100 % Whey Gold Standard Optimum Nutrition - МЕНТЕ

Прескочи до:
UN

07.07.11
17:56

казано от Deuce на 07.07.11, 15:33:

Не е менте,понякога просто лепилото не хваща толкова добре.Ако си купувал друг път добавки ще знаеш ;)

Купувал съм мултивитамини, печата им не беше отлепен от sila BG и от същия магазин 2 марки рибено масло също нямаха проблеми с печата. Надявам се че си прав

19.07.11
22:37

В магазините Power & Beauty всички цени са по-ниски, кутиите са добре запечатани и стикерите са си на мястото като отвориш кутията (не са отлепени) и въпреки това това не е 100% гарант, че не са менте. Затова искам да попитам тези от вас които са пазарували оттам да изкажат мнение по въпроса дали можем да имаме доверие на тях, т.е. дали продуктите им не са менте.

31.07.11
19:24

1. Ментета има на всичко, тук играят много пари, който казва и твърди, че няма е пълен слепец ! Един от най-добрите ми приятели е съсед на една верига магазини в Бг, които си разфасоват работите на таванската стая до тях и от него знам за “оригиналите”
2. Протеините на Оптимум и Сцайвейшън имат фолио КОЕТО НЕ СЕ МАХА при отваряне !
3. Сцайвейшъна има страхотна разтворимост и добър вкус - това, че бил гаден е пълна лъжа, пил съм 3 вкуса и са много добри !
4. Прекалено много се заяждате, малко хора влязаха в положението на човека, може да е прав, но може и да не е, все пак не е показал нито 1 снимка
5. Уважавайте се и си помагайте :))

PI

31.07.11
19:36

Anavar, Няма как да е оригинален продукта и да няма лепенка, която да го запечатва херметически и на нея да пише “sealed for your protection” или нещо от сорта. Запечатването става на машини, а не от Бай Цанко, който да забрави да постави “херметическа” лепенка на някой от бурканите.
За да видиш дали е истински суроватъчен протеин, можеш да погледнеш опита, който е проведен от един човек и публикуван в брой 8 от август 2009 на списание “Олимп” на стр. 46. Разбий си една доза от протеина в 300 мл вода, сложи готовият разтвор да заври и ако в процеса на варене в рамките на 2-3 минути се образува извара с малко течна фракция, значи протеина ти е от суроватка. Това е така, защото както този умен човек от списанието се е сетил, албумините в суроватката коагулират при температура от около 80 градуса, докато нишестето и казеина - не. Уникален опит, който ти дава да разбереш дали са те излъгали или си си купил истинско нещо.

TN

31.07.11
20:39

А ако си взема казеин кво да правя ? :(

31.07.11
21:34

казано от AgBOKATA Varna на 31.07.11, 19:24:

3. Сцайвейшъна има страхотна разтворимост и добър вкус - това, че бил гаден е пълна лъжа, пил съм 3 вкуса и са много добри !

Между другото, и аз съм бил много учуден когато съм срещал подобни негативни коментари, изпил съм 2х10 либри шоколад и ванилия, и спокойно мога да заявя, че протеина е перфектен като вкус и разтворимост и е по-добър от доста по-скъпи протеини, но и двете опаковки са поръчвани от UK.

PI

01.08.11
09:22

казано от The Next на 31.07.11, 20:39:

А ако си взема казеин кво да правя ? :(

За казеина освен по вкусовите показатели, които са субективни, почти нищо не може да се направи в домашни условия. В лаборатория може да се изследва по т.нар. биуретова реакция за наличие и количество на протеина в даден прах.

13.02.12
16:15

Значи, пил съм “Голд стандарт” в щатите, пил съм и тукашния, бях си поръчал да ми донесът и от Англия. Е Бога ми, протеина 100% Whey Gold Standard, който го пием тука, няма нищо общо като вкус и като ефект с този, който се предлага навън. Тукашният бълвоч е отвратителен на вкус (ягода,двоен шоколад) и прави пяна, когато го разбивам в шейкъра. Пил съм по 6 дози на ден, на 3 приема...в смисъл на прием по 2 дози, за да усетя някакво възтановяване. Въпреки това - НИЩО ! Кофти разминаване има и в картона под капака. При тукашния Голд, картончето е “залепено” едва-едва, колкото да не падне про отвъртане на капака, а понякога остава и на самия капак. Незнам какви измекярщини правят и кой ги прави с този продукт, ама никак не е коректно. Никой не може да ме убеди, че Голд стандарта, който се предлага в БГ не е менте или просто не се произвежда по стандарта, по който се произвежда за други страни. Изпил съм над 30 кутии (в чужбина) от тази марка. Тук изпих една цяла кутия и половината от втората я засилих където и е мястото - в кофата.

Модерация: Ненужно обидно обръщение към потребител.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.02.12 16:50.

