26.01.11
16:00
Здравейте аз съм на 25год 168 52кг Искам да ви помоля за Вегетарианска хран програма и упражнения подходящи за оформяне на корем дано успея до лятото ако въобще е възможно с такъв начин на хранене! Благодаря.
26.01.11
16:11
Много ясно , че е възможно . Не прекалявай с въглехидратите обаче като хляб и картофи , наблегни на плодове , зеленчуци , ядки ( риба и яйца не знам ядеш ли , ако да - и на тях ) , както и сирена умерено ,ако употребяваш . Във всеки случай ако се тъпчеш с млечни ,за да заместиш месото , ще е по-зле защото са слузообразуващи и задържат вода и други гадости . Но умерено няма проблем.
Също може да хвърлиш един поглед на тофуто , варивата - елда , боб , леща , кафяв ориз. Лично на мен ми се отразяват супер , аз също не ям месо . Употребявам само риба , дори и яйца не ям .
В крайна сметка най-важно в случая е количеството на храната + контрол над въглехидратите да не се прекалява + тренировката да е структурирана спрямо целите ти . Успех !
П.с. едва ли някой ще тръгне да ти съставя режим , направи си собствен на база на съветите и го дай за коментиране . Даже още по-добре би било да си направиш твой режим като съблюдаваш съветите от прочетеното в сайта /форума , да го изпробваш 1-2 седмици и чак тогава да се впускаш в критика. Иначе във форума колкото хора - толкова и съвети . Това може да те обърка , а е по-важно да запазиш връзката със собственото си тяло .
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 26.01.11 16:14.
Хранителен и тренировъчен режим са две услуги, които се заплащат. В този форум можеш да споделиш как тренираш и с какво се храниш, и да получиш някакви насоки, но не и да искаш готови режими.
Привет и от мен - намали въглехидратите, а сладкишите - out тотално, ако ще ядеш картофи или ориз - гледай да са за обяд, защото това са бавни въглехидрати, демек разграждат се повече време и ще ти стигнат за “сила”, ако ходиш на тренировки вечер, след тренировка хапвай зеленчуци и рибка и прави поне 4 различни вида упражнения за корема (в сайта има богат избор) на тренировка, по 3 серии по 15-20 повторения. Ако правиш това на всяка тренировка (аз лично го правех 3 пъти в седмицата, защото толкова пъти ходя на фитнес) няма начин да не постигнеш положителен резултат. Нещо много важно - внимавай с алкохола :-). Това е мое лично предложение де, аз по този метод съм постигнала моите резултати. Успех от мен! Но, както по-нагоре беше написано - пробвай, което ти се стори правилно и ще си намериш пътя.
Благодаря все пак !
Просто исках да знам дали е възможно или Не да се оформи корем с вегетар.хранителен режим -т.е ям само млечни продукти без пр.мляко,консумирам ориз,овесени ядки ,ръжен хляб ,много плодове и зеленчуци ,но без яйца! Пия допълнително витамини !
Мисля да заложа пове4е на тренировките за корем,не толкова на хр.режим,затова искам да знам дали е възможен резултат !
Задължително трябва да се комбинира хранителен режим + тренировъчен.
Не е задължително да е прекалено натоварващ и интензивен, просто да бъде редовен и да се набляга на коремната област.
Не е задължително да е прекалено натоварващ и интензивен, просто да бъде редовен и да се набляга на коремната област.
дис ис булкрап...
това, че ако наблегнеш на корема, ще отслабнеш и ще ти се покаже пресата си е мит. Ако имаш мазнина там, по-лесно ще я свалиш с многоставни упражнения, кардио и хранителен режим. Защо си се спряла на вегетарианството?
Съвет: не залагай на баналните скрапци, коремни преси и глупости, които всеки прави....погледни в дневниците на момичетата - тренират доста интересно и разнообразно и със сигурност не им е скучно, кросфит елементи, йога, силов трибой, колоездене...абе ценна информация има там :)
26.01.11
17:31
Повече кардио и всичко ще се получи !