*, лимон, зехтин*; малко басмати* с подправки, два тънки резена кашкавал*; овче мляко* с мед*, шоколад
- малко печено кашу

Добавки:
шатавари
Болките продължават, но не съм пила беналгин.

Мнението беше редактирано от Margi на 03.08.16 07:30.

03.08.16
22:05

Движение:
йога при Кристос - два часа

Храна:
- кафе* срейши*, мака*,кокосово масло*,мед*
- малко диня
- шейк от елби вит*,какао*, мед*
- същата вечеря* като вчера, само замених шоколада с три мини вафлички чудо
- закваска*

Добавки:
шатавари, милгама

Да си помрънкам пак: още ме боли ужасно лявата страна не само долната челюст, ами и синусите. Установявам че провокирам болки и лек оток когатоводя по-активно класове и показвам пози и говоря едновременно. Чувствам се на 40% от оптимума си и започвам да сеизнервям вече. Пет дни минаха, дано скоро минат болките и главоболието. (envy)

Мнението беше редактирано от Margi на 03.08.16 23:02.

03.08.16
23:34

Внимавай с тези неща. Доста работи ти се събраха накуп а и май грам не си спирала да се натоварваш.

04.08.16
14:15

казано от kaloyan на 03.08.16, 23:34:

Внимавай с тези неща. Доста работи ти се събраха накуп а и май грам не си спирала да се натоварваш.

С моята работа, не мога да си позволя много да се лигавя болна и да спирам да се натоварвам. Максимум ден мога да отделя. ;) Затова и ми трябват храни и добавки, които да ме държат здрава и дори около мен да е пълно с болни хора, да не ме бърка. :)
Освен всичко друго, не ми е добра реклама на това с което се занимавам да се влача болна. :D ...а и като цяло не ме кефи.

Разбира се, и аз съм човек, и от време на време имам нужда да възстановя с пълна почивка. Зимата собственичката на едното студио в което водя беше написала като анонс, че е щастлива да потвърди човешкия ми произход с това, че съм се поразболяла и се налага да отменим практиката ми за деня. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 04.08.16 14:45.

04.08.16
18:37

Движение:
колелце от колене и ХСПУта
йога, час и половина

Храна:
- солена вода*
- студен шейк от какао*, гуарана*, мед*, морска сол*
- дом. кейл чипс*, няколко домашни десртчета* от кокос, мед*, агар агар, лукума*, мака*
- сурова крем супа* от дом.тиквички*, сок от лайм, закваска*, зехтин*, подправки; овче мляко* с мед* и баобаб*, още едно кокосово десертче*
- закваска*, още малко кейл чипс*

Добавки:
шатавари

Мнението беше редактирано от Margi на 04.08.16 22:14.

05.08.16
20:52

Движение:
йога, 20 мин преди работа, още час по обед

Храна:
- солена вода*
- шейк от кафе*, мака*, чага чай*, рейши*, кокосово масло*, мед*
- 2 праскови
- кейл чипс*, коктейл от билков ликьор, лайм и кафява захар*
- на Кринец - шопска салата, омлет със сирене, малко лютеница, люта чушка, няколко пържени картофа, цедено мляко с боровинки, сладолед сникърс

Добавки:
шатавари, ензими, аспирин

Осми ден след ваденето на мъдреца, а главоболието не спира. (dull)

06.08.16
19:44

Движение:
- рано сутринта - 20 тина минути Суря намаскар и няколко пози от стоеж
- разходка: х. Безбог - вр. Малък Полежан - вр. Полежан - вр. Безбог - х. Безбог за 4 часа, не сме бързали, на връщане се спряхме за да ядем боривинки :)
- около час на Пирин бийч и плацикане в Глазне, която вече е със съвсем търпима температура

Храна:
- шейк от какао*, мака*, матча*, рейши*, готу кола*, кокосово масло*, мед*
- 2-3 глътки кафе и не цял (ама почти) линдт
- боровинки*
- малини*
- таратор* с овче мляко*; салата от домат*, пиперка*, краставица*, зехтин*; омлет от 3 яйца*(всяко с различен размер); малко лук и тиквичка* от скарата; 2 хапки царевичен квасен хляб; квасена сметана* с сладко от червени боровинки* (всички продукти са с домашен произход, с изключение на хляба); шоколадови бонбони, вероятнк около три, трудно е да се каже, защото вчера се бяха разтопили в кутията си и днес бяха като едно цяло ;)

Добавки:
шатавари, аспирин, ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 06.08.16 19:46.

