Препоръчайте ми фитнес

IZ

15.03.05
11:34

Можете ли да ми препоръчате фитнес с готини уреди, и инструктор на който му пука кво прави.

мерси
Моля пишете на кирилица и не заменяйте букви с цифри! Вече ви направих забележка, но трети и четвърти път няма да има, затова ви призовавъм да спазвате правилата!
по-здрави
Емил

15.03.05
11:40

Боевски 2000 в стадион “Васил Левски” познавам лично инструктора и гарантирам за компетентноста и подхода му към клиентите.
по-здрави

WO

16.03.05
09:17

емо, за боевски трябва да си продадеш апартамента ако искаш да ходиш по-дълго време, да ти направят програма и да ти обръщат внимание.... :?
izgarqshtata, кажи в кой район искаш зала?

16.03.05
09:35

В Лозенец, тя ми писа на ЛС. Там имало някви женски фитнеси, но аз не ги знам там.
по-здрави

WO

16.03.05
10:05

e жалко, тва и на мен ми се пада малко извън познанията....и не мога да помогна(сещам се само за японския и още един женски, дето пак е супер скъп) :?

фитнес клуб “Виталити” София кв.Лозенец ул.Банат 2 9175910

фитнес “Кадолита” София кв.Лозенец улица Стоян Заимов 3 9633578, 9633569

фитнес “Майорка” София кв.Лозенец, ул.”Кораб Планина” 9634721

FITNESS CAF? CLUB"THE CAT” София кв.Лозенец, ул.”Драгалевска” 1 9628181

Аеробик клуб “D&D” София кв. Лозенец, ул. “Бяла” №9

Фитнес “The Rose” София кв. Лозенец ул.Червена стена 4 8660185

Други незнам еххх ако бях Софиянец ама не съм.

16.03.05
12:57

Абе тамън да попитам и аз а Славия Спортес тъде се намира бе, и някои ходил ли е на Басейн виктория ми казаха че има фитнес ква пара е добър ли е!!! :D

“Славия Спортес” София кв. “Овча Купел”, ул. “Коломан” №1 955 50 07

16.03.05
16:57

[quote author=“izgarqshtata”]Можете ли да ми препоръчате фитнес с готини уреди, и инструктор на който му пука кво прави.

мерси
Моля пишете на кирилица и не заменяйте букви с цифри! Вече ви направих забележка, но трети и четвърти път няма да има, затова ви призовавъм да спазвате правилата!
по-здрави
Емил

Ако живо те интересува фитнес инструктор, мога да ти бъда полезен. Зяа повече инфо ЛС

17.03.05
00:50

wow каза:

емо, за боевски трябва да си продадеш апартамента ако искаш да ходиш по-дълго време, да ти направят програма и да ти обръщат внимание....

Ще те помоля да не се изказваш без да си запознат с ситуацията.

Обиколи повечето зали в Сф и ще разбереш че за хора които не са наясно с това как да тренират, Боевски 2000 предлага едни от най-добрите условия като цена/качество. Просто това е фитнес център с съвременни уреди и оборудване. Разбира се картата не струва 20 лева за месец. :wink:

WO

17.03.05
09:12

нещо не разбрах...хем картата не струва само 20 лв на месец, хем аз не съм прав и съм “неподготвен”....хем има страшни условия цена-качество за начинаещ....малко ми е странно .... мислиш, че сравнявам “боевски” с “нигер” или с при биджи, а ? май ти си неподготвения, а не аз ..... :?

17.03.05
16:48

Заповядай, тренирай 1 месец. Прецени как е обстановката и реши дали си заслужава. Това е което мога да ти предложа.

Момичето иска готини уреди и свестни инструктори. Мисля че Боевски 2000 отговаря на критерия.

Не смятам че на което и да било момиче би и било приятно да тренира в зала от 20 лв на месец.

Колко пъти си ходил в Боевски 2000 за да знаеш какви са условията?
:wink:

Мисля че си заслужава човек да посещава малко по-скъпи зали от тези за по 20 лв(ако може да си го позволи разбира се), но да му е приятно и комфортно.

Не искам да мислиш че те нападам, но защо си предубеден към по-скъпите зали. За всеки влак си има пътници  :)

17.03.05
22:20

Аз съм ходил в “Боевски” и гарантирам за думите на Калоянчо
Лично на мен би ми било комфортно в “Боевски” зареди приятната атмосвера и компетентните инструктори. Просто каквито и да са целите според мен ще ти помогнат да ги постигнеш там.
по-здрави

WO

18.03.05
12:46

не бе, хора....нямам нищо против скъпите зали като цяло...даже съм “за”, но си мисля, че от скъпи до скъпи зали има разлика... когато откриха боевски се поинтересувах и цената от 8лв на трен малко ми дойде множко(елементарна сметка - тренирам поне по 3 пъти на седмица.....), представям си колко е тренировка в компанията на инструктор и изготвяне на индивидуален план.... може инфото ми е да е старо и да има някои промени, които са ви накарали да го защитите фитнеса, но аз не ги знам...можета да ми ги кажете
от друга страна има зали със страхотна обстановка, добри инструктори и още куп добри черти, зад които обаче не стои името на известен в областта(и не само там) човек=реклама...не съм ли прав?!

18.03.05
20:53

Човече адски не си запознат с условията в залата!
Откакто тя е отворена - цените не са променяни.

Цената на 1 трен + сауна е 7 лева.

Ти разбира се като тренираш 3 пъти седмично - елементарна сметка - вземи си карта.

За 12 посещения картата е 58 лева - целодневна - трен+сауна

Има и дневна карта в която трябва да влезеш преди 3 в залата(но може да останеш и до по-късно) - 12 посещения - трен + сауна + кафе + мин.вода = 43 лева!! Това скъпо ли ти е?

Изготвяне на програма + диета струва 22 лева.

Иди и виж за какво става дума , говориш малко наизуст :wink:

от друга страна има зали със страхотна обстановка, добри инструктори и още куп добри черти, зад които обаче не стои името на известен в областта(и не само там) човек=реклама...не съм ли прав?!

Предлагам ти да се поинтересуваш за залите из софия и ми кажи кои са тези въпросни зали - какви са цените и т.н...

Не че защитавам тази зала, но се дразня когато някой плюе срещу дадено нещо, без да е запознат.

Успехи!!

18.03.05
21:20

Виж фитнес център “Флайс” на Веслец. Аз съм страшно доволен има си всичко и свестни инструктори..... Цените са нормални и обстановката е прияттна..

WO

19.03.05
10:45

7 или 8 лв. - все едно...., но май няма смисъл да продължаваме тоя спор - ти си защитаваш твойта позиция, аз мойта и доникъде няма да стигнем.....а и забравихме откъде сме тръгнали...нека момичето тренира и ние също, където, когато и по колкото си искаме......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1