Магазина на Христомир в Велико Търново

20.01.11
13:42

Здравеите нядам се да има търновци :) :) искам да питам каде е новия магазин на Христомир стария го знаех каде е но сега новия немога да го открия никаде че дебелия в ГУМ е затворил и няма от каде да си намеря добваки

20.01.11
17:32

Ами ако говориш за този на П&Б, в интернет страницата им е все още стария адрес...само не разбирам защо не пазаруваш онлайн, след като в магазина цените са по-високи от тези в нет-а, дори с включена доставка :)

21.01.11
12:20

Добре кажете някои примерен саит за такива добавки и от каде сте сигурни че ще ви пратят точно това или няма да е изтегъл срока на годност !!??!

21.01.11
13:38

В 21 век ако те е страх да пазаруваш онлайн няма кой да те убеди...

21.01.11
14:31

Пазарувам често по интернет не съм казал че ме е страх бе :D постоянно си поръчвам части за колата ама за добавките е различно не мислиш ли ?!?! могат хубаво да ме метнат като ми дадат нещо друго или да е с изтекъл срок на годност.Кажете ми някой сайт от които сте доволни и пазарувате от там.

Мнението беше редактирано от Kiril Veskov на 21.01.11 14:31.

21.01.11
14:32

А с частите за колата не могат да те метнат, така ли ? :D

Магазинът е срещу банка ДСК, до новия “Щастливец”. Точно на ъгълчето, където е обратния завой. Има голяма табела със снимки :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1