Изчистване на краката и корема

09.01.11
20:40

Здравейте, искам да си изчистя мазнините в краката и корема. Ходя на фитнес от 2месеца  и тренировката за крака ми е
клек - 4х10-12
лег преса - 4х10
хакен клек - 4х10
бедрено разгъване - 4х10
бедрено сгъване - 4х10
повдигане на калф машина - 4х15
В същия ден правя и кардио(бягам на пътечката 15-25мин) за корем правя тези упр. http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU&feature=channel и имат голям ефект. Отделно във фитнеса правя още малко преси. Храненето ми не е най-доброто, но ям и не замазнявам повече от вмомента. Не пия газирано, не ям полуфабриканти, може преди или след фитнес 1 малко шокаладче, но това е рядко, хляб само 1-2 филийки, пържено не ям, но ям манджи( фасул, картофена манджа, ориз, грах и прочие) но доста умерено. Искам да не губя малкото мускулна маса, която имам вмомента и ще съм ви много благодарен ако ми помогнете да се изчистя. Ходя на фитнес 3 пъти седмично 1 ден- гърди и трипцепс, 2 ден - крака и рамо, 3 ден - гръб и бицепс. И 3те дена правя кардио. И да не забравя на 17г 186см, 86кг корем 89, ханш 102, бедро 57-60см. Благодаря ви предварително :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1