ООхОО... от часове сме будни... сега гледам дъмбели в гугъл пикчърс и ми текът лигите :D
Да не си се зарибил да си купуваш за у вас? Ако е така, предупреждавам те, че у нас нещата не са като в САЩ и цените на хубави дъмбели са ок.7лв за кг :(
Аз си мечтаех за HEX-ове и за BOWFLEX. Е, първите ги имам, но боуфлексът е много дебел...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.04.11 10:51.
Ти па, по дъмбели да ти текат лигите...:D :D :D Пролетта пукна, ние - не, не е ли по-редно да ти текат лигите по някоя кака или ...
...порция сочна мусака? :D :D :D
Аз па нещо втори ден трудно се надигам от леглото, тая пролетна умора ми разгонва фамилията! :(
При вас к’во е положението?
Мнението беше редактирано от Ирка на 01.04.11 10:54.
01.04.11
11:10
абе дааа... тоо на каките им текът лигите по мен и аз ако почна да лигавя ще стане много лигаво трябва да има малко игнориращо отношение :D бъзикам се разбира се... Стоянчо аз се убедих, че фитнес нещицата в България са скъпи и некачествени... отивам аз в един спортен магазин гледам скрипец за 1000 лева вместо някви хардкор важета и ленти гледам някви върви дето са взети сигурно от обувки... и не се учудвам скрипеца беше до 50кг... за кво ми е... някви гирички 5кила по 20лева бройката айде мерси :D
ПП: мусака от кога не съм ял мамка му искам да съм женен вече :D или това не ми я гарантира !?
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.04.11 11:11.
Верно, ще стане много лигаво! :D :D А пък и колкото повече се дърпаш и се правиш на недостъпен, толкова си по-интересен! :P
И не, бракът не ти гарантира мусаката, затова първо си правиш един кастинг и мнооого добър подбор, относно готвенето. :P
Може да ме викнеш за арбитър, мусаката е едно от нещата, които правя доста добре! (giggle) :P
01.04.11
11:19
ще видим дано победителката на ‘’Лорд оф дъ шефс’’ е момиче :D:D
Ама ако може и да е малко убава и малко от малко умна, а? Или не щеш? :D Че то ако само с едната мусака се живееше...(giggle)
01.04.11
11:30
пфу задължително е да има хубаво тяло и да е краисва.. така де да излагам бранша ли аз да се трепя всеки ден в залата и накрая да ми дойде няква ‘’фет мацка’’ и да яде повече от мене.. мусаката не е определяща просто си чешем я езиците я друго :D
гледам една невероятна статия... за разтеж на ръцете съветват да се правят супер серии за ръце на всеки кръгъл час от 9:00 сутринта до 18:00 вечерта като така са щели да порастна.. еми после как няма да има плажни билдери нормално ли е да го напишеш това още повече да го публикуваш в обществено достъпен сайт
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.04.11 11:33.
22-23000 се бяха събрали.
Доста творчество имаше в това “събитие”. :)О, да - доста, доста творчество. Ето това например: http://www.youtube.com/watch?v=sCfyN1WiiYw А също и това: http://www.youtube.com/watch?v=aEOsv_wXhXY&feature=player_embedded#at=31
Това с Хитлер... направо паданах от смях!!! :D :D :D :D :D
aaaaaa съсипах се от смях :)
бтв за какъв рожден ден става въпрос? Както винаги, само аз не знам :)
01.04.11
11:56
Ъъъ
http://grabo.bg/discussions/view/618
LOL ! Ако някой си вземе този ваучер... :X Бял камък сенка да му пази! Верно, че е 1-ви април, ама номера е лъжата да е такава, че хората да се хванат :D
Ъъъ
http://grabo.bg/discussions/view/618
Супер, аз ще си купя, а после ще ги и осъдя :D :D :D
aaaaaa съсипах се от смях :)
бтв за какъв рожден ден става въпрос? Както винаги, само аз не знам :)
http://www.facebook.com/?sk=events#!/event.php?eid=211978158813588
Във вчерашното събитие, което за съжаление се затри някъде, се бяха събрали около 23 000 гости. А стената беше изпълнена с куп творби на простотията, кое от кое по-забавни, лично аз се счупих от смях. Разцъкай стената ;)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.04.11 12:34.
