Трибой до 18 години :)

07.01.11
21:34

Здравейте.Има ли такова нещо в България :)?И ако да,може ли малко информация.Гледам тук някакви английски рекорди и ми се струват не чак толкова трудно постижими с добавки и екипировка :) :
http://www.ynepf.org.uk/british/e18pl.htm

Темата беше редактирана от D3Co на 07.01.11 21:36.

Потърси контакт с федерацията по силов трибой. Човек който може и съм сигурен, че ще ти даде информация е Никола. Не знам обаче доколко посещава форума в момента.

Аз лично не съм чувал да има засега в България.

07.01.11
21:51

Това ме интересуваше :D.Значи няма смисъл да си давам толкова зор :).

07.01.11
21:59

“не чак толкова трудно постижимо”?
+ 100 на клек,
+ 100 на тяга
+ 40 на лег
Оптимист си, ако смяташ че ще ги “опукаш”, преди да си навършил пълнолетие.На 17 си или на почти 17, така че не виждам как.
Доста зор си трябва и въобще да ги достигнеш. Постижения от сорта над 2х ЛТ лег, над 3хЛТ тяга и клек не са за пренебрегване и омаловажаване.
Идеята ми, не е да те разубеждавам или да ти скапвам мотивацията. Ако там се целиш, трябва много сериозно да се напънеш и да имаш заложби, все пак.

07.01.11
22:10

казано от 6th на 07.01.11, 21:59:

“не чак толкова трудно постижимо”?
+ 100 на клек,
+ 100 на тяга
+ 40 на лег
Оптимист си, ако смяташ че ще ги “опукаш”, преди да си навършил пълнолетие.На 17 си или на почти 17, така че не виждам как.
Доста зор си трябва и въобще да ги достигнеш. Постижения от сорта над 2х ЛТ лег, над 3хЛТ тяга и клек не са за пренебрегване и омаловажаване.
Идеята ми, не е да те разубеждавам или да ти скапвам мотивацията. Ако там се целиш, трябва много сериозно да се напънеш и да имаш заложби, все пак.

Не забравяй,че това са стойности с екипировка и кой знае с колко добавки и т.н.Досега съм тренирал само чисто,без доваки и постиженията са ми без каквато и да било екипировка.А и за година и нещо тренировки,мисля че силовите ми постижения са доста добри :).

Защо не се пуснеш тук? :

http://www.facebook.com/photo.php?id=697987678&pid=5378646#!/event.php?eid=175361372502805

Няма възрастови ограничения, за любители;
Условието е да не си участвал на републиканско

07.01.11
22:35

Аз съм чувал, че има такива състезания за лег. За трибой не знам, но за лег са ми казвали, че се дигало най-много по 150-160кг. на тези състезания.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1