Just a beginner's questions :)

16.01.11
00:43

Здравейте,

казвам се Биляна, на 23 години, от град София. Следя сайта и форума с интерес, но да си призная честно досега не съм се захващала сериозно да обмисля всичко написано и да приведа на практика съветите, които определено ме засягат пряко.
Е, естествено, всяко нещо с времето си и затова най-накрая се регистрирах и съм решила да променям доста неща по отношение на храненето си и на тренировките.

Що се отнася до фитнеса - досега не съм се занимавала сериозно. С 14те си години волейбол, мога да се “похваля” само с неправилни тренировки във фитнеса с неправилните треньори, чиято цел е само да те контузят и нищо повече. Така смело мога да твърдя, че въпреки тези години активен спорт, не мога да се определя като комптентна в сферата на правилно хранене и тренировки.

Относно целите ми, мога да споделя, че искам да променя изцяло начина си на хранене (знам на 100%, че моят е адски погрешен) и искам да започна активни тренировки във фитнеса. Ще ми се да махна излишните мазнини, да оформя тялото си, да го стегна и да се науча да поддържам този резултат.

Е, не искам много... искам всичко... :)) :P

Затова първият ми основен въпрос е:
Можете ли да ми препоръчате добър фитнес, с добри фитнес инструктори? Живея в Младост, но нямам против да си размърдам малко д-то и да ходя някъде по-далеч... стига да знам, че си струва.

Благодаря предварително! :))))

16.01.11
07:38

Според мен - повечето треньори (дано другите да станат повече) не искат да имаш добър и бърз ефект във фитнеса, за да си стоиш при тях. Затова чети образовай се и си ходи в най-близкия нормално оборудван фитнес в района, който живееш. В Младост има доста, така че Успех!

Мнението беше редактирано от entwickler на 16.01.11 09:35.

16.01.11
10:16

Да, съгласна съм. Но също така съм на мнение, че ако упражненията не се изпълняват правилно няма да имат ефект. Още повече не знам дали ще избера правилните комплекси от упражнения и т.н. С други думи - не искам нон стоп да ходя на фитнес със инструктор, но като за начало - определено имам нужда някой да ми помага.

:)

16.01.11
20:41

Волейболистките имат едни от най-грациозните  и секси тела сред нежния пол, според моите лични наблюдения. 8-) Самата специфика на волейбола способства за това.След толкова години трениране ми е интересно какви кусури намираш на тялото си? Дори и след прекратяване на активния спорт и качват килограми по един много готин начин. :) Близък ми е този спорт и затова ми е интересно.

17.01.11
17:11

Нали знаеш как сме всички жени - винаги искаме повече и повече (поне в това отношение, де... :P ). Искам по-хубаво и по-стегнато тяло, к’во да правиш, женска му работа. Таа... да препоръчаш някой фитнес?? :)

17.01.11
20:02

С удоволствие, има много, но като имаш път към Пловдив... :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1