То цялата навалица ще от такива, които отиват да видят дали има навалица :).
Редакция - > И да не забравите да си носите “Снежанка” - та. :D
Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 01.04.11 13:22.
То цялата навалица ще от такива, които отиват да видят дали има навалица :).
Иииименноооо :D То и тия 23 000 гости са от “да видим колко можем да се съберем”. Аз също ще отида :D
Дайте си организираме шествено-форумна-агитка :D може ивент да създадем във ФБ :D
Дайте си организираме шествено-форумна-агитка :D може ивент да създадем във ФБ :D
‘айде! Няма да е лошо и една табела да й се направи на агитката, да се отличава и разпознава :D
01.04.11
13:30
накарйте админите да ви пратят зелени тениски ББ-тийм Стоянчо ще вземе подувките в случай на конфлик с агитка на друг сайт за бодибилдинг :D
bb-team>>all така че няма ядове...
Карфичке, одобрява се идеята с пълно съгласие- може и талисман да си изберем... примери после ще давам :D
накарйте админите да ви пратят зелени тениски ББ-тийм Стоянчо ще вземе подувките в случай на конфлик с агитка на друг сайт за бодибилдинг :D
Силнооо :D Намирам предложението за разумно, но все пак - нека не предвиждаме агресия, отиваме на партииии, рожден ден ее! В тая връзка - http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207061_121583861251416_121479967928472_161463_533071_n.jpg
bb-team>>all така че няма ядове...
Карфичке, одобрява се идеята с пълно съгласие- може и талисман да си изберем... примери после ще давам :D
Оооооооооооо, талисмааан!!! Разбира сеее!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.04.11 13:40.
01.04.11
13:50
не виждам по-добър вариант за талисман.. ако на рожден ден и на свадба не се сбиеш къде ?!
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.04.11 13:51.
Кристияне, талисмана предлагам да е някой форумен гИрой!!!!! Тласкачи, Кадурини и тем подобни убавци :D
Кристияне, талисмана предлагам да е някой форумен гИрой!!!!! Тласкачи, Кадурини и тем подобни убавци :D
Силен талисман би бил и Sliver :D Тамън докато отиваме, ще дообсъдим въпроса с женското тяло :D :D :D
Силен талисман би бил и Sliver :D Тамън докато отиваме, ще дообсъдим въпроса с женското тяло :D :D :D
Can’t agree more! :D
пфу задължително е да има хубаво тяло и да е краисва.. така де да излагам бранша ли аз да се трепя всеки ден в залата и накрая да ми дойде няква ‘’фет мацка’’ и да яде повече от мене.. мусаката не е определяща просто си чешем я езиците я друго :D
Всеки чеше, кой където го сърби. :D Ама от кака си да знаеш,( така де, леля си), хубавото тяло не е задължително! Ти нали си корифей в тия неща, с твоя помощ ще го усъвършенствате, ще се блъскате заедно в залата... (giggle) Ама ако е тъпа - няма как да й налееш акъл, а да го чакаш да се появи по-късно от само себе си, също не става. Нали си чувал лафа - цикъл и акъл ако не ти дойдат навреме - хич не ги чакай! :D
Пък тоя рожден ден ще влезе в учебниците по история под кодовото име “Аферата Добито”. :D
Подарък ще носим ли?
Викам да й подарим Кристиянчо за една нощ...ааааа, нали за девойка говорим, все пак? :D :D :D Че ще стане малко сконфузно...(blush)
Ако е съгласен, мое да изскочи такааа, ефектно от тортата, само по една препаска (ако не е много хладно вечерта). :D :D :D
А Крис, навитак? :P
Много ти благодаря! (bow) Невероятен психолог си! Как ме “разучи” толкова бързо, направо не е истина!
