18.01.11
16:32
Здравейте тренирам от 4 месец (приблизително), на 17 години съм (1993) ТЕЖА 87.700 кг (като почнах бях между 83-84 кг) тренирам с тази програма:
..........досега не съм вземал никакви хранителни добавки аматьор съм във цялата работа то се вижда ;д Мислех сега февруари след първия срок да започна програма за орефеляване но незнам кое е по добре (да си продължа програмата за маса и по късно да почна орефеляване или сега да почна да орефелявам и по късно да понатрупам маса пак колкото може става дума за преди лятото) но искам също така да почна да вземам някакви добавки.Посъветвайте ме кой от двата случая с програмите е по удачен,и някакви хранителни добавки смисъл кое за какво е и кое е най удачно а също така и как се приемат (кое е за покачване на маса,кое е за смъкване на килограми и т.н.) благодаря предварително Smile
Емиии ... добавки колкото искаш . Има няколко основни вида ,които няма да ти направи голям проблем да провериш и сам стига да имаш желание.
Ако си тръгнал да качваш има много варианти относно добавките .... протеин , гейнар , креатин , аминокиселини и много други ...също можеш и да комбинираш няколко за още по-добри резултати.
Ако си тръгнал да сваляш най-добре си вземи един л-карнитин , защото за фатбърнари не си струва като си толкова начинаещ.
Но най-важното е ХРАНЕНЕТО , можеш и без добавки да качваш и да пазиш форма ,но с добавки и без хранене нестава.
Поздрави