06.02.11
08:37
Наскоро се регистрирах в сайта иначе чета от месеци всички статии и дневниците на потребителите. Радвам се да съм част от голямото семейство на фитнес любителите. Занимавам се с фитнес вече от 2 години без прекъсване. На 18 год съм, 68 кг, 186см височина. Когато започнах да тренирам си възложих да стопя мазнините и да се орелефя. Това стана и след година във фитнеса станах 64 кг - релефен , но разбирасе кой трениращ не е релефен кгоато е толкова слаб? Сега си възложих за цел покачване на чиста мускулна маса като прилагам и въглехидратна ротация и гледам приема на протеин да ми е винаги висок. Успях да кача около 4 кг. Не обичам да се меря, но бицепсите са с 3 см нагоре, а резултатите са видими. Междувременно правя и 2 пъти седмично кардио, за да може пресата да си остане ясно изразена.
Тук смятам за записвам тренировките и когато имам време и менюто си. Попринцип предпочитам интензивните тренировки, без много почивка. Главните ми цели са увеличаване на силата и мускулната маса. Остава да видим дали ще го постигна.
06.02.11
22:12
Честито. Бъди по-умен от преди (четох ти дневника) и яж повече. Няма смисъл от 3-4 разови тренировки, няма да ставаш Роки Балбоа, надявам се. Защо са ти интензивни тренировки щом искаш да качваш и си 64 кг?! Мисля, че трябва да почиваш поне 2 мин между сериите за да постигнеш целта си. Погледни дневниците на най-напредналите, които пишат във форума и се учи от тях. Бъди по-дисциплиниран и разсъждавай повече за да няма нужда от женски работи като ходене на психолози. Съжалявам ако съм по-критичен отколкото трябва, но мисля, че човек и от това има нужда. Пожелавам ти успех :)