въпрос за HellBurner на PEAK

10.02.11
15:39

Здравейте на всички имам едно питане за въпросния продукт HellBurner PEAK,понеже не можах да намеря почти никаква информация за него има ли някой който има наблюдения смисъл силем фет бърнар ли или е слаба ракийка.Мисля да започна едно НВД и се чудя кое да взема HellBurner или Оксито,цената им една и съща.По принцип обичам да пробвам нови неща и за това везната отива към HellBurner,но незнам дали ще има добър ефект и най-вече дали ще ми убива чуството на глад и дали ще ми дава достатъчно енергия за по дълги кардио тренировки:)
Мерси предварителнио.

10.02.11
16:07

Aз пък ти препоръчвам:
1. да стоиш далече от PEAK
2. втория съвет само ако си още в JTD сектата :D

10.02.11
16:28

казано от emzo на 10.02.11, 16:07:

Aз пък ти препоръчвам:
2. втория съвет само ако си още в JTD сектата :D

Ми...продадох го JTD-то минах на японска вълна Тойота Селика 98г. онази с четириочката ако ти говори нещо...макар да ми липсва свистенето на турбото на Фиата:)...и все пак ако обещая някой ден да се върна в сектата ще ми дадеш ли ВТОРИЯ СЪВЕТ :)

10.02.11
16:30

хаха, исках да видя кво си взел просто.

Aко си бил доволен от SX, това е твоя избор:

10.02.11
16:50

Ми аз Стимуланта го пих дадоха ми около 6 мостри усетих ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО незнам може и да не ми действа може да съм изградил имунитет срещу фетбърнъри хаха незнам.Значи кое е по доброто ОКСИ или Стимуланта и защо да бягам далеч от ПИЙК толкова ли са им зле продуктите?
Пи Ес:Пак да се отклоня от темата бях се засилил към Стара Загора за онази Мазда Xedos ама много и гепат фаровете и мигачите а тука в София сигурно щях да я намеря на трупчета пред блока иначе е жестока кола:)
А и да ти кажа фен съм на Андроид така че може да ми даваш съвети:)

Мила

11.02.11
08:06

казано от emzo на 10.02.11, 16:07:

Aз пък ти препоръчвам:

Защо да стои далеч от PEAK ? Знам, че е немска марка и вярно би било загуба на пари ако се заложи на техен бърнер, но на мен ми прозвуча, все едно за суровина използват отрова за мишки. Не че нещо, но използвам техни витамини, та ако има нещо казвай, докато съм жива :D

11.02.11
10:58

Дай ми пример за доказано ефективен европейски бърнър :)
Туй само американчетата го могат, от тази гледна точка. Малко не се изказах правилно.

11.02.11
10:59

@Adrenallin - тогава пробвай Оксито :)

11.02.11
11:06

казано от emzo на 11.02.11, 10:58:

Туй само американчетата го могат, от тази гледна точка. Малко не се изказах правилно.

Ей тук грешиш жестоко :D :D :D Ако знаеш разните Китайци, Индийци и разните там около тях какви бърнари имат...... Доказано са повече от ефективни :D

ПП Отзивите за стимуланта не са особенно ласкави. Не е достоен замесник на SX.

Мнението беше редактирано от Valdis на 11.02.11 11:09.

11.02.11
11:24

Коя версия обаче ?
Щото има 3 доколкото знам.

Стария, новия и няква нова формула с MetiQ нещо си.

Та втората формула (снимката в предните постове) я взех на приятелка, която изпи 20 капсули, по 1 дневно и се изчисти прилично.
Естествено, останалите 64 капсули остават за мен.
Та дотук отзивите са положителни - справя се отлично с апетита (не съм си и помислял за захар и др. подобни), дава фокус, няма сайдс.И се усеща от 1ия прием.
само 2 капс. дневно на 2 приема :)

11.02.11
11:32

Малко грешно се изразих. Отзивите са, че е добър бърнър, но не може да се сравнява с SX.

ПП Аз преди час получих поръчаната от мен Сида кордифолия. На капсули от 350мг. със 10% съдържание на алкалоиди. Изпих 2 капсули със половин аспирин и таблетка кофеин и в момента съм като във сауна.

Мнението беше редактирано от Valdis на 11.02.11 11:35.

