Обезкосмени или окосмени

Прескочи до:

казано от ekaterina на 04.02.11, 19:52:

Че 30 много ли е?

30 е перфеткна възраст за жена. Доводи много :)

04.02.11
19:55

Ами ако с почистени вежди и гладки гърди се харесваме повече и не ни е фикс идея да стоим пред огледалото все пак? Защо само жената да има право да се грижи за себе си? Вярно, жената е жена, за да е красива и очарователна, но е просто смешно мъжете да се ограничаваме да изглеждаме по-добре, дори за самите себе си, само заради някаква си мъжественост... тук става дума вече за изкуствени понятия като морал и обществено мнение.
Далеч съм от мисълта, че ставам сутрин с мисълта да си оправя чупката на веждата. Много е смешно, когато един мъж е обзет от суета по външния си вид, дори да става дума за мускулите. Тези проблеми идват от ниската самооценка. Педалско е тогава, когато си обръснеш краката и почваш да питаш насам-натам ‘’ама много ли гейско ми стои’‘. Истинският мъж ще си обръсне краката, защото така си му харесва на него и изобщо няма да се занимава да се вайка.

04.02.11
19:59

30 е перфектна възраст за жена, ако и мъжът е там някъде и повече...за 20-годишен ашлак не е оферта : )))))
Това заключение за истинските мъже ми допада абсолютно.

04.02.11

хаха ха.Значи да се пенсионирам...

04.02.11

Това мъжете да са навсякъде брИснати го харесват жените само в България по някаква причина. Из цял свят дори и обрИснат х*и отвръщава жените, а пък подмишниците си брИснат само пе***ите другаде..

казано от inis9 на 04.02.11, 19:59:

30 е перфектна възраст за жена, ако и мъжът е там някъде и повече...за 20-годишен ашлак не е оферта : )))))

Защо мислиш така? Като си на 20 години не можеш да оцениш какво притежава една 30-годижна ЖЕНА. Не случайно казвам жена, защото наистина е жена, а не момиче. И достойнствата на една истинска жена са хиляди пъти повече от колкото на един пубер или разгонена студентка. В случая не казвам, че става въпрос за сериозна връзка, а за оценяване. И да, 30 години са перфектни, дори може би най-хубавите години за една дама.

04.02.11
20:07

казано от ekaterina на 04.02.11, 19:52:

Че 30 много ли е?

Не е много. Нямаш повод за притеснение. :)

04.02.11
20:14

хич не ми пука.имам прекрасен живот,а това е най -важното.Надявам се и на 60 мъжете още да се обръщат,защото има прекрасни мъже и жени и на толкова.Важното е да имаш харизма и да се поддържаш добре.На 20 бях едно лудо лапе,което вярваше на всичко.Сега знам как да имам всичко.Казват,че 30 те са новите 20.А имаш ли мъж,който те обожава и с десет кг повече идилията е пълна.

Мнението беше редактирано от ekaterina на 04.02.11 20:16.

04.02.11
20:16

казано от inis9 на 04.02.11, 19:59:

а ако са на към 40 ;) как е офертата тогава :)
OFF - последните няколко дена има много весели теми :)

04.02.11
20:22

Ами, Десо, за оценяването - съгласявам се. Човек на 20 може да оцени жена на 30 с всичките й достойнства / недостатъци :) И да направи съпоставка с наборките си. И да разбере за себе си какъв човек иска.
Но това не променя факта, че жена на 30 не е перфектен избор за един 20-годишен младеж. Ти сам спомена, че за сериозна връзка не става въпрос.

Franko,
Просто този момент с годините е винаги в сравнение с нещо....ако бях на 40, щях да съм перфектна за някой 40+ - годишен, мисля :D Ако ме ще :) Иначе е оферта и на 30 : )))))
Наистина много забавни теми напоследък....

Мнението беше редактирано от Инис на 04.02.11 20:23.

04.02.11
21:39

според мен няма никакво значение как е окосмено тялото на мъжа. стига то да не боде разбира се и да ме дере след следчасово търкане в моето! за мене е важно то да е релефно, изчистено от мазнини и с ефективни мускули а да не седят там само за красота. повече ме интересува колко е издържлив и дали ми мирише хубаво. сегашният ми приятел има уникално окосмяване! намирам го за изключително възбуждащо- много нежни фини косми по корема и гърдите, които никога не е премахвал, по дебели но меки по ръцете и краката. тои е 188 висок 80кг на 25 години и тренира редовно фитнес и бокс. подмишниците и интимните части само си ги пострирва с машинка. до момента това е наистина е най-якото окосмяване което съм изживявала...

