Какво да взема :)

12.01.11
21:43

Здравейте , знам че има много подобни теми но все пак :) Тренирам от близо година  на 19 години съм, 191см , 103 кг , искам да кача още няколко килца ,като се стремя предимно да е чиста мм , в моемнта пия креатин монохидрат на бест боди , утре ще си взимам и протеин , въпроса ми е мога ли да го комбинирам със БЦАА и гуатамин , и ще бъде ли добре да купя отделно амино кисели.
Ако се сещате за по добра комбинация моля кажете , имам и за изгаряне но неми е много належащо ,мерси предварително :)

А ти чист ли си сега на тия килограми, та да искаш да качиш още чисто?

12.01.11
21:55

Не по принцип сега и неискам да чистя иначе въртя велометър  1 път седмично по 40мин , просто искам да кача още маса като предимно е мусколна а не като цяло , и след някои друг месец ще започна да свалям !
П.С  Имам за горене , леко мазничак съм но не много !

Мнението беше редактирано от Martin Markov на 12.01.11 21:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1