07.08.16
14:03

Потвърждавам наблюдението си, че раната от изваденуя зъб се дразни от обръщане с главата надолу и напъване.
При това повече от стойки на глава отколкото на ръце. Вчера не съм ср обръщала с главата надолу, освен няколко кратки стойки на ръце и не ме болеше, докато не търгнахме да катерим. На Безбог (върха) полежах на полянката с лявата половина на лицето на земята, локалното заземяване за минути облекчи болката.
Днес бягахме до Бъндеришка поляна и се получи същата ситуация. След заземяване и по пътя надолу спря да боли. Дейба и смотания мъдрец.

07.08.16
20:23

Движение:
- йога - час
- бягане - ходене - бягане 10К от Мотиката до Бъндеришка поляна и обратно. На отиване - 5.300 км с 525 м денивелация за 54 минути, на връщане - 4.600 км с 480 м ре-нивелация ( ;) ако има такава дума) за 31 минути. На отиване е ясно че имаше доста ходене, на връщане само по участъците където дори и с ходене се свличах по камъните. На два-три пъти спирахме за да ядем малини, това е извън времето, което съм отчела. Последния километър се раздадох ( а вече беше и по-равно) и времето ми за него беше 5.01 минути. На връщане разстоянието е по-малко,защото финиширахме на Пирин бийч за плацикане в Глазне. :) Най-големия кеф е като излезе човек от реката и кожата щипе от студената вода на слънцето. (nlove5)

Храна:
- шейк от кафе*, вода от зелен кокос*, готу кола*, кокосово масло*, мед*
- малини*, френско грозде*, къпини*, боровинки*
- вода от зелен кокос*
- шейк от домашно квасена сметана*, микс от гореизброените горски плодове* и малко мед*
- праскова
- бабич, домат* със зехтин*; 4 мини-домашни яйца*(почти без белтък бяха :) ), течен шоколад с овче мляко*
- брускети* от квасен пълнозърнест хляб и закваска*

Добавки:
ензими, шатавари

Снимките са от вчера.

Мнението беше редактирано от Margi на 07.08.16 20:42.

08.08.16
20:11

Движение:
- йога - 80 минути
- сутринта имах прилична мускулна треска от бягането вчера - крака, гръб, трапец. Намзах всичко с домашна смес с етерично масло от арника и до следобяд беше останала само на трапеца. :) Голяма работа е арниката. :)

Храна:
- солена вода*
- крем от горски полодове*, конопено семе*, чиа*, мед*
- шейк от елби вит*, какао*, мед*, мукуна*
- боровинки* с кокосова захар*
- шейк от какао*, шилажит*, рейши*, мед*, кокосово масло*
- половин домат* с риган* и зехтин*; омлет от три яйца, шийтаке* и пачи крак* с масло*; домашна квасена сметана* с домашно сладко от малини* (nlove5) ; няколко печени бадема
- шепанпечени бадеми

Добавки:
шатавари, ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 08.08.16 21:31.

09.08.16
19:04

Движение:
- колелце от колене и ХСПУта
След като си изводих сутрешната йога, рязко ми паднаха батериите и се наложи да полежа 30-тина минути вШавасана,преди да започна моята си йога. Получи се час практика, с пози от стоеж, лежерни стойки на ръце, пасивни навеждания назад, няколко баланса на ръце и усуквания. Колкото - толкова. Има и такива дни.