Полкон доземи! (bow) (bow)
П.П. Ако случайно не си ми прочел подписа, умолявам те, прочети го и се опитай да го асимилираш! Ако ти е нужна помощ - свиркай, насреща съм!
Мнението беше редактирано от Ирка на 01.04.11 15:22.
01.04.11
15:47
незнам ама цяла стрница ебават тебе не мене :D нали така.. отностно идеята да съм подарак незнам трябва да видя рожденничката :D и не аз правя отделна да рева на админите що са изтрили темата ( която не беше изтрита ) ако искаш да направим раздел само за теб да можеш спокойно да разгърнеш форумния си греоизъм и талант
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.04.11 15:50.
Хиляди пъти предпочитам да общувам с Кристиян и “такива” като него, отколкото с теб, веднага пояснявам защо - Кристиян е изключително добронамерен към всички, докато ти явно страдаш от някакъв комплекс за малоценност, щом изпитваш нужда да обиждаш някого. И мен не ме кефят абсолютно всички тук, но не си позволявам да им отправям квалификации и да ги категоризирам! Аман от задклавиатурни форумни Супермен-и като теб!
А пропо - осмисли ли ми подписа? Ако имаш още някакви претенции към моята особа - ще ти бъда благодарна да ги споделиш на лично и да не занимаваш хората с инфантилните си психоанализи!
01.04.11
15:54
еми така е ... и ти като започнеш да тренираш с тежести ще видиш, че се отразява :D странно но хората които имат снимки в своята галерия имат и дневник както и са редовни посетители не говорят като теб.. а точно такива като теб без снимки, дневник и информация за себе си присъединили се от 2-3дена почват да обиждат... сигурен ли си, че имаш лична карта ?!
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.04.11 15:57.
Ще изхвърчиш, пак ще се регистрираш...и пак ще изхвърчиш и така докато не ти писне.
01.04.11
16:03
както каза даскала по практика... Ох, недей ще ме разплачеш ;( това което ми каза май го бях чувал в забавното предаване на БНТ
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.04.11 16:03.
Мойто момче, явно при теб пък конфронтацията е похват, с който се опитваш да привлечеш внимание, ‘щото по друг начин не успяваш! Нищо де, то и за това се иска поне малко акъл. :D
Аз съм човек, който се нагажда спрямо ситуацията - в чат тема, където преобладават неангажиращите дискусии в стил “ала-бала” и “дъра-бъра”, употребява се диалект и сленг на поразия, нали не очакваш да “говоря” на висок стил и да ръся “изтънчен” хумор? Човек има нужда да изпростява от време на време!
Такива като теб съм ги срещала, срещала...тъй че, въобщие ни мойш ма трогна! Оди пий една бира някъде и освободи напрежението...както и колкото можеш! (giggle) (beer)
Благодаря за вниманието! (bow) :D
И не се ласкай от закачките на 30 годишни жени с психични разстройства..
Ти остави, ами и мен ще ме разплачеш! :D :D :D
Шшш, младежо, ти да не си роднина по съребрена линия на Юлиян Вучков - тоталния морален наблюдател? :D :D :D :D :D
...и с т’ва “30 годишни жени” направо си изпроси едно черпене, щото съм на 32, ама след 2 месеца ще навърша 33, шъ знайш! :D
Начи к’во - бирата от мен, нали така? :D
О, ама ти си мислиш, че лафчетата, сленга и изпростяването ти се получават? Господи..
Тоя напрао почва да ме кефи...
:D :D :D :D :D :D
01.04.11
16:23
Ех... хубаво е когато човек актуализира своя списък с игнорираните потребители.
“Как светът изведнъж стана по-красив и бял”, както се пее в онази великолепна песен на LZ! (party)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/48113/P80
Щом те кефи, ето прочети същия стил ;)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/48113/P80
Щом те кефи, ето прочети същия стил ;)
Т’ва, че ме кефи, беше шега, естествено, но всеки ден се убеждавам,че в тоя форум има доста интересни четива.(giggle)
“Интересни” да се разбира и в буквален, и в преносен смисъл! :P