Бръчки около очите

31.01.11
17:08

Здравейте, аз съм мъж на 25 години. Проблемът е, че когато се усмихна, си личи къде ще се появят и първите бръчки - става въпрос за тези от външната страна на очите (над скулите). Не знам дали е от това, че не нося очила (а трябва) и доста често присвивам поглед или просто съм си предразположен (а може би и двете). Интересува ме има ли нещо, което може да забави появата им, някакви кремове. Също така съм чувал, че дори и кремовете против бръчки трябва да се съобразяват с възрастта на човек, не знам колко е вярно, не съм навътре в нещата. Вие какво бихте ми препоръчали? Това с очилата ще го отстраня като проблем. Интересува ме дали мога да направя нещо за бъдещите си бръчки :) Благодаря предварително на всички!

Темата беше редактирана от Иван Иванов на 06.02.11 16:44.

АН

31.01.11
17:19

(facepalm) обърка форума

31.01.11
22:37

Ами,ако си слаб трябва да напълнееш.Появяват се понякога и от цигари и алкохол.От слаба съединителна тъкан.И трябва да освежиш кожата си с повече спорт,витамини и полезни храни.

Мнението беше редактирано от Миро на 31.01.11 22:38.

19.06.17
10:28

Готина реклама

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1