04.02.11
21:50

колко си права,Мимииии....
Важно е в главата колко има и няколко часа обезателно даааа.

04.02.11
21:54

казано от Mariya Encheva на 04.02.11, 21:39:

сегашният ми приятел има уникално окосмяване! намирам го за изключително възбуждащо- много нежни фини косми по корема и гърдите, които никога не е премахвал, по дебели но меки по ръцете и краката. тои е 188 висок 80кг на 25 години и тренира редовно фитнес и бокс. подмишниците и интимните части само си ги пострирва с машинка. до момента това е наистина е най-якото окосмяване което съм изживявала...

Добре, айде зимам го. Колко му искаш? :D

Всички косми от основата на врата нагоре под ножа.

04.02.11
21:54

Миме, явно имаш душа на поет, щом толкова живописно говориш за космите на приятеля си xD Че чак ги изживяваш... ;)

То аз чак ги изживях :D

Възбудих се (blush)

04.02.11
22:15

Ех, защо не са всички като Мария и Екатерина (wait)  :D

При мен лично пубертетът започна на 11 години и от тогава до сега съм изяждал по някой друг лош коментар от вида на “ле-ле колко много косми имаш по краката, заащо не ги махнеш както другите, много е отвратително...” Но на мен лично “другите” са ми страшно отвратителни, чесно казано ми приличат на п**али, а за мен от тях, по-отвратително нещо няма.

Така че за мен дилемата е “да бъдеш или не” :D:D

А като ми кажат нещо за корема (който е слабо/средно окосмен) и направо беснея .... :D:D Та затова ще се радвам, ако всички жени са на едно мнение със нашите съфорумнички .

Мнението беше редактирано от Overlord на 04.02.11 22:21.

ема ти може и да се радваш ама НЕ СА всички на тяхното мнение ;)

04.02.11
22:22

Както казваше някой във форума - грехота е да криеш едни хубави крака ( разбира се направени с мощен клек) под някви гадни косми ;)

04.02.11
22:24

Най-добре е да имаш косми, за да можеш да ги правиш каквото си поискаш( в зависимост от фетиша, както спомена един колега по горе, на партньора) :D .

04.02.11
22:24

Това казвам и аз kristiancho ;)

В духа на темата, един допълнителен въпрос да задам към жените: Какво предпочитате бръснато или небръснато лице и защо така?

Признавам си - незнам какво харесват жените, затова ще се възползвам (devil) :D

Мнението беше редактирано от Overlord на 04.02.11 22:24.

04.02.11
23:28

Бръснато и леко наболо лице, качествени изчистени  дънки,красива риза и скъп парфюм.А и на 20 дни на фризьор.

скъп парфюм и ако няма такъв ко праЙм?! и не ходи през две седмици на фризьор, защото повечето мъже имат работа и далеч по-важни ангажименти от това да се контят само и само да са прекрасни пред ‘’жените’ ;) ....

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.02.11 23:33.

05.02.11
01:03

най-приятната мъжка миризма е след един душ или след като много леко се е запотил и то най-добре с мен:))))и след това да му помириша подмишниците или направо да легна там и да се заровя в тях и да заспя:)))))ако това е моят човек просто няма нужда от скъпи парфюми:))))

05.02.11
01:05

казано от Overlord на 04.02.11, 22:15:

Ех, защо не са всички като Мария и Екатерина (wait)  :D

При мен лично пубертетът започна на 11 години и от тогава до сега съм изяждал по някой друг лош коментар от вида на “ле-ле колко много косми имаш по краката, заащо не ги махнеш както другите, много е отвратително...” Но на мен лично “другите” са ми страшно отвратителни, чесно казано ми приличат на п**али, а за мен от тях, по-отвратително нещо няма.

Така че за мен дилемата е “да бъдеш или не” :D:D

А като ми кажат нещо за корема (който е слабо/средно окосмен) и направо беснея .... :D:D Та затова ще се радвам, ако всички жени са на едно мнение със нашите съфорумнички .

напълно подкрепям окосмяването и съм върла противничка на бръснатите крака!!!наистина много е гейско според мен!

05.02.11
01:17

казано от Mariya Encheva на 05.02.11, 01:03:

най-приятната мъжка миризма е след един душ или след като много леко се е запотил и то най-добре с мен:))))и след това да му помириша подмишниците или направо да легна там и да се заровя в тях и да заспя:)))))ако това е моят човек просто няма нужда от скъпи парфюми:))))

ако подмишниците са и с хубава козина викаш всичко е перфекцйозно ?

