Програма

12.01.11
22:06

http://www.bb-team.org/articles/3637_oformyashto-orelefyavashta-programa-na-otkrito#axzz1Ak0xGHzx От около 1 седмица ходя на лостове до сега тренирах всеки ден и сега смятам да почна тази програма ще я правя през ден като в тренирвоката ще включа хоризонтални набирания и лицеви опори също имам един дъмбел в нас какво мога да правя с него целта ми е изчистване на мазнините и покачване на ММ

12.01.11
22:10

Напиши нещо повече за себеси , от колко време тренираш в зала , ръст,тегло,години !
П.С .. Ако искаш да чистиш , без кардио и правилно хранене не става номера ,и тренировките са важни :)

12.01.11
22:10

Висок съм 170см 68 кг на 17 години

13.01.11
17:52

Посъветвахте ме да пусна темата тук пък никой не пише

Във форума е пълно с момчета, които ходят на лостове, тренират вкъщи или в квартални фитнеси тип маза, както и в елитни такива, и не успяват едновременно да качат мускулна маса и да свалят мазнините.
Това е възможно само първите месеци, когато абсолютен новак започва да тренира, когато си имал вече мускулна маса и се завръщаш след дълга почивка и...със забранени субстанции. И в много редки случаи с крайно прецизен хранителен и тренировъчен режим, изготвен от компетентни лица и при надзор на тези компетентни лица.
Може би затова няма отговори в темата ти.

14.01.11
13:38

Мерси за отговора ти за сега ще си тренирам така пък ще видим каквото стане

27.01.11
10:48

Другото което искам да попитам е дали някой от лостаджиите използват добавки и ако да какви са те?

27.01.11
13:23

Рядко, защото повечето мислят, че са ‘’химии’’ :ХХХ
Иначе добавките си остават същите. Наблегни на креатиновите продукти, особено ако мъчиш по-трудните упражнения. Аз лично отдавна не ползвам нищо друго освен витамини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1