Помощ и съвети

05.01.11
19:16

Здравейте на всички, за много години. Нов съм тук и искам да питам някой ако може да ме посъветва дали двата продукта които съм си избрал стават за натрупване на мускулна маса, само че без да ми създават проблеми (имам предвид както АНАБОЛНО СТЕРОИДНИТЕ) Взел съм си Jack3d и мисля да си взема AMERICAN MUSCLE CREATINE MONOHYDRATE доколкото видях тук там има добри мнения и хората са доволни от резултатите. Само че искам някой ако е запознат или е използвал продукта да ме посъветва дали си струва. Също така и как да започна да го пия ако си струва защото тренирам от около 3месеца 3 пъти в седмицата и наистина ям много но при мен яденето не помага. Явно организма си ми е такъв, че.....Поздрави

HE

05.01.11
19:47

казано от Бай Халил на 05.01.11, 19:16:

Също така и как да започна да го пия ако си струва защото тренирам от около 3месеца 3 пъти в седмицата и наистина ям много но при мен яденето не помага. Явно организма си ми е такъв, че.....Поздрави

Първо да вземеш да почетеш малко щото няма общо м/у добавките и анаболните стероиди! На сайта има доста статии!
На 3 месеца не ти трябват добавки. Най-малко нямаш дори правилно изпълнение на упражненията, не си свикнал на натоварване, стави и сухожилия на се укрепнали. Запази си добавките за по-късен етап, когато в действителност ще имаш нужда от тях. При сегашното положение ще са пари хвърлени на вятъра.

05.01.11
20:37

кирилица

Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.01.11 20:55.

Изчакай още 6 месеца преди да приемаш добавки. Засега прогресът ти ще е голям и без тяхна помощ.

Иначе продуктите са точно за целта която си избрал.

05.01.11
22:05

Щом трябва ще изчакам :P няма да гледам да бързам. Мерси за съветите 8-)

06.01.11
17:42

Здравей :) , ето ти няколко реда и от мен:

1.За сега гледай да пооправиш храненето ,аз също не качвах грам (буквално) , но наскоро пооправих храненето и имам прогрес.Научи се да се храниш на 2,5 до 3 часа . Прочерти това
http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd#axzz1AGeZ5z00 ...
Високо въглехидратната диета ,не успявам супер стриктно да я спазвам ,но основното не е сложно ,така че чети и действай

2.Основният ти суплемент -задължително протеин. Прочети в сайта за различните видове .

3. На колко години си ? Jack 3d не се препоръчва под 18 .Креатина е чудесена добавка.

4.Поразрови се в форума ,в раздел Покачване на тегло има много полезна информация ,ако прочетеш 20-тина теми ,ще знаеш доста неща ,прочети за какво служат различните добавки и как се приемат .

5.Като натрупаш стаж, свикнеш с упражненията , свикнеш на режим на хранене ,избираш си подходяща за твоето ниво тренировъчна  програма ...  тогава ти препоръчвам да направиш един стак (креатин ,аминокиселини,предтренировъчен продукт (Jack 3d) ,протеин и качествен витамино -минерален комплекс ... за 2 месеца ще дръпнеш доста (nod)

Това ти давам просто като насоки , Успех и по-здрави ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1