Хранителният режим,който спазвам

11.02.11
10:34

Здравейте на всички!В последния месец спазвам ето този хранителен режим.1,88см. височина,60кг. тегло.Целта ми е бързо качване и спазвам ВВД.Посещавам залата 3 пъти седмично с тази програма http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti#axzz1BKAnlLPB.

Ядене 1 - 9:30ч.  - 150гр. овес + 200гр. прясно мляко 3,2%масленост,4 яйца(яйцата ме е страх да ги ям целите тъй като личният ми лекар каза,че били вредни.. не знам и аз на кой да вярвам вече с тия яйца...та искам да знам 4 белтъка покриват ли нужния протеин за ядене?23гр. при мен.)
Ядене 2 - 12:00ч. - 250гр. Пилешко с кафяв ориз.(Майка ми ми прави 5-6 буркана с кафяв ориз и пилешко месо сготвен със зеленчуци?Моля изкажете мнението си за него,тъй като това ми е основното хранене през седмицата)
Ядене 3 - 15:00ч. - 250гр. Пилешко с кафяв ориз.
Ядене 4 - 18:00ч. - 150гр. Макарони с извара.
Първи,Трети и Пети ден- След Тренировка:Банан+мед(Освен въглехидрати трябва ли да приемам протеин след тренировка?Протеинов шейк например?)
Ядене 5 - 20:30ч. - Тук вкарвам някоя салатка + малко ориз с пилешко.
Ядене 6 - 11:30ч. - 200гр. извара с 200гр прясно мляко.(Правя си го на шейк и го изпивам на екс?)

Храненията не се извършват точно в посочения час,защото съм студент и графикът ми варира.През деня ми се струва,че не си набавям достатъчно мазнини затова от скоро си взимам по няколко пликчета обикновени фъстъци/кашу и ги приемам между яденията.Отделно приемам всеки ден витамини Vitaral.Моля изкажете забележките си по програмата.

Темата беше редактирана от Dancho Petreli на 11.02.11 10:37.

11.02.11
11:30

Добре е режима, яйца яж на корем ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1