05.02.11
10:32

казано от Mariya Encheva на 05.02.11, 01:05:

напълно подкрепям окосмяването и съм върла противничка на бръснатите крака!!!наистина много е гейско според мен!

А ти ква си, що си? Или се регистрира в този форум само за да  светнеш мен и тези като мен, че изглеждаме като гейове с обезкосмените си крака и тяло??? Погледни снимките в профила ми и пак ми кажи, че краката ми изглеждат гейски! Още веднъж казвам, с усилие се въздържам да изкажа мнението си за жени като вас с цел да запазя добрия тон. Аз мразя: червила, гримове, парфюми, украшения от всякъкъв вид и ми е много неприятно като видя подобна жена. Противно ми е чувството, че като докосна една жена ще се омажа с нещо или ще размажа нещо, да не говоря за миризмата на нечистоплътност, която някои се опитват да замажат със скъп парфюм. Или като се събудиш сутрин до нея е като баба Яга и физиономията и е размазана като творба на Пикасо!!!! Блякс!!! (puke) От години се обезкосмявам, и ще продължа да го правя, вашите мнения не ме обиждат просто страшно ме дразнят и провокират.

Валдис има Ибахго у прасеца човек... наистина ако аз и Валдис почнем да наричаме нещата с истинските им имена до сега да сме баннати,хакнати и какво ли още от сайта... ама нали са жени може всякак да ни наричат.. няя’ управия в тая държава ;) малко по-спокойно с това гейско,педереси и тем подобни и спрете да си разказвате еротичните фантазии в постовете ( да ми миришете потни предмишници,гъзове и знам ли какво още.. ) и въобще ‘’върла привърженичка’’ ще рече да излизаш всеки ден по улиците с един голям плакат със задраскана самобръснчка или с лозунги ‘’долу бръснатите’’ а не да се регистрираш в сайта за фитес!! за да изказваш мнение което е 1во е грубо 2ро да ми говориш за подмишниците си и кака ще се завираш в тях

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.02.11 10:40.

05.02.11
10:59

хахахха ама тук наистина е доста забавно:)))вие май наистина много се филмирахте от моето определение гейско:)))))да ви кажа честно аз мисля че човек щом толкова много се пали и се засяга от дадено определение значи по някакъв начин го проектира подсъзнателно върху себе си и се страхува и това го избива в агресия:))))относно миришенето на подмишници го казах с цел да подчертая че за мен е много по важно да се има добра хигиена и приятна естествена миризма отколкото скъпи парфюми и епилации. аз наистина мисля че епилирането е запазена марка на жените защото те трябва да са нежни гладки и меки и защото природата ги е създала такива като антипод на мъжкото тяло което е ръбато твърдо и окосмено....това е моето менение по този въпрос..със сигурност има жени които харесват изцяло епилирани мъже но тоша вече си остава въпрос на вкус...

не тя природата и вас е създала с косми... :D не ви е създала с гладки и меки тела иначе нямаше да имате 10 крема и 2 еплатора ;) ( разбира се по-добре 5 часа пред огледалото до стои но не да ми се вясне с космите )

05.02.11
11:18

мъжкото и женското окосмяване изобсто не могат да се сравняват....по природа жените имат само подмишниците и срамните части...последните години се приемат много вредни вещества от околната среда и това допренесе за по силно окосмяване при жените...но все пак жените си остават жени и са много различни от мъжкия пол и това трябва всъщност да ги прави атрактивни....меко обло нежно тяло дълги коси гърди и т.н. това че последните години тече едно масово промиване на мозъци по медиите и младите хора вече тотално се объркаха какво е мъж и какво е жена защото всичко клони към някъв вид унисекс където не можеш да разбереш за кой пол става въпрос...типичен пример за това са лансираните от световни дизайнери манекени които според мен са си приличат на 100%ви хомосексуалисти и то на малолетни такива....

И какво им е лошото на хомосексуалните?

виж за дизайнерите и моделите съм съгласен големи са немъже... :D :D и фешъните и те не вдъхват сигурност в една жена с тея дълги коси и сухи тела... въпроса е, че има мъже с повечко косми ( като мен ) което налага отстраняването им... въобще няма място където да може да оставиш естествен косъм и той да привлече една жена... сега може би разбираш защо се налага да го правим и на мен не ми е готино даже си е чиста простотия това за мен но... по-добре така от колкото с горите по краката не мислиш ли ?!