казано от hunter1250 на 13.02.12, 16:15:

Значи, пил съм “Голд стандарт” в щатите, пил съм и тукашния, бях си поръчал да ми донесът и от Англия. Е Бога ми, протеина 100% Whey Gold Standard, който го пием тука, няма нищо общо като вкус и като ефект с този, който се предлага навън. Тукашният бълвоч е отвратителен на вкус (ягода,двоен шоколад) и прави пяна, когато го разбивам в шейкъра. Пил съм по 6 дози на ден, на 3 приема...в смисъл на прием по 2 дози, за да усетя някакво възтановяване. Въпреки това - НИЩО ! Кофти разминаване има и в картона под капака. При тукашния Голд, картончето е “залепено” едва-едва, колкото да не падне про отвъртане на капака, а понякога остава и на самия капак. Незнам какви измекярщини правят и кой ги прави с този продукт, ама никак не е коректно. Никой не може да ме убеди, че Голд стандарта, който се предлага в БГ не е менте или просто не се произвежда по стандарта, по който се произвежда за други страни. Изпил съм над 30 кутии (в чужбина) от тази марка. Тук изпих една цяла кутия и половината от втората я засилих където и е мястото - в кофата.

Модерация: Ненужно обидно обръщение към потребител.

С тоя коментар ме уби .. Ако е истина това, което казваш то тогава излиза, че почти всички спортни добавки взети оттук са ментета ? В такъв случай има ли навити да правим общи поръчки от Америка за да ни излиза по рентабилна доставката ?

13.02.12
20:24

Назови от къде го купуваш този голд стандарт, дай повече информация. Поръчките от Америка са лесни, стига да имаш пари за инвестиция и кредитна карта ;), въпреки, че доставката е пръчка пак си заслужава.

11.01.13
22:47

извинявам се че възрадам темата, но по-рано бе споменато за проверка на протеин и аз тествах един и се получи нещо такова
http://195.149.248.189:8080/2013-01-11/9dadec9844babad5476fb9deb732ecfc_920x0.jpg
Предполагам това е и търсеният резултат..

Мнението беше редактирано от qCeka на 11.01.13 22:51.

29.11.13
17:16

Реших да си купя протеин и се спрях на този. Намерих го на доста ниска цена, но днес видях едно момче което е писало че си е купил някакъв фалшификат на по-ниска цена и разликата била само във вкуса и сякаш бил мокър прахът.  Ще погледнете ли сайта и цената и да ми кажете дали да го вземам или да си го взема от някой по-известен сайт ?

Вече 2 протеин подред ********* ми докарват протеин без стикер става въпрос за американската версия няма  никакъв  стикер има някакво кръгло картонче под капачката но не е стикер до преди да почнат да продават американската версия всеки протеин който съм поръчал е имал стикер някой ако си е вземал скоро да сподели дали има залепен стикер ...

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.12.13 10:19.

14.12.13
14:40

Току що получих златен стандарт от силата и е перфектно запечатан под капачката с дебела лепенка, както и всички други добавки купувани от там.

14.12.13
14:53

казано от Борис Едеров на 14.12.13, 14:40:

Току що получих златен стандарт от силата и е перфектно запечатан под капачката с дебела лепенка, както и всички други добавки купувани от там.

БРАВО ! Ти си нашия герой ! С какво това ще ни помогне ?

Това USA ли е защото 3 пореден протеин ми идва без лепенка та много ми е чудно някой който си взема Gold standart USA версия да сподели запечатан ли му е или тези от fitness1 ни вземат за мезе .

22.01.14
15:05

Здравейте,

Нов съм тук, но ще си позволя да се включа в дискусията.
Ето и моята история.
От скоро използвам хранителни добавки, единственият протеин, който съм пил е Whey Gold Standard на Optimum Nutrition в буркан от 74 дози и с вкус Double Rich Chocolate. В началото на тази седмица вече се виждаше дъното на буркана и беше време да заредя с нов. Тъй като този месец не разполагам с голяма сума отделена за добавки, реших да взема малката разфасовка - 29 дози, с които да “изкарам” месеца и то от най-близкия до мен магазин. Отидох до магазина и си взех Whey Gold Standard на Optimum Nutrition отново с вкус Double Rich Chocolate, но този път 29 дози.

Днес разпечатах новата опаковка и се изненадах много неприятно, още дори преди да съм си забъркал от продукта. След като отворих прилежно затворената и опакована капачка - точна както беше запечатана и 74-дозовата разфасовка - видях съдържанието на буркана - със сигурност то е различно от това което до сега съм взимал до сега.

Ето и разликите:
- съдържанието пак е прахообразно, но на бучки, малки и големи, за разлика от 74-дозовата опаковка, където съдържанието беше фин прах, които не се слепва;
- разлика има и в цвета в 29-дозовата разфасовка цвета е много по-блед;
- миризмата също е различна (от самия буркан, тоест не разтворен) - трудно мога да опиша как, в по-малката разфасовка протеина е сякаш с по-сладникав мирис;
- намирам разлика и във вкуса, но не мога да я опиша;
- мерителната лъжичка също е малко по-различна, но това едва ли има значение;

Разликите които съм посочил са видими, осезаеми (наистина огромни :D ) и е достатъчен един поглед за да се прецени, че има нещо нередно в съдържанието на малката опаковка, която си закупих.
И 74 и 29 дозовата опаковка бяха запечатани по еднакъв начин (мисля че някои е сложил снимка по-отгоре в коментарите на темата), не намирам разлика и в етикетите. И двата продукта са в срок на годност, чак до 2015 г.
Приех последната доза от по-голямата опаковка днес сутрин, и първата от малката точно преди да пиша във форума, така че успях да направя веднага сравнение, макар че не е нужно никакво кой знае какво вглеждане, за да се разбере, че нещо не е наред със съдържанието на малката опаковка.

