Съвет за Mitotropin

17.01.11
18:53

Здравейте
Следя сайта и форума отдавна, но досега само като читател. Дойде време да ви помоля за съвет :)
Имам следния въпрос - наскоро, след дълго проучване, си купих Mitotropin. Прочетох в интернет всичко за него, прочетох и листовката, пих мостра, всичко беше ок. Проблема е, че според указанията трябва да се пие 2 пъти по 3, но аз се питам - това за всички хора ли важи? Не трябва ли да се вземат предвид килограмите? Аз съм доста дребна и се притеснявам дали тази доза няма да ми е в повече? (155 см/48кг, на 26 съм, фитнес 4 пъти седмично). Засега пия 2 пъти по 2 хапчета, почнах с 2 по 1 и се чудя дали ако ги увелича до 2 по 3 няма да ми стане зле? Или пък ако ги оставя на тази дозировка, ще има ли ефект (4-ти ден ги пия)? Как мислите вие? Засега не съм усетила да ми става зле, само заспивам малко по-късно, но аз пия и кафе, а също така тренирам вечер, така че втората доза ми е към 6 следобед, преди тренировката. Накратко, въпроса ми е - ако това е дозировка за 80 килограмов човек примерно, за мен не трябва ли да е по-малко, няма ли да ми стане зле, ако пия 2 по 3 и ще има ли ефект ако запазя дозата на 2 по 2?
Благодаря предварително за отговорите ви.

18.01.11
00:55

Пий едно сутрин и едно следобед.
Аз съм доста по-долям и тежък от теб и пиех 2 по 2 и вечер неможех да спа ,а попринцип ми казаха да пия и повече така че пробвай 1по1 после ако не върши работа 2 и после едно и ако си прецениш пак си ги почвай 2по2

18.01.11
11:41

Мерси за отговора. При теб с 2 по 2 имаше ли желания ефект? Само с 2 по 1 едва ли ще постигна някакви резултати, затова засега ще ги продължа на 2 по 2, а иначе не че не мога да спя, просто заспивам малко по-късно. В този ред на мисли се чудех и дали да изпия цялата опаковка, с тази схема ще ми стигне за повече от 30 дни, но изрично забраняват да се взима повече време без почивка?

Мнението беше редактирано от Diana Mircheva на 18.01.11 11:42.

18.01.11
17:09

Честно казано когато отслабвах бях на много стриктна диета и немога да ти кажа дали точно от Митотропина се е получило но според мен е добър бърнар и за твоите размери би трябвало да има добър ефект.Друг е въпроса че ако не спазваш поне някаква елементарна диета каквото и да пиеш няма да имаш никакъв ефект.Ами ако искаш пий го 30 дена после почини 2-3 седмици и почни докато свърши.
ПП : Не съм пил сините капсули така че внимавай!

18.01.11
21:01

И аз не пия сините капсули, те са някакъв диуретик доколкото знам. Имам си хранителен режим и си го следвам, надявам се всичко да е ок.

Сините капсули на Mitotropin са мощен диуретик, предназначен за финално предсъстезателно минимизиране на телесните течности и постигане на максималко изчистена визия. Само и единствено явяването на състезание оправдава приемането им по съответната схема, която Gaspari Nutrition препоръчва. В останалите случаи те по-скоро биха създали проблем, от колкото да допълнят ефекта от продукта с нещо смислено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1