бъдеще :П

JI

15.03.05
12:47

Така  така ето какво смятам да направя в близкото бъдеще . 1 гърдите изостават след 2 дена почвам програма за тях ( специализация ) 3 дена в седмицата тренировки 1 ден гърди 1 обикновена 2 наклонена 3 кофички пулловер 2 ден гръб яко тяга и набирания заедно с малко бицепс  3 трен пак гърди като програмата е същата но сменям обиновения с обратен лег . и така до средата на април ... няма да земам добвки или най много протеин след трен няма да преяждам ще гледам да сам + 200 300 калории на ден . Надявам се да мога да си осигуря достатъчния прием на белтъчнини .
След Април смятам да  започна програма за релеф яко с минимален отрицателен калориен баланс и яко бягане :) от 19 А% колкото ме изкарва таблицата за мазнини ислкам да смъкна до 9 % до средата на юни . Следва ако си намеря бачкане за лятото да спестя малко пари за добавки , като през това време я карам на нормално ядене и програма за сила ( без клек колената ме въртят 2 седмици след клека нещо не ме кефи това )  и вече август пак си почвам маса с яко суплементи . Надявам се  да не се провали нещо , което 100% ще стане :) .
Айде дайте съвети препоръки ако мога ще постна снимки да ме скиф а( ако намеря цифров апарат ) да видте какво е положението

15.03.05
14:33

Еми добре си го замислил.

15.03.05
16:49

Успех и пиши как вървят нещата!
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1