05.02.11
11:27

лошо няма стига това да не се пропагандира по този начин и да не се зарибяват млади нищонеподозиращи момчета.....не ми харесва ако подобен род сексуалност се лансира от модни течения...но това пак си остава мое мнение....естествено че всеки е в парвото си да практикува такива сексуални техники каквито му харесват...

05.02.11
11:29

казано от Mariya Encheva на 05.02.11, 10:59:

хахахха ама тук наистина е доста забавно:)))вие май наистина много се филмирахте от моето определение гейско:)))))да ви кажа честно аз мисля че човек щом толкова много се пали и се засяга от дадено определение значи по някакъв начин го проектира подсъзнателно върху себе си и се страхува и това го избива в агресия:))))относно миришенето на подмишници го казах с цел да подчертая че за мен е много по важно да се има добра хигиена и приятна естествена миризма отколкото скъпи парфюми и епилации. аз наистина мисля че епилирането е запазена марка на жените защото те трябва да са нежни гладки и меки и защото природата ги е създала такива като антипод на мъжкото тяло което е ръбато твърдо и окосмено....това е моето менение по този въпрос..със сигурност има жени които харесват изцяло епилирани мъже но тоша вече си остава въпрос на вкус...

Къде видя да се паля? Ако се бях подпалил, щеше да си така нахранена, че да те е гнус да се докоснеш после. Агресия също невиждам, не си в състояние да провокираш такава в мен. Да се страхувам подсъзнателно, че съм гей??? Ти у ред ли си главнио мозък??? Или си се насмъркала с миризма от мишници???

казано от Mariya Encheva на 05.02.11, 10:59:

аз наистина мисля че епилирането е запазена марка на жените защото те трябва да са нежни гладки и меки и защото природата ги е създала такива като антипод на мъжкото тяло което е ръбато твърдо и окосмено....

Ако природата ги бе създала такива нямаше да има нужда да го правят! Пък и колкото и да си гладка и мека, не се притеснявай ще дойде момент, в който ще си груба и сбръчкана и ще осъзнаеш, че пълнежа е по-важен от опаковката, а този момент е доста по-близо от колкото осъзнаваш.

Не си напрягай орехчето повече, достатъчно ниско паднах вече и нямам намерение да продължавам.

05.02.11
11:30

ако един мъж е много силно окосмен и това на него самия не му харесва според мене може да ги постригва с машинка като оставя известна дължина...но това пак си е въпрос на вкус..на мене и постригани само ми харесват...

Хомосексуалността е генетично изкривяване, така че е просто факт. “Сексуални техники”, те и хетеросексуалните използват техники, които хомосексуалните използват. Както и да е - някои места трябва да се обезкосмяват поради добра хигиеничност. Другите части на тялото - личен избор. Все пак телата са си наши и ние решаваме какво да правим с тях. :)

аз тъй правя... щото е най-безболезнено и лесно :D

05.02.11
11:35

:) разбихте ме с коментарите си, за това реших и аз да драсна някой ред и да изкажа мнението си :) а то е:
предпочитам обезкосмени мъже :) в зоните, които си посочил, а за други части от тялото - интимни и подмишници - смятам, че от гледна точка на хигиена е по-добре да са обезкосмени или поне минати с машинка за подстригване :) относно крака и ръце - не е задължително да са без косми :)
... като цяло ако един мъж е добре сложен и стегнат, и с косми и без косми все ще е привлекателен... космите не са най-важното /ти не харесваш някого заради космите му или заради липсата на такива/...по-важно е излъчването, топлината на погледа, чаровна усмивка, характера, волята... правете нещата за себе си, за да се харесвате Вие :) а не заради модата или мнението на другите, което понякога е малко тип стадно ....ако Вие се харесвате, няма начин и другите да не Ви харесат :) /с косми или без тях/

05.02.11
11:43

Аз не мога да разбера,това фитнес форум ли е,или се обърна на женско фетиш тоук шоу...Определени хора,които никъде другаде не са изказвали компетентно мнение,станаха най-активни ,стане ли дума за миризма на потни мишници,натурални ухания и еротични фантазии.Случайно приятелят ти да не е Рафаел Надал,и след тежък тричасов мач,да си завира 10 сантиметровото окосмение под мишницата и да му усещаш натуралната миризма ? А връзката сексуална ориентация - космена покривка , изобщо не мисля да я коментирам....

Мнението беше редактирано от Padre на 05.02.11 11:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1