11.02.11
11:44

Еми то пък онова беше изрудско, ядеш шоколад и все едно ядеш краставица :D

Може да драсна едно ревю накрая, аз нямам много за чистене 4-5 килца, те 2 заминаха :D

п.с. Сидата има някакъв ефект, но силно се съмнявам, че в 350мг ще има 10% алкалоиди.
п.с.с. аспирина отдавна доказаха, че е излишен

Мнението беше редактирано от emzo на 11.02.11 11:45.

Мила

11.02.11
12:15

казано от emzo на 11.02.11, 10:58:

Да де, това е така. Аз друго си помислих, за това.
Отнсоно Сидата и аз имам едно шишенце - предполагам същото като на Valdis - от bulkpowder.co.uk Пише че са 10% алкалоидите в 350 мг.

11.02.11
12:51

казано от emzo на 11.02.11, 11:44:

Еми то пък онова беше изрудско, ядеш шоколад и все едно ядеш краставица :D

Може да драсна едно ревю накрая, аз нямам много за чистене 4-5 килца, те 2 заминаха :D

п.с. Сидата има някакъв ефект, но силно се съмнявам, че в 350мг ще има 10% алкалоиди.
п.с.с. аспирина отдавна доказаха, че е излишен

Поне така пишат: http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/270/27/sida_cordifolia_350mg_capsules/188be3dfa30717143c1f3b5b841d0cb1 Пробвал съм ефедрин HCL 50mg и смея да твърдя, че сидата я почувствах по-добре. Но трябва да  се има предвид съдържанието на норадреналин, синефрин и ефедра  в  алкалодното съдържание.

Идеята на Аспирина е друга, ефедрата свива кръвоносните съдове а аспирина разрежда кръвта. Аспирина в случая се явява като синергист спрямо този нежелан ефект от ефедрата. Иначе няма отношение към горенето на мазнини както се е смятало.

Мнението беше редактирано от Valdis на 11.02.11 13:05.

11.02.11
19:44

Я как сте ми разпънали темата с подробна информация за фетбърнарите,благодаря за което :)
Така решил съм да поръчвам Stimerex,поразпитах тук таме ама в България не го внасят (говоря за официалният вносител-който в последствие разбрах че е и единствен),така и не разбрах защо не може да се внесе.Та въпроса ми е някой пробвал ли го е туй чудо има ли добър ефект доколото четох коментари в чуждестрани сайтове доста доволни има но все пак да си попитам някой от тук присъстващите.
Понеже разбрах че продукта съдържа нещо като заместител на ефедрина ако модераторите предценят могат да ми премахнат коментара.
Oткрих и още едно подобно Липодрен....
Давайте мнения че трябва да поръчвам :)

Мнението беше редактирано от Adrenallin на 11.02.11 21:09.

11.02.11
22:02

Ами Емзо е преценил, че няма проблем да се обсъждат подобни добавки. Стимерекса и Липодрена са почти едно и също, но трябва да се има предвид, че има варианти и от двете без ефедра. Миналата година ползвах Стимерекс, имаше ефект но не беше нещо кой знае какво. Окси елит при мен даде по-добър резултат. В САЩ нещата с ефедрата са много затегнати, и в много случаи названието ефедра се ползва само като реклама. Има различни класове извлек от Ма Хуанг в някой от , които дори не се съдържа ефедрин, а само синефрин и норадреналин, но се водят ефедра. Така, че популярноста на тези бърнъри лежи на стари лаври, когато се е ползвал ефедрин Hcl (Фармакологичната форма на ефедрин) и със сигурност не са толкова ефективни колкото са били преди години.

ПП Тази фирма, която ти е на аватара, вече не съществува. Вече са Athletic Extreme явно доста са сгазили лука със забранените си добавки и се е наложило да се преккръстят.

Мнението беше редактирано от Valdis на 11.02.11 22:05.

11.02.11
22:05

@Valdis - любопитно ми е от каква гледна точка е по-добро Оксито ?
Откъм енергия или откъм апетит контрол или друго ?

11.02.11
22:10

От към ефект. Не казвам, че е по-добро, проъсто при мен ефекта беше по-добър. Иначе никъде не съм се забърквал в спор кой бърър е по-добър. Melthdown не го усетих по никакъв начин, въпреки че го пиех в двойни дози. Много добре знаеш, че действието на този тип добавки е строго индивидуално. Аз лично съм силно резистентен към голяма част от стимулантите.

14.02.11
16:16

Спрях се на Стимулант Х просто като минах през магазина видях че са получили от най-новия,беше на доста изгодна цена,от утре почвам приема и ще направя едно ревю да видим дали ще има добър ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1