Няколко въпроса относно цялостна тренировъчна програма

S.

18.01.11
00:35

Здравейте!
Преди време взимах аминокиселини(Амино 2700) на Universal,но ги пих само един месец(половината),защото после имах ебати болките в корема и влязох в болница уж с гастрит (dull) и там свалих сигурно 5 кг.Целият филм е може би в това,че докато ги взимах работех една скапана работа,заради която нямах възможност да се храня пълноценно(само за някой бърз сандвич време).После напуснах и общо взето се отдадох на тренировки,но не взимах тия аминокиселини.Изведнъж ми се увеличи апетита,почнах да дигам повече кг на всички упражнения и за 45 дена горе-долу качих 7-8 кг и до там.Дойдоха жегите и апетита ми се уби.Дълго време тъпках на едни кг и даже свалих малко.Сега тренирам бокс(2 пъти в седмицата) и фитнес кръгови тренировки 2 пъти в седмицата(останалите 3 дни си почивам) и пак достигнах тия килограми от преди време,почнах още повече да си похапвам.

Та въпросите ми са сигурно глупави,ама ще рискувам да си ги задам...
Възможно ли е от аминото да имам тия болки в корема,защото след известно време уж пак бях почнал да ги взимам и пак се свих на топка?
За тея тренировки 2 пъти бокс+2 пъти фитнес удачно ли е да взимам нещо и има ли смисъл?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1