23.01.11
22:00
Такаа... Здравейте фитнес маниаци, сигурно много са ви питали същото, и ако са ви писнали подобни теми - съжелявам, моля ви преглътнете още една в името на един мотивиран пич :)
Значи, като начало ще ви споделя, че съм адския слабак, слаб в смисъл слаб - 15год 50кг с дрехите 160 някъде висок.. НАбирания мога 3 с много чийтинг за бицепс, за трицепс 1 ама то и на набиране не прилича.. Кофички около 1-2, лицеви опори 20 (йее) и 10 на юмруци.. Та мисълта ми е, че съм решил да стана адския пич - с хубаво не-хърбаво тяло, че и силен ..
Отсега ще кажа ако може да ми обяснявате като на малоумник, колкото се може по-подробно.
Така, първо ще ви питам как да натрупам маса ли, как се казва незнам, ама да не съм торба с кокали.. тъппото е че съм слаб, ама си имам коремче .. Напоследък “проядох” (като малък нищо не обичах да ям) мачкам месо, ориз, зеленчуци, кебабчета абе квото падне.. но вие кажете на какво да наблегна, примерно всеки ден да ям поне по 5 кебабчета абе незнам...
Другото е тренинга, решил съм да стана по добър и от средностатистическа нинджа.. ще комбининирам стриийт фитнеса със футбол (играя от малък, напълно любителски) , кик-бокс (скоро започвам и отначало ще ям бой) и фрий рън и паркур (салта и други маймунски неща). Та мисълта ми е че искам хем да се оформя, хем да добия сила..
Та мисля си за бягането - слагам слушалките и почвам, за него кажете нещо, преди или след тренировка и колко..
Кажете нещо за плочките, аз си мисля за коремни преси, висейки с главата надолу, и коремни (всякакви видове) преди лягане..
За набиранията, за силата, пистолети ала - бала.. Но ми кажете максимално подробно.. отивам на лостовете и ..?!?
По принцип по цял ден съм в движение и така нататък.. мотивацията ми е 101% !!
Ще ви държа в течение (ден 1, ден 2 и т.н.), мерси предварително :)
23.01.11
22:29
1. Яж здраво. Наблягай на месо, ориз и тем подобни. Яж по 4-5 пъти на ден.
2. Отиваш на лостовете и правиш колкото можеш от всичко. Разгрей хуваво.
3. Корем - напиши ТРЕНИРОВКА НА КОРЕМНИ ПЛОЧИ във вбокс и ще ти излезне 1 яка програмка
4. Тренирай 4-5 пъти в седмицата, др. дни почивай, за да ти расте мускула, а и да се възстановиш добре. Не е яко да претренираш.
5. Успех.
23.01.11
23:41
Kratko, tochno i qsno, mersi pich :) Nqkoi ako ima neshto po podrobno na liniq sam :)
“за трицепс 1 ама то и на набиране не прилича” - нещо си се объркал, трицепс с набирания няма как, освен при силовото, но ти си далеч от него все още.
Еми яж, тренирай, изгради си навици и програма. Всичко ще стане с времето. Чети сайта и форума. Ако си постоянен в това, което правиш резултатите ще са налице скоро. ;)