11.02.11
17:56
Здравейте!
Тренирам от доста време(4-5 години)... Декември месец направих една глупава тренировка в друга зала и бързах и даже бях с дънки за рамо и тогава много лошо си го пренатоварих явно.. става въпрос за лявото рамо даже посредата на тренировката като дойде ред на повдигането на дъмбел напред немога направо ми блокира, успявах само с някакви супер леки дъмбелчета 3 кг примерно. Даже после като тренирах и други мускулни групи като например гърди.. също ме болеше и даже си прекъсвах тренировката. Покрай празниците доста си починах не сам тренирал изобщо около 20 дена и ми мина като че ли защото след като влязох пак в залата си тренирах и нямаше проблем. Като цяло загрявам добре(с изключение въпросната тренировка в която се контуузих) и като почнах тази година заради травмата още по добре... ОБАЧЕ от скоро без дори да съм усетил или дори толкова да съм се претоварил отново почна да ме боли но този път първо другото рамо и сега и двете. И то усетих болка когато застанах на лежанката. С дъбмел не ме боли толкожа,но на лежанката с лоста, дори на френското(и то не повреме на движението а като пусна лоста после и като го взема),дори като греба с дъмбел и съм си подпрял едната ръка на пейката точно него рамо ме боли... Ужас ... немога да направя пълноценна тренировка. Мазах се малко с фастум гел но свърши. В момента се мажа редовно с Неох, но като цяло продължава така. Немога обаче да кажа точно коя част на рамото, немога да усетя....
МОЛЯ Ви, кажете какво да правя, с какво да се мажа, при какъв лекар да отида, и евентуално от какво може да се е получило.