Храна:
- соелна вода*
- шейк от какао*, шилажит*,рейши*, ашваганда*, кокосово масло*, мед*, изпит на две дози
- 1 ч.л. мед*
- японски зелен чай* с две парченца кокосов десерт* с лукума*, мака*„ агар агар*, мед*и какао*
- коктейл* от боров сироп*, сода, Bombay sapphire
- студена супа* от домат*, люта чушка*, чесън*, лук, зехтин*; басмати* с кашу, нигела, гарам масала, малко домашно квасена сметана*; 1 варено домашно яйце*; домашно квасена сметана* с кокосова захар*; три мини вафлички чудо

Добавки:
шатавари,ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 09.08.16 22:39.

10.08.16
21:57

Движение:
йога - 80 минути

Храна:
- солена вода*
- шейк от кафе*,  шилажит*, рейши*, мака*, кокосово масло*, мед*
- праскова
- праскова
- шейк от елби вит*, какао*, мед*
- чаша Ронгопай; крем от домати (консерва*), авокадо, люта чушка, остатъка от вчерашния ориз* с кашу; сушени кайсии с бадеми; половин линдт
- кисело мляко с фрукто-олиго захариди*

Добавки:
шатавари, ензими

Още нещо, което ме кара да мечтая да емигрирам в НЗ. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 10.08.16 21:58.

11.08.16
18:50

Движение:
Суря намаскар преди работа, после още час йога

Храна:
- солена вода*
- шейк от какао*, шилажит*, рейши*, мукуна*, кпкосово масло*, мед*
- праскова
- таханово бъркало* (бях много изгладняла, но мо дойде доста тежко в жегата)
- комбуча
- половин краставица*, част от гигантска люта чушка*, 3 яйца* на очи; овче мляко* с малко мед*, стафиди*, годжи бери*, шафран*; парче шоколадов фъч от аби
- кисело мляко с фрукто олиго захариди*, няколко лъжици таратор*

Добавки:
шатавари, ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 11.08.16 20:16.

12.08.16
22:44

Движение:
йога - около и малко над час

Храна:
- солена вода*
- кокосово фрапе* (от кокосово мляко*, инстантно кафе*(ФТ), шилажит*, рейши*)...мега вкусно се получи, затова и леко попрекалих с количеството, доста ме вдигна, но и мазното кокосово мляко ми натежа в корема. Отдавна гледам инстантното кафе в зоя и най-после си взех, това ми е новият фаворит в сутрешните напитки. :)
- праксова
- мини праскова*
- коктейл* от лимон, малибу и вода*
- 2 печени пиперки*; тратор*; елда* с печени пиперки*,козе сирене*и масло*; овчемляко* със сладко от черници*; 2 - 3 хапки бял фъч
- соленки със сусам и ким

Добавки:
шатавари

Мнението беше редактирано от Margi на 13.08.16 08:29.

14.08.16
09:29

За събота
Движение:
час йога, едва се събрах да направя нещо, голямо нежелание да извършвам каквото и да е цял ден, но пък прилично се получи

Храна:
- солена вода*
- крем от авокадо, пч.прашец*, мед*
- 2 ч.л. конопено семе* с малко мед*
- 2 неголеми ябълки*
- няколко глътки кафе*
- салата домат* с печена пиперка*; елда* с печен пипер*, козе сирене*, зехтин*; овче мляко* с мед* и лимецово-рожкови бисквити*; 5-6 ладу с лукума*

Добавки:
шатавари

Мнението беше редактирано от Margi на 14.08.16 09:29.

14.08.16
20:43

Движение:
на стадиона
400 м, 200 м с темпо за 400 (трябваше да са 400, обърках нещо на средата), 400 м; кенгуру подскоци

йога, час

Храна:
- солена вода*
- кафе* с краве масло*, мед*
- матча* с краве масло*, мед*
- праскова*
- диня
- праскова*
- салата от домат*, печен пипер*, краставица, зехтин*; елда* с козе сирене*, п.пипер* и зехтин*; овче мляко* с мед*, къпини*; ладу* с лукума*
- шепа пресни лешници*

Добавки:
шатавари

15.08.16
21:37

Движение:
йога, почти час и половина

Храна:
- солена вода*
- неголяма ябълка*
- още половин ябълка*
- шейк от разтворимо кафе* с кокосово мляко*, мака*, рейши*, мед*
- крем отпресни лешници*, какао*,  мед*
- сурова супа* от домат*, баобаб*, люта чушка*, зехтин*; 2 яйца* на очи; половин бял шоколад
- шейк от кисело мляко* с фрукто-олиго захариди и малини*; още няколко квадратчета бял шоколад, две хапки домашна пълнозърнеста баница*

Добавки:
шатавари, ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 16.08.16 07:29.

