15.03.05
15:57
Има ли смисъл д се пият ампули аргинин (SERJENOL) в комбинация с аминокиселини, или само аргинин?
Има някъв смисъл, защото стимолира и Тестостерона, но действа най-добре в комбинация с други аминокиселини. За това и е в комбинираните продукти.
по-здрави
Аргинина стимулира отделянето на растежния хормон. Най-добре да се взима преди тренировка и преди лягане.
[quote author=“Emil_mlo”]Има някъв смисъл, защото стимолира и Тестостерона, но действа най-добре в комбинация с други аминокиселини. За това и е в комбинираните продукти.
по-здрави
Емо, не така бате! За тестостерона си има други чалъми!
Аргининът е за Гроут хормон!
[quote author=”Питона”][quote author=“Emil_mlo”]Има някъв смисъл, защото стимолира и Тестостерона, но действа най-добре в комбинация с други аминокиселини. За това и е в комбинираните продукти.
по-здрави
Емо, не така бате! За тестостерона си има други чалъми!
Аргининът е за Гроут хормон!
Абе съмнявам се братле, поне много малка е стимолацията. Честно казано не съм напълно наясно.
по-здрави
И аз съм чел на много места че аргинина спомага за отделянето на ХР, но ме съмнява само с аргинин да усетиш някакъв осезаем ефект.
13.06.05
00:42
Момчета в голяма заблуда сте :!:
Не се връзвайте на рекламните трикове на известни фирми за хранителни добавки!
АРГИНИНА СТИМУЛИРА ХОРМОНА НА РЪСТЕЖА ПРИ ВЕНОЗНО ВКАРВАНЕ НА ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА! ТОВА Е ДОКАЗАНО! ПРИ ГЪЛТАНЕ НА РАЗНИ ПРАХЧЕТА, СОКЧЕТА ИЛИ ТАБЛЕТКИ, РЕЗУЛТАТ НЯМА :!:
А за тестостерона, сега чувам :D Мисля че няма такова нещо :!: :wink: