Един въпрос от мен относно Purple Wraath

09.01.11
15:39

Първо здравейте всички!
Понеже съм начинаещ във фитнес залата, а и във форума/сайта, искам да попитам един въпрос относно качване на мускулна маса и топене на мазнини едновременно. Знам, че е трудно, но не и невъзможно. На скоро видях една добавка - “Purple Wraath” и въпросът ми е дали някой я е пробвал и ако да, дали е доволен... Понеже имам проблем с мазнините по корема и като най-обикновен нетърпелив тийнейджър с кипяща кръв, искам колкото се може по-бързо да ги махна, и междувременно да качвам на мускулна маса. :D Чел съм разни статии за “Purple Wraath”, но искам да узная и мненията ви понеже повечето тук сте със сериозен опит в залата предполагам. :)
Благодаря ви предварително. :)

10.01.11
16:01

От PW няма да топиш мазнини и да качваш мускули едновременно, но за възстановяването определено ще помага. За другото си погледни хранителния и тренировъчен режим ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1