15.08.16
23:34

Колко време стоя в стойка на глава с екстри? :)

16.08.16
06:36

казано от Limka на 15.08.16, 23:34:

Колко време стоя в стойка на глава с екстри? :)

Зависи. “Екстрите” в случая са само за заучаване на движението, за да може на по-късен етап да се пренесе към по-сложни обурнати пози. Понеже отскоро го практикувам в този вариант, с бързо кръстосване, таза се уморява бързо. Горе-долу, времето е колкото е на клипа + още толкова за другата страна + още малко за центриране.
Иначе, стойка на глава с добавени по-елементарни движения съм държала до към 6 минути. :)

16.08.16
21:59

Движение:
суря намаскар преди работа
йога към час и половина по обед

Храна:
- соелна вода*
- шейк от кокосово мляко*, чага чай*, разтворимо кафе*, кокосово масло*,мед*, рейши*, мукуна*
- матча*
- 2 мини праскови*
- 2 мини нектарини*
- сурова супа* от домат*, люта чушка*, зехтин*; 3 яйца* на очи; парче домашна пълнозърнеста баница*; овче мляко* с кокосова захар*, малини* и къпини*; 2 топчета* от кокос,кайсии и сгъстено мляко; 2 лимецово-рожкови бисквити*
- половин айрян*
- някакъв леко странен коктейл в Спутник
- хапка фъч от Аби, пресовани кайсии с бадеми*; 2 блокчета шоколад

Добавки:
шатавари, ензими

Края на практиката: :)

Мнението беше редактирано от Margi на 16.08.16 22:34.

17.08.16
18:46

Движение:
йога, час и половина
освен нея, почти нищо, но пък посвърших доста работа на лаптопа, а и имах нужда да почина :)

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтворимо кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед*...a.k.a. Destroyer of weakness
- шейк от праскови*, чиа* и домашен сироп от хибискус* <3
- малко малини* поръсени с кафява захар*
- шейк от елби вит*, какао*, мед*
- ронгопай (измести бабича в личната ми класация), домат* със зехтин*, конопено семе*; 2 яйца* на очи с 10-тина гр сирене*; овче мляко* с дом.сироп от хибискус, годжи бери* и стафиди*, пресовани кайсии с бадеми*; квадратче линдт
- меденко*...пак със сироп от хибискус*

Дибавки:
шатавари, ензими

Днес съм на вълна ядене:

Мнението беше редактирано от Margi на 17.08.16 21:18.

18.08.16
22:37

Движение:
йога при Кристос, час и половина
колелце от колене, стойки на една ръка

Храна:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, разтворимо кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед*
- крем* от пресни лешници*, какао*, мед*
- малини* с малко кафява захар*
- шейк от чай рейши* и кантарион*, какао*, кокосово мляко*, мед*
- домати със сирене*, три яйца* на очи, овче мляко* с мед*, стафиди* и годжи бери*; сладолед*
- капириня
- айрян*

Добавки:
шатавари, ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 19.08.16 13:22.

19.08.16
17:10

Движение:
- плаж, истински...с море :) за пръв път от февруари насам...и засега последен - утре и в неделя съм на курс
- само малко се раздвижих на стадиона с 4х400 м, без да се напъвам особено;
- няколко изправяния на ръце, 2 от рях със задържане по 40 секунди

Храна:
- шейк от кокосово мляко*, разтворимо кафе*, шилажит*, ашваганда*, мукуна*, мед*
- вода от зелен кокос*
- дом.тиквичка* със зехтин; елда* със зехтин и маслинова паста; овче мляко* с мед*
- диня
- вечерта си допих няколкото глътки айрян*, един сок хибискус* и 20-тина грама козе сирене*

Добавки:
няма

Мнението беше редактирано от Margi на 19.08.16 22:21.

