Дупе и крака - решение?

07.01.11
21:03

Здравейте ! Аз съм момиче на 16 ,тежа 55 кг ,висока съм 164
Вече от 1 година не ям хляб ,тестени изделия никакви,солта спрях,шоколад и сладко , газирани напитки
Не пия и не пуша,опитвам се да наблягам на плодовете и зеленчуците ,чистото месо и да пия много вода
При мен проблемът е че отслабвам в горната част на тялото ,но от долната съвсем малко
Тренирах до преди 2 месеца гимнастика по 5 пъти в седмицата ,но дупето и краката ...нямаха промяна
Може би ще е добре да правя упражнения само за долната част...не за цялото тяло ,бихте ли ме насочили кои точно ще са добри или да ми препоръчате някакъв вид спорт ,може би тае бо
В момента продължавам същия режим ,но съм фанатичка на тази тема ,явно  е на психична основа но това е друг въпрос
Благодаря ви !

08.01.11
07:18

Просто на тези килограми още 2 ако свалиш най-вероятно и в долната част на тялото ще видиш резултати.
И не тренирай 5 пъти в седмицата. Започни с два пъти по 10-15 минути.

09.01.11
12:55

Тичането и плуването са перфектни за тебе.

25.01.11
21:20

zdraveite az sm na 20 godini..teja 60 kolograma i sm 168 ...no imam problem v oblasta na dumeto i bedrataa…ina4eee nagore sm slaba..kakvi uprajneniq za pravqq… :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1