Друго важно нещо което забравих да спомена е, че двата продукта са закупени от различни магазини. Не знам каква е практиката на форума и дали е позволено да спомена от къде съм закупил въпросните продукти, за да може да спестя от парите на хората, които ще прочетат този коментар.

Не знам и дали да започна да пия от въпросния протеин или по-добре да не рискувам. Как мислите Вие?

Поздрави,
Никола

Мнението беше редактирано от kolko1baby на 22.01.14 15:33.

22.01.14
16:31

Реших да подкрепя поста си с малко снимки:

22.01.14
16:33

И още

13.02.14
22:34

Да споделя и аз моя опит. Купих днес 5 либри от 100 % Whey Gold Standard Optimum Nutrition, бях чел темата та затова обърнах внимание дали е запечатак както трябва и изглежда всичко е наред с алумитиевата капачка под капака. Понеже чета етикетите на всичко което купувам, ми направи впечатление, че пише “Authentic Optimum Nutrition Product - To ensure the authenticity of this product, check the neckband for the ON HOLOGRAM STRIPE” - някаква холограма около черното фолио което предпазва капака от отваряне, сещате се. Отворих кофата за боклук и извадих въпросното фолио, прегледах го обстойно, но не видях никаква холограма, но така или иначе незнаех какво търся, за да знам дали е там и се разрових в нета за повече информация. Единственото, което намерих е снимката по-долу със холограмата около капака, аз такава нямах.

Други белези които ме съмняват са назъбения капак, на повечето снимки от нета е гладък, но липсата на холограма при положение, че на етикета пише, че трябва да има е достатъчно за да съм 99% сигурен, че това което купих не е оригинален ГС.

Погледнете прикачените снимки и споделете мнеия.

Поздрави

Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 13.02.14 22:36.

14.02.14
09:15

Менте е ! Дай по случай Трифон Зарезан ще се почерпиме със съфорумниците ;)

14.02.14
16:47

Не стига ,че е сумати пари , ами е мента тва ли искате да ми кажете ? Ама само от тази марка ли е менте или само от този сайт ?

07.03.14
17:27

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.03.14 21:21.

26.03.14
20:24

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.03.14 22:31.

08.07.14
15:36

Здравейте,

Искам да попитам понеже ми стана интересно. Напоследък забелязвам именно холограмния стикер който колегата е посочил по-горе върху някой опаковки на Gold Standard, а на други не?! Моля ако някой знае каква е разликата м/у тези с холограма и тези без да каже. От голям магазин за добавки ми казаха “От различните партиди има разлика” не ме устройва? Благодаря предварително.

Поздрави,

Николай

09.07.14
00:18

Тук по-правилния въпрос е дали има някакво значение стикера и изобщо дали продукта си заслужава парите.

13.07.14
00:35

Здравейте,

Закупих си ON Gold Standard с така наречения “холограмен знак” отгоре на фолиото на капачката. За мое голямо разочарование обаче се оказа, че това е просто боядисана част от фолиото. Под капачката си имаше фолио “Sealed for your protection”, но все пак преценете:

Снимка1

Снимка2

Снимка3

Аз само споделям, вие си преценявате :)

Поздрави,

Николай

20.08.14
23:06

И аз попаднах на фалшив ON Gold Standart, пил съм доста а този не се разтваря и образува газове

казано от Prank4o на 08.07.14, 15:36:

Здравейте,

Искам да попитам понеже ми стана интересно. Напоследък забелязвам именно холограмния стикер който колегата е посочил по-горе върху някой опаковки на Gold Standard, а на други не?! Моля ако някой знае каква е разликата м/у тези с холограма и тези без да каже. От голям магазин за добавки ми казаха “От различните партиди има разлика” не ме устройва? Благодаря предварително.

Поздрави,

Николай

Всички протеини трябва да имат холограма. На европейската версия холограмата е сива (сребриста), а на американската - златиста.
Ако няма холограма просто не го взимай. Единствено разфасовката от 10 либри няма холограма.

27.08.14
01:07

доста интересна тема разрових тук,всяка година си тренирам по 2-3 месеца,тази година съм решил да ги направя 6,по принцип
винаги се зареждам предварително и купувам няколко оптима голд стандарт по 10b разфасовка,но нещо от няколко години
ми се струва че си давам парите на вятъра и сега кат прочетох кои е вносителя,осъзнах колко съм се прецакал
преди 5-6 години когато смених марката и взех две чувалчета,ефекта бе невероятен,просто го усещах как действа
пия по 5 дози на ден плюс кило телешко месо или пилешко,истинският протеин се усеща,сила ,тонус

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1