20.08.16
21:09

Движение:
- малко бягане на стълбите на Почивка: в три захода по 3 спринта от последната площадка до горе, надолу също подтичвах ;) ; между заходите малко ХСПУта
- 4 часа йога с Олга

Храна:
- шейк от кокосово мляко*, кокосова вода*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, мукуна*, мед*
- 2 мини нектарини*
- малко гадно мляко с какао с кафе, изпити в готина компания*
- диня и сирене*
- елда* с дом.квасена сметана*; ок.80 гр сладолед (също малко смотан), със сироп хибискус*
- 2-3 глътки закваска*

Добавки:
няма

Гледката отгоре надолу - прекрасна, но отдолу нагоре - тъжна...не бях виждала Почивка потънала в такава свинщина...много жалко.

Мнението беше редактирано от Margi на 20.08.16 22:02.

21.08.16
19:03

Движение:
- пак малко стълби - от последната пшощадка преди паметника до горе, 5 спринта, без почивка, след това - подскоци
- суря намаскар
- днес нямахме практика на курса, а упражнене, в което всеки един от нас води, а останлите трябваше да изобразим начинаещи и грешките им...доста неприятно се чувствах след това

Храна:
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, мукуна*, ашваганда*, мед*
- две нектарини
- нещо като таратор, но с червено цвекло*, 4 редчета линдт
- някокло глътки закваска*
- диня
- 1/3 от малка дом.тиквичка*, печен пипер* и дом.домат* със зехтин и ок. 40 гр овче сирене*; овче мляко* с дом.желе от дюли*, половин лъжичка течен шоколад

Добавки:
няма

Новите ми четива. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 21.08.16 21:01.

22.08.16
18:53

Движение:
- някаква измъчена йога като за след нощно пътуване, която дори не успях да довърша, защото ме првкъснаха (dull)
- все си мислех досега, че нямам сила да се изправя на ръце от Бакасана (или crow pose, както и казват), и днес се заех да показвам как не мога, а то взе че се получи :) явно като съм олекнала, някои неща ми се получават значително по-лесно

Храна:
- шейк от разтв.кафе*, кокосово масло*, мукуна*, шилажит*, ашваганда*, канела*, карамфил*, мед*
- домашно мюсли*: овесени ядки, кедрови ядки, годжи бери*, баобаб*, мескит*, лукума*, мед*
- шейк от какао*, родиола*, кокосово масло*, мед*
- ронгопай,  дом.домат*, жасминов ориз* с нигела*, домашна квасена сметана*; дом. течен шоколад* от кашу, какао*, баобаб*, мед*, две редчета линдт, които бяха грешка (dull)

Добавки:
шатавари, ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 22.08.16 20:53.

23.08.16
17:57

Движение:
Болстерът - моят приятел, а.к.а. МЦ йога ;) , час
понеже ми е първи ден, а и предните дни нямаше достатъчно почивка, ми беше ужасно отпаднало, по пътя за работа едва не паднах от колелото от изтощение :D , ама следобед поспах и май се пооправих :)

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*,разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, мукуна*, мед*
- мюсли отовесени ядки, годжи бери*, конопено семе*, лукума*, баобаб*, кокосово масло*,мед*
- праскова
- шейк от чага чай*, какао*, родиола*, мед*, какаово масло*
- праскова
- ронгопай с кейл чипс*(inlove) ...станах експерт в приготвянето му (nmuchfun)
- салата от кейл*, 2 настъргани сварени яйца*, зетин*, лимонов сок*; парче (ок. 4 хапки) домашна пица*; дом.квасена сметана*с къпини* и кафява захар*; редче линдт
- по-късно вероятно закваска*

Добавки:
шатавари, ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 23.08.16 18:20.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1