27.01.11
21:15
здравейте,
отскоро качих мазнини в корема и искам да ги изчистя навреме преди да съм го изпуснал повече. По принцип съм доста слаб - 182см 73кг и затова ме е страх ако тичам да не сваля още от гърдите и ръцете щото трудно качих и ако сваля и оттам още по-слаб ще изглеждам. Преди не правех тренировки за корем щото нямах никакви мазнини и изглеждаше добре, почти мога да кажа че имаше плочки. И въпроса ми сега ако започна да тичам съм сигурен че ще махна мазнините, но колко ще сваля от гърдите и ръцете ? Въздух за тичане имам доста мога да тичам с километри. Другото нещо което е колко пъти в седмицата да правя упражнения за корем и трябва ли да спазвам някакъв режим - какво да ям и какво не трябва да ям в общи линии. Ще съм Ви много благодарен ако ми отговорите на въпросите !! :))
28.01.11
14:30
Аз мога по4ти сьвсем положително принципно да кажа , 4е няма такова не6то като сваляне на мазнини от то4кова 4аст на тялото ! Трябва да изгори6 мазнините по цялото тяло , за да се махнат и от корема :П Да не говора , 4е от корема мазнините се махат последни !
28.01.11
17:39
ами аз съм много слаб в ръцете и гърдите и краката там какво ше изгоря като няма мазнини :D
28.01.11
21:26
казано от Христо Анастасов на 28.01.11, 17:39:
ами аз съм много слаб в ръцете и гърдите и краката там какво ше изгоря като няма мазнини :D
Като ти свърши гликогенът в черния дроб и мускулите тялото ще посегне на най-удобната енергия след тях - мускулите. Освен ако не си се подплатил с добра доза БЦАА и т.н. и т.н. Самият факт, че можеш много да тичаш говори, че сигурно ще минеш препоръчителния времеви интервал и ще започнеш да гориш мускули.
Решението ти е добре премерен хранителен и тренировъчен режим. Освен ако наистина не ти пука за мускулите де.
Аз бих комбинирал силови тренировки във фитнеса с тичане, но спринтови отсечки, а не маратонски извращения.